Şimdi Ara

Bu nesilde neden Xbox 360'ı tercih ettiniz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopyaya verdikleri sınırsız destek için
  • gamepad benim çok önemli.bu konuda xbox ın eline kimse su dökemez.
    sonra live alt yapısı harika ve daha sonrada gears of war ve tabiki halo geliyor.
    diğer artı özellik ise kinect ve eğlenceli aile oyunları.
    şu an içinde rgh jtag olayı.çok buyuk artılar getiriyor.eski atari oyunları dahi oynayabiliyorum.

kopya işte kıvırmaya gerek yok
    LG OLED55C24LA || XBOX SERIES X GAMERTAG: lll K A K A lll || PLAYSTATION 5 PRO PSN: BURAK__PS
  • Forza ve Gears of War tek sebebim. ilk edindikten sonra gamepad ile tanıştık haliyle. Fanlığa gerek yok xbox gamepad i çok iyi. Özellikle fps oynarken çok daha rahat. Ama mesela street fighter mortal kombat tekken vs oynarken ben PS3 gamepad inin çok daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
    GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD & 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

gamepad benim çok önemli.bu konuda xbox ın eline kimse su dökemez.
    sonra live alt yapısı harika ve daha sonrada gears of war ve tabiki halo geliyor.
    diğer artı özellik ise kinect ve eğlenceli aile oyunları.
    şu an içinde rgh jtag olayı.çok buyuk artılar getiriyor.eski atari oyunları dahi oynayabiliyorum.

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Forza ve Gears of War tek sebebim. ilk edindikten sonra gamepad ile tanıştık haliyle. Fanlığa gerek yok xbox gamepad i çok iyi. Özellikle fps oynarken çok daha rahat. Ama mesela street fighter mortal kombat tekken vs oynarken ben PS3 gamepad inin çok daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

aynen hocam xbox gamepad ini ne kdar svsem de malesef gerçekten öyle futbol ve döbüş oyunları ilk gamepad lerde kötü oluyodu.sonraki gamepad lerde düzelttiler farkına varıp.
  • Gamepad yüzünden ilk xboxı sevemedim.L2 R2 yoktu.Onun yerine siyah beyaz tuşlar vardı.360 çıkınca ilk işim L2 R2 tuşlarını sorgulamak oldu.Ps3 çıkana kadar yeni nesil oyun oynarım diye aldım.Sonra defalarca aldım.3k zarar ettirsede kopya oyunlar durumu eşitliyordu.Forza ve Geowu çok sevdim, Haloya hiç ısınamadım.Xbox one alırsam sebebi Forza ve Ryse olur ama bu sefer ilk tercihim Ps4 yada ekran kartı takviyesiyle Pc olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan asagi yukari 1 yil once konsol almanin zamani geldi deyip arastirmaya basladim.Xbox'i duymustum ama yaygin degil diye ilk bulasmadim,Ps3'u aradim.Ps3'un de o zaman bana pek bir negatif ozelligi yok gibi gelmisti.Arastirmayla grafik olarak Xbox'in onde oldugunu,cross chat olayinin oldugunu,Ps3un donanim olarak Xboxdan dusuk oldugunu,ve kolun daha iyi oldugunu ogrenmem beni Xboxa itti.
    Ama en basta ne sebep oldu derseniz,OPtimumdaki Sony standinda PS3 ile Bf3 oynamam yetti diyebilirim.
    Daha sonra da Exclusiveleri filan kacirmamak icin Vita aldim o ayri konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • Xbox1 vardı Ninja Gaiden ve Doom3 oyunlarındaki grafikleri görünce şaşırmıştım PS2 nin çok üzerindeydi. Hiç düşünmeden Xbox 360 aldım iki makinam 3k ile öldü ama yine kopmadım XBOX ONE ile yola devam İnşallah..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kopya için elbette.

• Gears of War
    Halo
    Fable
    Forza
    Live
    Gamepad

Yukarıdakiler kadar çok etken olmasa da, GTA IV, Orange Box gibi bazı multiplatform oyunların daha iyi olması.
  • Kopya için tercih ettim her oyunu oynamak istediğim için yoksa ps3 de zaten belli başlı olanları oynuyordum xbox 360 da alınca her oyunu deneme fırsatım oldu iyide oldu. Kısacası korsan oynattığı için diyebiliriz özetle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.