Bildirim
Bu Oyunda Senin İyi Olmanın Hiçbir Önemi Yok.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
inş qnq. ben dinden çıktım muhtemelen bu server yüzünden -
iyi diyorsun da demek ki bu feedlenen feedleyenden daha iyi bir iş yapıyor ki orda,feedleyenden daha akıllı ki topluyor killeri.Yani sen kendi takımını loser olarak görürken karşıda da birbirlerine iyi oynadık diyen bir takım var onlar nasıl beceriyor.Hadi diyelimki seninkiler çok kötü oynuyor,karşısı niye o kadar kötü oynamıyor. -
bugun arkadasımın basına geldı macını ızledım adam solo top oynuyor farmıda gayet ıyı karsısındakı adamın farmı arkadasımın farmının yarısı kadar.
oyunun basında mid lane oyuncusu mıd lane oynamak ıstedıgı halde herosunu sectıkden sonra dıgerlerınden rıca ettı oyundan bırınız cıkabılır mı dıye.
mid oyuncusu isteksiz girdi oyuna sonucta kotu oynadı 5 dakıka kadar afk oldu.
supp oyuncusu velkoz aldı hıc bır sey yapamadı.
bastan sona kadar ızledım oyunu bu ıkı oyuncu baştan kabettıklerı ıçın oyun kaybedıldı.
sılver 3 ligi maçı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 10 Mart 2014; 3:16:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
iyi diyorsun da demek ki bu feedlenen feedleyenden daha iyi bir iş yapıyor ki orda,feedleyenden daha akıllı ki topluyor killeri.Yani sen kendi takımını loser olarak görürken karşıda da birbirlerine iyi oynadık diyen bir takım var onlar nasıl beceriyor.Hadi diyelimki seninkiler çok kötü oynuyor,karşısı niye o kadar kötü oynamıyor.
yenilmiş dememiş feedlemiş demiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Mr Jack
quote:
iyi diyorsun da demek ki bu feedlenen feedleyenden daha iyi bir iş yapıyor ki orda,feedleyenden daha akıllı ki topluyor killeri.Yani sen kendi takımını loser olarak görürken karşıda da birbirlerine iyi oynadık diyen bir takım var onlar nasıl beceriyor.Hadi diyelimki seninkiler çok kötü oynuyor,karşısı niye o kadar kötü oynamıyor.
yenilmiş dememiş feedlemiş demiş.
yenildiğini anlamak çok da zor değil. -
lane i kaybedip feedleyen adamlardan cidden bıktım support oynuyorum mid top kaybediyor ben napayım -
Bu oyunda bilerek feedleyen çok az insn var. Onlarda ancak ne bilim istediklerini pickleyemezlerse yada kavga sonucu falan. Aksi halde kimse pc açıp dur şurda 1 2 el feedleyerek hayatımdan yaklaşık el başı en az 30 dk çalayım demiyodur eminim. Tr deki bi dengesizlikde, heves edip oynamak istiyor adam öğrenmemiştir yada ne bilim oynayamıyolar karşısındaki ondan iyidir, bizler hemen başlıyoruz. FEED FEED FEEDLEDİ FEEDLİYO HERİF YOK EFENDİM ÖYLE FEEDLİYO BYLE FEEDLİYO. iyide sen feedliyo diyosun feedlenen adam proyum parçalıyorum diyo :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 10 Mart 2014; 3:31:57 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Mr Jack
quote:
yenilmiş dememiş feedlemiş demiş.
yenildiğini anlamak çok da zor değil.
yenilmek ile feedlemek ayrı şey, illa ki birisi üstün çıkacak koridordan. her yenilmeyi feedlemek olarak görüp flame yapan sen misin yoksa ?
-
canım kardeşim ben de biliyorum ayrı şeyler olduğunu ama bu arkadaşımız feedleyenler yüzünden kendisi iyi oynadığı halde yenildiği için buraya konu açmış.Yani senin demek istediğin olay şu an bu konunun içinde yok,apayrı bir konudasın şuan. -
her yenilmeyi feedlemek olarak görüp flame yapan sen misin yoksa ?
ben demek istediğimi dedim mesaj yerine iletildi, anlaması gereken anladı, sana karşı bi taşlama yok yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Mr Jack -- 10 Mart 2014; 4:39:23 > -
arada sırf feedlemek için girdiğim oluyor bugünkü oyunda mesela adam zigs seçti mid dedi üstüne kata seçtim mid sal dedim adam üste gitti bi şey demeden,sonra midde zed feedledim ormancıyı feedledim sonra bota gang geliyom diye gittim bi de orayı feedledim sonra bizim ormancı ve bot lane e küfrettim tabi tüm takım bloklu bu sırada gayet eğlenceli bi 30 dakkaydı :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
arada sırf feedlemek için girdiğim oluyorbugünkü oyunda mesela adam zigs seçti mid dedi üstüne kata seçtim mid sal dedim adam üste gitti bi şey demeden,sonra midde zed feedledim ormancıyı feedledim sonra bota gang geliyom diye gittim bi de orayı feedledim sonra bizim ormancı ve bot lane e küfrettim tabi tüm takım bloklu bu sırada gayet eğlenceli bi 30 dakkaydı :D
Sebep ne ana bacı kalmaması hoşunuza mı gidiyor anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
arada sırf feedlemek için girdiğim oluyorbugünkü oyunda mesela adam zigs seçti mid dedi üstüne kata seçtim mid sal dedim adam üste gitti bi şey demeden,sonra midde zed feedledim ormancıyı feedledim sonra bota gang geliyom diye gittim bi de orayı feedledim sonra bizim ormancı ve bot lane e küfrettim tabi tüm takım bloklu bu sırada gayet eğlenceli bi 30 dakkaydı :D
Çok güzel yapmışsın. Sana hediye bi SKİN vermek lazım. -
Oyunu kimse ciddiye almıyor giden lp olsun diyorlar
Her oyunun bir oynanma zamanı vardır, o süre bitince bu oyunda eskiyecektir. Bundan normal ne var hocam?
quote:
ooo kardes çok purosun feedlemesen penta atardin
Oyun aslinda ihtimaller uzerine kurulu. Bir oyunda kazanma oraniniz %50 dir. Takimlarda 5er kisi oldugu icin adam basi %10 bu orana katkilari vardir. Oyunda snowball etkisi oldugu ve solo q da herkesin kendi mantigi uzerine oyun oynadigini varsayarsak bu oranlar ilk kanin dokulmesinden itibaren giderek degisir.
Sizin kazanma oraniniz kill veya miniona gore artarken ayni oranda rakibinizin orani duser veya tam tersi de olabilir. Bu sekilde mantik hesaplamasina devam edersek 1 kisinin kazanma orani en fazla %50 olur, ki buda tum takimin oranina esit oldugundan ve rakibin sizin taminizdaki diger oyuncularin kaybettigi orani kendi kazanma oranina eklmesinden dolayi 5e1 oranda duserek en fazla %20 gibi bir sans ile oynarsin.
Not:
Sabah sabah nereden aklima geldiyse :) -
quote:
Mantık fışkırıyor.
İbretlik olmuş -
quote:
Yaptığın iyi bir şey olduğunu mu sanıyorsun. Sizin gibiler bir zahmet ölün artık.
Benzer içerikler
- lole ne kadar yatırdım
- lol ilk şampiyonlar
- oyun çift isimleri
- elden ring nightreign türkçe yama
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- afk nedir
- riot mmo
- ping düşürme
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X