Şimdi Ara

Bu oyunu oynarken çok sinirlenenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, değişik bir öneri yapmak için açtım bu konuyu. Öncelikle çoğumuzun unuttuğu üzere bir oyun neden oynanır, rahatlamak veya zevk almak için, ya da loldeki gibi arkadaş ortamı var diye. Bu oyunu uzun süredir oynuyorum ve şunu farkettim, isterseniz elmas liginde olun isterseniz bronz, bu oyuncu kitlesi her zaman için adama kafayı yedirtir. Şu an sadece dereceli takım maçları eğlenceli geliyor. Artık oyunu neden oynadığımı bilmiyorum, soloq da 5 maç atsam 1 belki 2 sinde saçma saran adamlar geliyor. Ve öyle bir oyun ki o troll lü maçtan sonra insanın içindeki bütün enerjiyi alıp sinirlendiriyor. 2 gün önce farklı bir oyuna başladım, daha 1-2 levelde bile normal oyunlar dönüyor. Adını duymuşsunuzdur çoğunuz, Smite. Kısaca açıklama yapayım, oyun lolün tps hali, ayrıca anacılar yok. Neyse sizi bu oyuna davet etmeye gelmedim ancak bence oyunu neden oynadığımızı gözden geçirin. O oyuna gelmek isteyen varsa da mesaj atabilir. Sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o oyunun da türkçe dil paketi çıkar çıkmaz liseliler hücum eder,ben de indircem ama 3.6 gb netim çok yavaş :( yoksa güzele benziyor 1-2 stream izledim tanrılar çok iyi hepsinin kendine özel harika skilleri var yok thor çekicini sallayarak havaya çıkıyor poseidon krakeni çağırıyor falan.Ama sen yine de fazla bahsetme oyundan burdan görüp başlarlar

GÜNAYDIN MÜSLÜMAN
  • Defense of the Ancients 2

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

o oyunun da türkçe dil paketi çıkar çıkmaz liseliler hücum eder,ben de indircem ama 3.6 gb netim çok yavaş :( yoksa güzele benziyor 1-2 stream izledim tanrılar çok iyi hepsinin kendine özel harika skilleri var yok thor çekicini sallayarak havaya çıkıyor poseidon krakeni çağırıyor falan.Ama sen yine de fazla bahsetme oyundan burdan görüp başlarlar

GÜNAYDIN MÜSLÜMAN

Günaydın, türkçe paketi yok oyunun sanırım, yoksa buraya bile yazmazdım :) 5 gb tam olarak, ama cidden çok iyi oyun, ultiler, efektler mükemmel, jungle ranked falan her şey var.

• setupu 3.6 gb 1 küsür de update var demek :D netim çok yavaş yoksa oynucam da,türkçe dil paketi yokmuş fransızca getirmişler daha yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

setupu 3.6 gb 1 küsür de update var demek :D netim çok yavaş yoksa oynucam da,türkçe dil paketi yokmuş fransızca getirmişler daha yeni

Oynarsın ya sıkıntı olmaz bence

• Lol kadar zevkli olduğunu düşünmüyorum.Bana sıkıcı geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Lol kadar zevkli olduğunu düşünmüyorum.Bana sıkıcı geldi.

Oyunu çözmek çok basit değil, ayrıca arkadaşlarla skype tan oynayınca zevkli oluyor. Bu arada ilk levellerde loldeki gibi anarşi var, ileriki levellerde geçer tahminimce.

• Geçen indirdim,%99da kaldı duruyor hala oyle ne zaman açsam %99da kalıyor napıcaz bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış oyun zevk almak için oynanır ve oyundaki beyin yoksunlari seni bundan mahrum eder

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanwetrust

Geçen indirdim,%99da kaldı duruyor hala oyle ne zaman açsam %99da kalıyor napıcaz bunu

Masaüstündeki hi rez studios simgesine tıkla, repair et. 5 dakikaya oyundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

Yanlış oyun zevk almak için oynanır ve oyundaki beyin yoksunlari seni bundan mahrum eder

Yazıyı okursan zaten ben de onu kastettim :)

• Çözüm: Chat'i göremeyeceğiniz bir yere sürükleyin, bırakın ekranın dışında kalsın. Siz sadece oyununuzu oynayın, chat'i boşverin gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Merhabalar, değişik bir öneri yapmak için açtım bu konuyu. Öncelikle çoğumuzun unuttuğu üzere bir oyun neden oynanır, rahatlamak veya zevk almak için, ya da loldeki gibi arkadaş ortamı var diye. Bu oyunu uzun süredir oynuyorum ve şunu farkettim, isterseniz elmas liginde olun isterseniz bronz, bu oyuncu kitlesi her zaman için adama kafayı yedirtir. Şu an sadece dereceli takım maçları eğlenceli geliyor. Artık oyunu neden oynadığımı bilmiyorum, soloq da 5 maç atsam 1 belki 2 sinde saçma saran adamlar geliyor. Ve öyle bir oyun ki o troll lü maçtan sonra insanın içindeki bütün enerjiyi alıp sinirlendiriyor. 2 gün önce farklı bir oyuna başladım, daha 1-2 levelde bile normal oyunlar dönüyor. Adını duymuşsunuzdur çoğunuz, Smite. Kısaca açıklama yapayım, oyun lolün tps hali, ayrıca anacılar yok. Neyse sizi bu oyuna davet etmeye gelmedim ancak bence oyunu neden oynadığımızı gözden geçirin. O oyuna gelmek isteyen varsa da mesaj atabilir. Sağolun.

Smite'ı bende arkadaşlarla oynuyorum lvl 20 arkadaşımla sürekli duo giriyoruz jungle lokı alıyor ben solo ymir veya thor alıyorum 4 oyundan 3ü garanti win :) ama oyun dota tarzı olduğu için çok op herolar var.

Conquest modundaki op herolar
    Lokı
    Warwick
    tyr
    Chac(solo)
    Anubis
    Ao kuang
    Freya
    Thor-Ymir duo
    Thor-Ares duo

Arena modundaki op herolar
    Ymir
    Ares
    Ao kuang
    Hades
    Geb(hp verdiği skil)

Arenada Aresin ultisinden korunmak için birşey yapmazsan %100 kaybediyorsun 5 kişiyi birden yanına çekip 1 saniye stun atıyor bu sırada ymir stun+kombo ulti yapar.Ardından Aokuang ulti atar.Ardından fantezi olsun diye hadesde ulti atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplananil

Çözüm: Chat'i göremeyeceğiniz bir yere sürükleyin, bırakın ekranın dışında kalsın. Siz sadece oyununuzu oynayın, chat'i boşverin gitsin

Bence türk oyunculara çare bulamayız. Pick te efsane kavgalar, oyunda biriyle kavga edince bilerek beslemeye başlamalar falan.

• Pc kaldırsa onu direk başlıycam.Pc kaldırmıyo diye lol oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.