Günde 11 12 ders eve gelince kafam ağrıyo her zaman,bıktım 11.sınıftayım okuma isteği bırakmıyolar birde verim bekliyolar bu halde evdekiler neden ders çalışmıyon diyo çalışcak zaman kalmıyorki ayrıca ne calıscaz
2.5 gün atölye 1.5 gün normal ders var.Bıktım ya,Okulda 4900 erkek 100 kız var,Şansa 3-5 i bizde ama kız diyemiyorum.Sigara falanda içmiyorum.Benim kafadan kimse yok,her tenefüs mevzu falan,artist ,kabadayı kro, barzo Dolu ne bu ya.. Bu arada 11.SINIF Makine ressamlığı okuyorum.Arkadaşlar ilerde çok daha iyi olur inş,Beni sevindirecek bişiler söyleyin üniversiteye kesinlikle gideceğim.Kız en büyük sorun tip desen var az biraz ama cesaret, kendine güven 0, benim bu sorunları aşmam biraz zaman alıcak gibi
makine bölümündeysen 250gram kıza razı olacaksın
5000 kişilik bi okul daha önce görmemiştin sen nerde okuyon acep
quote:
Orijinalden alıntı: msc1515
atatürk meslek lisesi.
doğru dürüst cix anadolu lisesine gideydin garı kızı bol oluyo.
quote:
Orijinalden alıntı: Yve
quote:
atatürk meslek lisesi.
Aynı okuldayı ben Atl 10 A elektrik bölümündeyim aynı sorunları bende yaşıyorum.Bizde 0 kız var 32 tane abaza aynı sınıfta.Hepsi hanzo.
meslek lisesi kızlar hepsi yarı erkekler mesela erkek arkadaşları falan gelince direk ooo aga hoşgeldin oo hacı naber falan iğrençler onla çıkan erkeklerin ......... kızlardan soğudum o tipleri görünce
quote:
Açık lisesiyle birlikte +2000 ekle.
arkadaş edin
quote:
Orijinalden alıntı: temser
quote:
quote:
atatürk meslek lisesi.
Aynı okuldayı ben Atl 10 A elektrik bölümündeyim aynı sorunları bende yaşıyorum.Bizde 0 kız var 32 tane abaza aynı sınıfta.Hepsi hanzo.
Aboo ATL Hiç çekilmez..(bu okulda)
Vay dh da bizim okuldan bi cocuk çok şaşırdım valla
kayıt olduğum zamanlar ben gitmemiştim kimlik sağolsun
quote:
Orijinalden alıntı: uq4l4
meslek lisesi kızlar hepsi yarı erkekler mesela erkek arkadaşları falan gelince direk ooo aga hoşgeldin oo hacı naber falan iğrençler onla çıkan erkeklerin ......... kızlardan soğudum o tipleri görünce
Anadolu bölümünde gayet gideri olanları var.Düzgün konuşan tiplerden.
az kalmıs lisenin bitmesine. Hocalarımız derdi en güzel okul dönemi lise dönemidir. Ben illallah ettim lisedekilerden. Lise deyince aklıma gelen tek şey bana o kadar emek veren 3-5 öğretmenimdir. Üniversite ortamına geçince cekingenliğide atarsın ders calışma sıkıntısınıda Herşey sabır.
quote:
quote:
quote:
quote:
atatürk meslek lisesi.
Aboo ATL Hiç çekilmez..(bu okulda)
Vay dh da bizim okuldan bi cocuk çok şaşırdım valla
Daha vardır ya.Nüfusa bakarsan bizim okulun.Yarın yakacam olum okulu pıçaklıcam herkesi molotof kokteyli atıcam
quote:
quote:
quote:
atatürk meslek lisesi.
az önce arkadaşın sana "artist ,kabadayı kro, barzo" dedi.
Çalışsaydın adam gibi okula gitseydin sıpa
Neyse seneye staj var 1.5 gün okul (1.5 gün dediğim 1gün=12 ders , buçuk = 6 ders)
mesleğe gidersen öyle olur tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
quote:
quote:
quote:
atatürk meslek lisesi.
az önce arkadaşın sana "artist ,kabadayı kro, barzo" dedi.
Senin gibi kavga arayan düzgüncene tartışma bile edemeyeceğin çocuklarla dolu