Forumda millet açıklanmasını istiyor ben ise böyle tartışılan sınavın sonucunu istemiyorum Ösym kendine saklasın.
quote:Orijinalden alıntı: Peterez 18inde aciklanicakms. Ben daha gec bekliyodum Nerden duydun 18 ini ben bu cumaya bekliyorum sonuçları
quote:Orijinalden alıntı: 06_EMRE quote:Orijinalden alıntı: Peterez 18inde aciklanicakms. Ben daha gec bekliyodum Nerden duydun 18 ini ben bu cumaya bekliyorum sonuçları Forumda soylemsti bikac arkadas. Hem bu olay tam belli olmadan aciklancagini sanmiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Peterez quote:Orijinalden alıntı: 06_EMRE quote:Orijinalden alıntı: Peterez 18inde aciklanicakms. Ben daha gec bekliyodum Nerden duydun 18 ini ben bu cumaya bekliyorum sonuçları Forumda soylemsti bikac arkadas. Hem bu olay tam belli olmadan aciklancagini sanmiyorum Bu sınavı iptal filan etmezlerde artık bakalım eğer yarın ki gösterilerde katılım fazla olursa medyada birazda bu işin üstüne giderse olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: Feel The Difference Forumda millet açıklanmasını istiyor ben ise böyle tartışılan sınavın sonucunu istemiyorum Ösym kendine saklasın. kötü geçti desene