Bildirim
Bu operatör benimle dalga mi geciyo!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Vodafone çok kanser ya hem ödemeli aramaya 5 hak koyuyor hem de arama yerine mesaj yolluyo o yüzden her zaman görüp geri dönemiyor aradığım kişiler.
Turkcell en azından öyle bi sınır koymuyordu ve direk çaldırıyordu, fakirin halinden anlıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: Grell.
Vodafone çok kanser ya hem ödemeli aramaya 5 hak koyuyor hem de arama yerine mesaj yolluyo o yüzden her zaman görüp geri dönemiyor aradığım kişiler.
Turkcell en azından öyle bi sınır koymuyordu ve direk çaldırıyordu, fakirin halinden anlıyordu
önceden günlük 100 mb filan veriyodu simdi hem tek secenek vermiş hem de yukarıda secmek cok zor yazıyo
gel de sinirlenme -
Vodafone'un ayrıcalıklı dünyası işte...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün benimde basıma aynisi geldi önceden 100 MB internet yada bazı ürünlerde indirim veriyordu bence bir hata olmuştur
Tüm operatörleri denemiş biri olarak söylüyorum vadofone candır gerisini at çöpe gitsin
Türktelekomdan vodafona geçeli 4 ay oldu eski operatöre göre memnunum kazık yememek için mutlaka hattı mobil ödemeye kapatın,
Banada bu ödül çıkıyor 3 4 haftadır ve tarifemde vodafonlularla sınırsız konuşma var böyle enterasan bir operatör :) -
-
Vodafone'dan kurtulun gitsin, sinir olduğuna değmez. -
Vodafone kadar adi bir operatör yok.
Ne kadar üçkağıtçılık, para kırpma vs. varsa Vodafone'da.
Turktelekom fiyatı ile avantajlı,
Turkcell kalitesi ile avantajlı.
Vodafone? Leş. -
Turkcell forever.Ramazanda 16gb internet verdiler ya gönlümü fethettiler
@Androit kullanici hocam TT pahalı derken?Ülkedeki en ucuz operatör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 27 Temmuz 2017; 11:27:21 >
Ben bi kere 3 saatlik 100 mb secmistim, 100 mb hakkımı gece saat 2 de başlattı o günden sonra bu salla kazana bakmıyorum.
ben haftaya turkcellden vodafone a geceçeğim. internet paketi aldık lazım diye. üniversiteden internete giremiyoruz ve telefon çekmiyor. turkcell bozdu. tavsiye etmiyorum. 2 sene once evden full ceken telefon artık nerdeyse sinyal yok verecek. arkadas vodafone kullaniyor. okulda full cekiyor. -
Valla ben ucuz olduğu için tercih ediyorum.Cep cüzdan uygulamasından az para kaldırmadık.Bir kere yok yere 20 lirama çökmüştü.Misliyle cep cüzdandan sömürmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 27 Temmuz 2017; 15:4:34 >
vodafonu bende denedim oda iyi değil, şuan en iyisi türktelekom -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxou
ben haftaya turkcellden vodafone a geceçeğim. internet paketi aldık lazım diye. üniversiteden internete giremiyoruz ve telefon çekmiyor. turkcell bozdu. tavsiye etmiyorum. 2 sene once evden full ceken telefon artık nerdeyse sinyal yok verecek. arkadas vodafone kullaniyor. okulda full cekiyor.
Bulunduğunuz bölge ile alakalı bir durum.
Hangisi sizin için verimli ise onu kullanın.
Vodafone hem Birleşik Krallık'ta hem de Türkiye'de tam bir kanser... -
Vodafone nunda vodafone net in de ben burdan ta aliminyum yani. 3 aydır evde internetim yok hatta 4 ay oldu. Gsm kısmı desen ayrı bir facia bulaşan aklıma ben.Bu süreç içerisinde fatura da ödüyorum arkadaş. -
Hâlâ vodafone lu olan mı kaldı arkadaş. Geçti artık cicim ayları bırakın şu operatörü, geçtiğim güne lanet olsun kurtulana kadar da illallah ettim.
Bu yüzden Türkcell.
Benzer içerikler
- evde para kaybolması diyanet
- transfer sürecinde ne demek
- havuz bonesi nerede satılır
- diş çekiminden sonra su içilir mi
- aferin forte ne işe yarar
- telegram indirim
- ince belli çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
- samsung projeksiyonlu telefon
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X