Şimdi Ara

Bu pantolon sizce güzelmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pantolonları tamamen dar giyiyorum kalça bölmünden tutun paçalarına kadar dar giyiyorum tamamen bu pantolonuda tamamen daraltsam bi 17 falan yapsam iyi dururmu sizce

http://p1305.hizliresim.com/19/d/mzdng.jpg

• oluur
  • 17 çok fazla hocam, en iyi 18 yapın rahatınıza bakın.
  • üste kaç para vericekler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

üste kaç para vericekler ?

anlamadım
  • neden daraltıyosun ki gayet hoş pantolon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sıcaklarda nasıl giyebiliyosunuz o kadar dar kotları anlayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi ayakkabı güzel? [SS]
    12 yıl önce açıldı
    Bu pantolon mu pijama mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

neden daraltıyosun ki gayet hoş pantolon

dostum bu pantolonlar biraz salaşa kaçtığı için daraltmak lazım.daraltmazsam apaçi tiplemesi olurum
  • Bu nasi pantolon cuval gibi. Bence git kendine guzel dar bi pantolon al. Pacalari 18 yaptir yine rahat edersin ben gecen bi tane aldim colinsten biraz acildi ama fena degil.

• öyle diyosan doğrudur güzel pantolon hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Bu nasi pantolon cuval gibi. Bence git kendine guzel dar bi pantolon al. Pacalari 18 yaptir yine rahat edersin ben gecen bi tane aldim colinsten biraz acildi ama fena degil.

kardeş lc waikikiden aldım bende. ama dediğin gibi salaş tarzı gibi çuval tiplemesine bu yakıştırmayı sevmiyorum ama apaçiler giyiyo ya onun gibi aynen. oyuzden daraltcam tamamen birşeye benzesin bari verdiğimiz paraya değsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempoaras

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Bu nasi pantolon cuval gibi. Bence git kendine guzel dar bi pantolon al. Pacalari 18 yaptir yine rahat edersin ben gecen bi tane aldim colinsten biraz acildi ama fena degil.

kardeş lc waikikiden aldım bende. ama dediğin gibi salaş tarzı gibi çuval tiplemesine bu yakıştırmayı sevmiyorum ama apaçiler giyiyo ya onun gibi aynen. oyuzden daraltcam tamamen birşeye benzesin bari verdiğimiz paraya değsin.

Kac beden bu 34 uzeriysen isin zor + asil pacalari 18 yaparsa A kismida( ust kisim) normal kalirsa asil o zaman apachi olursun .ciddi diyorum bak yukarsi bol kalir salvar gibi alt taraf baya dar olur. Bastan dar kesim alip sonra pacalari 18 yapsan tam
    Uzerine yapisirdi o zaman bomba olur.

Daraltmak istemesen pantolon guzel yani onu yanlis anlama ama sadece pacalari daraltirsan dedigim gibi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.