Şimdi Ara

Bu Oyunda Senin İyi Olmanın Hiçbir Önemi Yok. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

quote:

quote:

arada sırf feedlemek için girdiğim oluyorbugünkü oyunda mesela adam zigs seçti mid dedi üstüne kata seçtim mid sal dedim adam üste gitti bi şey demeden,sonra midde zed feedledim ormancıyı feedledim sonra bota gang geliyom diye gittim bi de orayı feedledim sonra bizim ormancı ve bot lane e küfrettim tabi tüm takım bloklu bu sırada gayet eğlenceli bi 30 dakkaydı :D

Sebep ne ana bacı kalmaması hoşunuza mı gidiyor anlamadım

düzgün oynayınca hiç küfür yemiyorsun zatendüzgün oynayan adama da sövüyorum ana bacı bak,onların da hoşuna gitmiyor ama madem tr serverinde oynuyorsun hele ki benim gibilerin oyununa düşüyorsan şikayet hakkı yok kimsenin ben kendim eğleniyorsam bana yeter.

Senin anana bacına sövünce de ben eğleniyorum emin ol :)

hah işte bunu diyorum ben de,ben sana sövüyorum sen bana sövüyorsun.tr serveri bu ceza olmadıktan sonra yapacak bir şey yok küfrünü edeceksin sonra küfrünü yiyeceksin oturacaksın.

anan bacan bi oyun kadar ucuz yani ?

senin anan bacınla aynı değerde,okumanız mı kıt anlamıyorum ki2-10 oynadığım oyunda beni taşıyan çocuğa dahi sövüyorum bu elemanın anasının bacısının değeri oyun kadar mı şimdi

• Kesinlikle katılıyorum adc oynadım geçen oyunlarda 9-2 asisti tam hatırlamıyorum gidiyorum işte vayne 1v1 herkesle kapışıyorum ama bizim takım öyle kastırmışki adamlar 2 tf kaybettik oyun bitti hatta 2. Tfde resmen tek yedim 9-2 bitirdim maçı ama yenildik sjskshsksjsjs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he kendini kandır

• Bu zaten takım oyunu. Tek başına oyun kazanamazsın

• quote:

arada sırf feedlemek için girdiğim oluyorbugünkü oyunda mesela adam zigs seçti mid dedi üstüne kata seçtim mid sal dedim adam üste gitti bi şey demeden,sonra midde zed feedledim ormancıyı feedledim sonra bota gang geliyom diye gittim bi de orayı feedledim sonra bizim ormancı ve bot lane e küfrettim tabi tüm takım bloklu bu sırada gayet eğlenceli bi 30 dakkaydı :D

Blogunu kaldırmasaymışım keşke. Trollük yaparak komik oldugunu sanıyorsun. Blokladım tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: higuain75

sen istersen 20 dakika da 250 farm yap karşındaki adamı ez diğer 2 taraf feedledikden sonra ne yararı var o yüzden gerçek player'ler bu oyunu 1-2 yıl içinde bırakır şu anda çok ünlü ama eskiden knight online'de öyleydi ne oldu sonu serverlerde adam yok bu oyunun sonuda öyle olacak

knight online hiç yenilenmedi o yüzden oyuncu kaybetti lol gibi sürekli yenilenip gelişen bi oyun asla knight gibi bir köşeye atılmaz rahat ol
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

düzgün oynayınca hiç küfür yemiyorsun zatendüzgün oynayan adama da sövüyorum ana bacı bak,onların da hoşuna gitmiyor ama madem tr serverinde oynuyorsun hele ki benim gibilerin oyununa düşüyorsan şikayet hakkı yok kimsenin ben kendim eğleniyorsam bana yeter.

hah işte bunu diyorum ben de,ben sana sövüyorum sen bana sövüyorsun.tr serveri bu ceza olmadıktan sonra yapacak bir şey yok küfrünü edeceksin sonra küfrünü yiyeceksin oturacaksın.

senin anan bacınla aynı değerde,okumanız mı kıt anlamıyorum ki2-10 oynadığım oyunda beni taşıyan çocuğa dahi sövüyorum bu elemanın anasının bacısının değeri oyun kadar mı şimdi

Tam sopalıksın biliyomusun.Kapatıcaksın senin gibileri odaya agız burun giriseceksin.Biri benim aileme oyunda kufur edicek ve ben de ona sovucem he.En son oyunumda KS atıyorum diye anneme kufur etti.Senin gibi bi veled.Sonra skyep falan ev adresi telefon falan istedim.Yakın olsaydı gidip bi temiz sopalardım.Senin 20 dakikan iyi geciyor olabilir ama digerlerini hic dusunmedin mi ? Bu da bencillik gostergesidir.Ah ulan ah

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilith Immaculate

Onemli olan takimdaki iki uc kisinin iyi olmasi degil iyi takim olabilmek. Iyi takim olan kazaniyor. Cok nadiren tek kisinin tasidigi maclar oluyor. Ve bence de bir gun dedigin gibi olacak

İyi olan taşır kardeş taşıyamıyosan kötüsün demektir herkes hakettiği ligdedir

• sscarecroww kullanıcısına yanıt
    Aynn qnq herkeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşit bir oyun için, sen bir lane'i 17-0 ezebiliyorsan, karşı takımında diğer lane'lerden bir tanesini 17-0 ezebilmesi lazım. Takımlar diğer türlü dengesiz olurdu. Neden benim takımım daha iyi değil?! demekten farkı yok Lane'i ezdim ama yenildik demenin. SKT'yi verelim yanına istiyorsan. Taşısınlar seni.
  • quote:

sen istersen 20 dakika da 250 farm yap karşındaki adamı ez diğer 2 taraf feedledikden sonra ne yararı var o yüzden gerçek player'ler bu oyunu 1-2 yıl içinde bırakır şu anda çok ünlü ama eskiden knight online'de öyleydi ne oldu sonu serverlerde adam yok bu oyunun sonuda öyle olacak

/>
  • Yoo az once ezildigimiz maci tasidim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu Willy'i ciddiye almayın lütfen :D Konuya ek olarak; geçen pazar 4 ranked attım.Duo girdik arkadaşımla,çocuk nerdeyse OnlyFiddleTr olucak 160 oyunu falan var Fiddle ile.Ben normalde solo oyuncusuyum ama ward'a dikkat etmediğimden lane değiştirme kararı aldım ve solo oyun taşıyamıyor buna karar verip mid'e geçtim.Sadece iyi oynadığım heroları aldım,Diana,Vladimir,Zed,Katarina.4 oyunun 3ünü aldık.İnternetim sıkıntılı biraz gidip geliyor,buna rağmen 3-4 dakika gidip gelmelere rağmen maçları aldık ve gold liginden aşağı adamlar gelmedi,plat geldiği bile oldu.Vladimir oynadığım maçta 7 dakika benimde fiddle'ında interneti gitti,solo malp rengarı ezdi ve support lux ap gitti.Oyunu tuttular,karşısı çok fazla şımardı free win dedi bizim ormandalardı sürekli.Ward aldık,red'in oralara kurduk farm yaptık,adamlar tek tek dolaştı kill alıp eğlenmek için tek tek kestik topladık,oyun sonuna doğru spirit visage,zhonya,liandry dizmiştim ve bi Vladimir için tfyi almak bu itemlerle çok mümkün.Fiddle güzel girdi ben tankladım 2 tf sonra maçı aldık.

Diana oynadığım maçta karşıda pante vardı,benimde karşımda Gragas.Midde kill alamadım,bot'a roam yapamadım bot lane iyiydi,top lanede kill verdi aldı toparladı bir şekilde ama pante çok fazla gank attı ve çok fazla düşürmeye çalıştı.Sabrettik,tflerde fiddle var çünkü.Solo bot ana bacı sövmeler.Karşıdan sur?? yazıları :D inhi vermeden önce hadi tf dedik yürüdük 4 kişi fiddle'da soldan soldan çimden bizi takip ediyor.Ben dianaya sheenden sonra zhonya çıkarım direk,sonrada rylai çıktım hp olsun diye.Midde karşı adcye q tutturdum r ile girdim anında focus yiyceğimi bildiğimden q r e zhonya aktif yaptım.Fiddle girdi,patates oldular.2 kez daha bunu yaptık ve aldık maçı.Bu maçın başı o kadar kötüydü ki Pantenin oyundan düşürüşü soloya gankları çoğu kişi bırakırdı.

Zed maçında ise kendimi Faker gibi hissettim :D maç ortalama gidiyordu ama bot lane ezilmişti baya.Bende moral bozmayın kasılan bi adcden korkmaya gerek yok dedim,o sırada last whisper,bc,botrk bitirmiştim ve red kalmıştı karşı jungler'dan.Tf oldu,Cait adc vardı karşıda,aldım çıktım fiddle girdi solo tankladı aldık.Tf oldu ultimi orianna ile caitin yanında attım,sadece ultiyi değil wyuda oraya attım ölümüne girdim yani maksimum hasar vermek için ikisine Orinin yarı canı,Caitte öldü fiddle girmişti ben ulti attığımda yine aldık.

Demek istediğim şu ki; Early gamede istedikleri kadar ezsinler.Kendinize güvenin.Flame yapmayın,flame yapanada oyunculuğunla kendini göster diyip gaza getirin.Emin olun dağlara taşlara mızrak atan nidalee sniper olur böyle denince.Düzgün bi tf herşeyi değiştirir.Senin iyi olman,diğerlerine moral vermeni gerektirir.

• Katılıyorum.

• quote:

Hepimizin sonu böyle olacak...
  • Bunu daha yeni mi anladın ? Oyunun amacı takım oyunu zaten.

• Knight online gibi bir oyun değil bu , her zaman güncelleniyor , her zaman yeni metalar yeni herolar yeni itemler geliyor lol'un bitmesi biraz uzun sürer.
  • gunde 5 oyunu gecme kardes 2 oyun yenilirsende o gunluk birak

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

bugun arkadasımın basına geldı macını ızledım adam solo top oynuyor farmıda gayet ıyı karsısındakı adamın farmı arkadasımın farmının yarısı kadar.
    oyunun basında mid lane oyuncusu mıd lane oynamak ıstedıgı halde herosunu sectıkden sonra dıgerlerınden rıca ettı oyundan bırınız cıkabılır mı dıye.
    mid oyuncusu isteksiz girdi oyuna sonucta kotu oynadı 5 dakıka kadar afk oldu.
    supp oyuncusu velkoz aldı hıc bır sey yapamadı.
    bastan sona kadar ızledım oyunu bu ıkı oyuncu baştan kabettıklerı ıçın oyun kaybedıldı.
    sılver 3 ligi maçı.

bronze silver goldda bile oluyor böyle şeyler anlayı arşılamak lazım :)
  • Katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.