Şimdi Ara

Bu okula kaydolduğum güne, beklediğim sıraya lanet olsun.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

günde 11 dersmi delimi bunlar be 11 dersten sonra insanda kafa kalmamasını bırak hiçbir insan günde okadar dersi dikkatli bi şekilde dinleyemezki

Emin ol alışınca dinliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasamoah

makine bölümündeysen 250gram kıza razı olacaksın

Yağsız, sinirsiz olsun baride çiğ köfte yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yve

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: hasamoah

makine bölümündeysen 250gram kıza razı olacaksın

Makine değil Makine Ressamlığı demiş

Bende M.Ressamıyım. Sanırım sana problem oalrak gözüken şey sınf-okuldakı kız mevcudunun azlığı ve sence güzel olmamaları. Haklısın ama bunun içinde üzünülürmü yahu. Kız arkadaşın olunca boyun uzamıyor, ki o yaşlardaki bir çok kız gereksiz triplerle dolu oluyor.

Üniversiteye gitmek istiyorsun iyi hoş, sanırım EML sin ve eğer eğitim bizim zamanımızdaki ise güzel bir bölüm kazanma ihtimalin çok düşük. Seneye yaparım diye kendini kandırma hatta okuldan sonra 1 sene daha hazırlanırım diyip hayatının 1 senesini daha çöpe atma. Şimdide hazırlan universite için. Bölümü seviyorsan Makine Mühendisliğine devam edebilirsin. Yada bölüm öğretmenliğinide yapabilirsin. EML den mezun oldukdan sonra dahi gerekli programları biliyorsan cnc de varsa iş bulabilirsin.

Yok ben bu mesleği hiç sevmedim,iş imkanıda yok hoca beni çok seviyor çalışkan biri sanıyor ama Autocad de flashı takıp arkadaşınkini alıyorum sonra layerların rengini değiştiriyorum sınavdada böyle yapa yapa geçecez.Stajda ne yapcaz çok merak ediyorum.

Merak etme staja gittiğin yerde yerleri süpürmekten başka bişi yapmıyorsun.

• Ben şu an özel bir yerde staj yapıyorum.Bu zamana kadar yerleri süpürtmediler.Ben kendi rızamla 1 kaç kez süpürdüm.Eğitimi hiç aralıksız veriyorlar

Stajyersin diye seni ezik gördükleri oluyor ama ağırlığını koyarsan sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 9 Ocak 2011; 13:58:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.