Bildirim
bu oyunda dalgalanma fazla olur mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne tür dalgalanmadan bahsediyorsun
Vsync ile düzeldi dediğin 60 fps üstüne çıkınca yırtılma yapıyodur onamı dalgalanma diosun yoksa ekranın vga girişlide amd ekran kartı aldında dalgalanmamı yapıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vga olduğu için herhalde dönüştürücü ile kullanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan811
vga olduğu için herhalde dönüştürücü ile kullanıyorum
vsnyc açarak dene ama genede olur tahminim sağlam dönüştürücü alman lazım hiç sorun çıkarmaması için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 2 Ekim 2014; 20:30:19 >
bissürü dönüştürücü aldım kablo aldım elimde kaldı en sonunda bitane akçakocada oturuyorum ve vatan bayisi düzcede yaklaşık 40 km :D -
quote:
bissürü dönüştürücü aldım kablo aldım elimde kaldı en sonunda bitane akçakocada oturuyorum ve vatan bayisi düzcede yaklaşık 40 km :D
Hocam dandik kablo ve dönüştürücüler iş yapmıyor 50 tllik devreli dönüştürücü ler var öle bişey lasım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 2 Ekim 2014; 20:44:04 >
quote:
vga olduğu için herhalde dönüştürücü ile kullanıyorum
Kesinlikle ondan kaynaklanıyo, çevirici yerine, çevirici görevi gören yani 1 ucu monitörüne, diğer ucu VGA üzerindeki herhangi 1 porta uygun kablo alıp kullan, dalgalanma direk kesiliyo.
Edit :
Monitörün VGA ise, Bu kablo direk çözer olayı kalitelide 1 kablodur bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 2 Ekim 2014; 21:17:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X