Şimdi Ara

Bu Otomobillerden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe 270 bin TL'ye kadar, ilk araba olacağından şöyle bir liste yaptım.

Hangilerini eklemeliyim ya da çıkarmalıyım?

• Renault Fluence
    • Renault Megane
    • Opel Corsa
    • Opel Astra
    • Hyundai Accent Blue
    • Hyundai i20
    • Ford Fiesta
    • Chevrolet Cruze
    • Toyota Corolla
    • Citroen C4
    • Seat Ibiza
    • Mitsubishi Lancer

Bu araçlar haricinde Fiat düşünmüyorum, diğer önerilerinize açığım.

Teşekkürler.

• Bu listeye göre yorum yapan herkes belli ki marka fanatikliğinden yapar.

Hangi motor , Hangi donanım , Kaç yaşında hiç bir bilgi yok

Ben olsam audi alırım ama hangi audi ?

• emrcnd E kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle söyleyeyim,

• Sedan ya da hatchback,
    • Otomatik vites,
    • Benzin ya da dizel,
    • Minimum 2014 model,
    • Maksimum 140 bin kilometrede,
    • Parça, değişim ve araç satış konusunda kolaylığı olan

araba olarak düşündüm. Aralarında sadece Chevrolet ve Mitsubishi 2012 model olarak istisna, diğerleri minimum 2014 olarak belirledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 26 Mart 2022; 15:58:49 >
  • Hyundai Elantra 2016 üstü fiyatı 20-25 bin TL civarı yukarıda ama Accent e göre tavsiye ederim. 1.6 Benzin & LPG. 2 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum.

Listenizde Toyota 1.6 Benzin & LPG ilk terchim olurdu>Astra>megane diye sıralardım. Listeniz karışık lakin C segment bir model bakmanız olur. Malzeme kalitesi alt takımdan döşemeye koltuğuna kadar fark diyor b segment e göre.

Kayınbiladere egea 1.4 2021 urban 5 bin km aldık 275 e 2 gün önce malzeme kalitesi düşük evet ama digital klima,full led stop gündüz aydınlatma multimedya Apple Android car play. Hız sabitleyici vs dolu bir araç. Fiat sevmeyen birisiyim ben aldırdım. Yol tutuşu yalıtımı oldukça başarılı. B segment otomobil lerin alayındam iyi durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 26 Mart 2022; 21:53:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 275 bine hiç kafanı yormadan git 2021 egea al 1.4 motor urban paket. Sahibindende hatasız araba dolu şuanda. Sıfırı 310bin tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet cruze mu kalmış, 2021 egea ile gezmeye giderken cruze ile hafta sonları sanayiye gidersin

• Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

Kuzeniniz en mantıklı hareketi yapmış. Bu devirde sanayiye gitmeyen ve yeni araba candır. Egea urban paket gayet yeterli donanıma sahip. Genişlik olarak da tam ideal. Güle güle kullansın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el genel kuralı.

Alabileceğinz en yeni servis bakımlı aracı alın. Japon ya da kore mantıklı olur. Otomatik alacaksanız vitesi sorunsuz olarak bilinsin. Bu durumda corolla ve bulabilirseniz auris ya da benim tercihim b olsa bile direkt i20 olurdu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Mart 2022; 22:24:0 >
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Elantra ya kıyasla 3-4 parmak diz mesafesi kısa, bagajı 30 lt civarı daha geniş, malzeme kalitesi biraz zayıf, motor yalıtımı zayıf ama yol sesi sorunu hissetmedim lastik leri Continental Eco contac 6 70 db olmasına rağmen uğul uğul lastik yol sesi duymadık. Motor bir tık daha yavaş ivmeleniyor. Ama 2 eski kasa corolla ya göre oldukça başarılı. Genç bir model. Paketleri de iyi ama urban altı pek alınası yok zaten. Dolu siye aldırdım sonuçta 5bin km de araç. Birde tek sorunu yağ soğutucu yok ve bundan dolayı yağ eksiltme var bu kitapçıkta da belirtilmiş zaten. Fiat 5w 30 Selenia yağını araç yiyor ısınınca kalitesiz bir model. Shell helix ultra 5w 40 öneriyor. Castrol de motulda keza 5w 40 öneriyor sadece. Kaliteli yağ mann yağ filtresi ile çok daha güzel binilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 26 Mart 2022; 22:52:57 >
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

Babamda 2019 var 35.000 kmde. Hiç yağ eklemedik bakımdan bakıma gitti. Eskişehir fazla sıcak olmuyor yağ yakma olmadı. Antalyaya gittm 47 derecelere iken bir miktar yağ buharlaştı. Fiat servisleri opar yağda güncelleme yaptı artık opar yağın yeni versiyonunu kullanıyorlar

Zaten arac izmirde hocam Antalya iyı pek aratmaz yazın :) 180-200 bin km dir araç kullanıyorum en kötü 20 sefer yap değiştirdik. Hep Shell helix tercih ettim yağda mann filtre sıfır sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 26 Mart 2022; 23:21:57 >
  • Bir çok seçenek tercih edilebilir. Ancak corollo kullanıcısı olarak ben corollo tercih edilir asla demem.

Yalıtım yok, kalite yok, konfor yok,
    4 teker var, bol plastik ve bolca sac var.

Renault Megane, Fluence, Opel Astra tercih ederdim bu listeden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 26 Mart 2022; 23:42:44 >

7 senedir cruze kullanıyorum daha bir kere yolda kalmışlığım veya sanayiye gitmişliğim yok.

• Bende mitsubishi lancer var. 2012 1.6 manuel + turbo kit. Eğer 1.5 veya 1.6 otomatik almayı düşünüyorsanız. 4 ileri tork konvertörlü şanjımanı var. Çok yakar az kaçar ve bağırır. 1.8 lerde cvt var. Bir nebze daha avantajlı. Kendim alsam 1.8 alırım.
    Diğer yazdıklarınız arasında sedan otomatik dizel için bence en uygun seçenek megane. Tabi o fiyata bu özellikte bulmak mümkün müdür.

• Otomatik ise Volksawagen Polo veya Seat Ibiza 1.2 TSI yada 1.4 TDI DSG 2016+

Renault Clio 1.5 Dci EDC 2016+

• toyota corolla al hibrit iyidir

hatta yapabiliyosan tam elektrikli al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 27 Mart 2022; 1:41:50 >
  • 2020 Egea alıp 2 sene sonra sanayii ortak olacağına 2013 Astra Golf al temiz bin hem daha konforlu kaliteli

• Bence listenize Kia Ceed ve Cerato yu da ekleyin. Ama belirttiğiniz fiyata düşük km ve 2014 bulmanız bir hayli zor.

• Toyota Corolla, Auris, Yaris.

Kullanırken de satarken de üzmez. Yedek parça, usta, servis sıkıntısı olmaz.

Yukarıda Nick'inde Toyota logolu bir arkadaş yorum yapmış.

Tescilli VW fanı ve Toyota düşmanıdır. Aynı zamanda bu tür konulara Troll mesajları yazar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.