Şimdi Ara

Bu pahalı marka takıntısı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes BMW , Audi , Mercedes gibi arabalara binmek istiyor ve ben bir türlü bu gösteriş ve marka takıntılığını anlamıyorum. Mesela daha yeni konusu açıldı , yol tutuşu hakkında Egea , Audi A3'den daha iyi çıktı. Bunu kim beklerdi ki ? Ha şimdi bazıları çıkıp ncap testlerini izle diyecek , onlarda bile yakın sonuçlar elde ediliyor. Demem o ki , elimde 120-150 bin arası nakit para olacak , ben onlara vereceğim parayı aşağıda yazacağım arabalara verirdim.

1)VW-Passat
    2)VW-CC
    3)Ford Mondeo 2017
    4)Opel İnsignia 2017 Grand Sport
    5)Renault Talisman

Not : Siz ne düşünüyorsunuz. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 28 Nisan 2017; 20:56:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı bir açıklama yapmışım. Sende benim tezimi çürütmek yerine ok yazmışsın. Ne diyim , bu kafayla devam edin. Paçanıza kadar paranız olsa bile o parayı harcamayı hiç bir zaman öğrenemeyeceksiniz.

• Haklısınız hocam. Hepsi para tuzağındayken başka birşey değil ve maalesef insanımız parasını harcamayı bilmiyor.

• Konuyu açan mantıklı bir konu açmış ama klasik nike tyson işte kendi konuları mantıklı diğer konular mantıksız

@SevilenAdam

haklısın hocam, ama millette para var bunu göz ardı etmemek lazım gerçekten zengin milletimiz var

sene sonu görürsün g30 bmw tofaş gibi her köşede karşılaşacaz

• Açıkçası pahalı marka takıntısı değil, şimdi desen eli yüzü düzgün donanımlı bir D serisi alsan en az 150.000₺, o parayı ona vereceğine Premium araca ver daha mantıklı gözüyle yaklaşıyor insanlar ki haklı olarak. Direksiyondaki bastığın tuştan tut, yetkili servis bekleme alanına kadar Premium araçlar her şekilde bariz farkını hissettiriyor. Bu yüzden insanlar normal araba almak yerine Premium markalara yöneliyor. Ha gerçekten işi abartanlar var orası ayrı

Sizin sorunuza gelirsek, Passat almak benim gözümde esnaflık, yani hele ki otomatik alınacaksa Vag grubundan uzak durulması kanısındayım. Sadece nedir, iki sene kullanayım sonrası Allah-ı Kerim derseniz alınır. CC zaten kasa değişecek, onu da elersek ben yeni kasa olmasından dolayı İnsignia derim, ama daha uzun vadede kullanılması şartı ile. Bir de Talisman'a bakın derim.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Onu eklemeyi unutmuşum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    4 yıl önce açıldı
    ViewSonic iyi bir marka mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

kim nederse desin bmw

bmw sahiplerine mahser gunu altından kadehlerle su ikram edilecek.

Onlara uzuntu yoktur, onların yeri içi bol rızıkla dolu sonsuz cennettir.

Eğer ki kim, bmw,mercedes,audi, ve diger premium markalara sahip degilse onların sonu kotu olacaktır.

onlara acı bir azap vardır.

Utanmasan BMW ayeti ekleyeceksin kitaba hocam. Tövbe tövbe.

• FULL+FULL BAZZAT anlıyorum.

• Az biraz dipgazda önden patinaja düşen önden çekerlere çok gıcık olduğumdan premium almak zorunda kalıyorsun.

Ha bir de güçlü motorlu araç denince premiumlardan baska araba kalmıyor. Hangi 2. el araçla beygiri minimum maliyetle elde edersin ??? Genelde hep premiumlarda oluyor bu.

Prestij son sirada benim için... Hatta negatif tarafı aksine fazla dikkat cekmesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

kim nederse desin bmw

bmw sahiplerine mahser gunu altından kadehlerle su ikram edilecek.

Onlara uzuntu yoktur, onların yeri içi bol rızıkla dolu sonsuz cennettir.

Eğer ki kim, bmw,mercedes,audi, ve diger premium markalara sahip degilse onların sonu kotu olacaktır.

onlara acı bir azap vardır.

Utanmasan BMW ayeti ekleyeceksin kitaba hocam. Tövbe tövbe.

Onun adı yeter B M W.

Bu arada muhterem dedemiz bmw nin esiri olmuş bulunmakta.

Bmw dedeye 1yılda 5 6 kasa yolluyor herhalde.

• otoşovda yeni insigniayı inceledim bence baya yaklaşmış premium e 5 a6 gibi araçlara. 2.0 dizeli de benzinlisi de c serisinden ucuz gelecek ama bizim millet yokuşta bayılan c serisi dizele 200 üzeri paralar vermeye devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi kedi -- 28 Nisan 2017; 21:33:10 >
  • seni tutan yok herkes kendi parasıyla alıyor seninki ile değil cebimde kaç para olursa olsun ben bmw dışında araba almam mesela.
  • "kaliteli ürünlere ne gerek var hepsi aynı işi görüyor hatta bu xx açıdan daha iyi" muhabbeti hiç bitmez.
    özellikle bizim gibi ithal malı çok pahalıya alan ülkelerde.

tüm bu tarz karşılaştırmalarda olduğu gibi pahalı ürünler de kendi sınıflarında rekabet içindedir.
    dolayısıyla olması gerekenden pahalıya satmaları matematiksel olarak mümkün değildir.

insanların kafasını karıştırmak için ucuz ürünler satan markalar görünüşlerini hep bir üst seviye markalara benzetirler.
    fakat her malzemenin, her tekniğin ve her mühendisliğin kalite açısından birçok seviyesi vardır.

bu farkları o işin uzmanları tecrübe ve bilgi ile size söylerler. fakat standart vatandaş ancak tecrübe edebilir.
    tecrübe ettikçe de o pahalı görünen markalara saygınız artar pahalı olmadıklarını anlarsınız.

sonuçta paranız neye yetiyorsa onu alırsınız. benim önerim paranızı oyuncaklara değil arabaya harcayın.
    paranızın yettiği en pahalı düşük donanımlı aracı tercih edin. (güvenlik açıdan kırpılmamış olan paketleri)
    böylece paranızı sonradan eklenemeyecek ama asıl önemli olan şeylere yatırmış olursunuz.

egea lafını görünce bahsetmeden geçmiyeyim.
    egea sedan baz donanımda 2 hava yastığı var.
    euro ncap testine 6 hava yastığı ile girmiş ve 3 yıldız almış.
    yani egea sedan en iyi ihtimalle 2 yıldızlık bir araç.
    gidip onu alacağınıza 2-3 yaşında güvenli bir araç alın.
    varsın 20 kuruş fazla yaksın insan canından değerli değil

• Hocam bir e250 4 matic bir 525xd sürün listelediginiz arabalar yaninda anadol gibi kalacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orcnd kullanıcısına yanıt
    Easy paketi bireysel kullanıcı için sayıyorsan o senin sorunun.

Easy paket donanımı bulundurduğu için onu da teste soktular.Ki bu donanım seviyesi filo,kiralama için hazırlanmış (sadece Türkiye'ye özel değil).

Aynı paketi diğer modellerde görsen 1-2 yıldız düş sonuçtan..

• Insanlarin bir kac maasiyla araba aldigi ulkede yasamiyorsun. Adam bir araba icin yillarini veriyor ve tek atis sansi var. Bunu da olmusken iyisi olsun, daha az deger kaybetsin dusuncesiyle degerlendiriyor.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Kim bu ülkede 1300 ₺ asgari ile ömrünü harcayarak 150 bin biriktirdikten sonra BMW , Mercedes veya Auidi üçlüsünden bir araba alacak ki ?

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Onlar zaten alamayacak. Ama bahsettigin araclara ulasabilenlerin ezici cogunlugu mercedes bmw almak isteyecek.

• 150bin liralık araç alacaksam markasının vw olmasını istemem bunun gösterişle de uzaktan yakından alakası yok mercedes bmw gibi premium markaları tercih ederim verdiğim paranın karşılığını alırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.