Şimdi Ara

Bu ölçülere kaç ayda ulaşırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 yaşındayım 180 boy 65 kg de kilom var.Fitness'a başlayalı 1 ay oluyor ama sadece kol ve omuz çalışıyorum şimdilik.1 haftaya salona başlayacağım.Kol 31 bel 80 omuz 102 önkol 25.Kol 34-35,omuz 110 hedefliyorum diğerlerinin ve ölçmediklerimin şu an pek bir önemi yok.Bu ölçülere sizce kaç ayda ulaşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirollas -- 27 Temmuz 2017; 14:32:11 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna kimse tam bir cevap veremez senin çalışmana beslenmene hırsına ne kadar iyi çalıştığına ve genetiğine bağlı

iyi çalışırsan ve orta genetiğe sahip olduğunu sayıyorum deli gibi kilo almayacaksan temiz yavaş yavaş sadece kas alacaksan (ayda 500 gram kilo almak gibi) 1 sene diyorum kol için

deli gibi kilo alacaksan(ayda 4-5 kilo gibi) 3 ayda bile 34-35 olur o kol ama kas olmaz yağ olur sadece ilizyon yaşarsın görüntüsü de güzel olmaz,

omuz içinse omuz genişliği genetiktir kol gibi ölçü alamazsın çok fazla büyümez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 28 Temmuz 2017; 23:40:21 >
  • Omuz ayrı bir konu da trapez çalışmaya başladım 8x2 kg dambıllar ile shrug yapıyorum 3 haftada gözle görülür değişim oldu.

Beslenmeye gelirsek hayvansal proteinimi ihmal etmiyorum her çalışma günü tavuk pilavı ihmal etmiyorum ama toza başlamayı da düşünmüyorum değil.Bu arada orta seviye metabolizmam büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

Omuz ayrı bir konu da trapez çalışmaya başladım 8x2 kg dambıllar ile shrug yapıyorum 3 haftada gözle görülür değişim oldu.

Beslenmeye gelirsek hayvansal proteinimi ihmal etmiyorum her çalışma günü tavuk pilavı ihmal etmiyorum ama toza başlamayı da düşünmüyorum değil.Bu arada orta seviye metabolizmam büyük ihtimal.

trapez çalışman gereksiz row hareketlerinde ve omuz hareketlerinde trapez yeteri kadar çalışıyor benim sadece seated row ve overhead press ile hiç shrug yapmadan yeteri kadar büyük trapezlerim var hatta koldan sonra en çok gelişen bölgem bile diyebilirim, row yapıyorsan (yapmıyorsan programını sorgula rowsuz sırt çalışması çöptür) shrug yaparak trapezleri daha da büyütme

omuz olmadan büyüyen trapez iğrenç bir görüntüye sebep olur

Bu ölçülere kaç ayda ulaşırım?

• Güncel
  • Sen şimdi bunları boş ver dostum. Git salona antremanını yap adam akıllı sağlam yemeğini ye iyi dinlen gerisi gelir. İlk önce gidip antraman yapmayı sev. Yani büyümek veya küçülmek için değil antremanı sevdiğin için yap. Bunu başarırsan gerisi gelir yoksa kısa sürede bırakırsın. Yani kolum ne zaman böyle olur bacağım ne zaman şöyle olurlara takılırsan antreman amaç değil araç olursa bşr süre sonra pes edersin. Ama yaptığın işi seversen sonucu iyi olmasa bile yaparsın. Emin ol sonucu iyi olacak fakat uzun sürecek. Bu sürede demoralize olup uzaklaşmamak için fazla takılma böyle şeylere. Aliexpressden mal almak gibi alırsın sonra unutursun o bir iki aya gelir zaten. Ne zaman gelecek derdine düşersen yorulursun. Merak etme gelecek. Sen yeterki disiplinli çalış. Bir zaman sonra beslenmeyide oturtursun yürürsün. Kısa vadeli şeyler bekleme uzun bir iş bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.