Şimdi Ara

Bu nedir ? Resmin sol altındaki kutu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün dikkatimi çeken birşey var.Sizinle paylaşmak istedim ve ne olduğunuda bilen varsa ögrenmek isterim.Msnde sohbet ettiğimiz kişinin resminin sol alt köşesinde kare şeklinde bir şekil var.Bu şekile iki defa tıkladıktan sonra konuşma penceresi tam ekran oluyor.Bu kare gibi olan şekil bu durumdan başka ne tür bir iş yapıyor.Bilen varsa bilgilenmek isterim.Tşkler

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhanizmir74

arkadaşlar bugün dikkatimi çeken birşey var.Sizinle paylaşmak istedim ve ne olduğunuda bilen varsa ögrenmek isterim.Msnde sohbet ettiğimiz kişinin resminin sol alt köşesinde kare şeklinde bir şekil var.Bu şekile iki defa tıkladıktan sonra konuşma penceresi tam ekran oluyor.Bu kare gibi olan şekil bu durumdan başka ne tür bir iş yapıyor.Bilen varsa bilgilenmek isterim.Tşkler

Aynısı 1-2 haftadır bende de var ama herkesde çıkmıyor ve çift tıkladığımda sendeki gibi tam ekran falan olmuyor. Nedir bu kutucuk?
  • üzerine çift tıkladığın zaman konuşma penceresi tam ekran oluyor.Bunun haricinde ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum
  • aynisi bende var hala cozemedim
  • Bende şimdi gördüm konu açmak için girdim açılmış zaten bu nedir böyle ya ?

Bu nedir ? Resmin sol altındaki kutu???
  • evet evet bende de var nedir bu bir bilen var mı 8,5,1302,1080 sürüm var
  • ben de tam konu açıyordum ne olduğunu sormak için arkadaş ekranı kaplamasının sebebi o değil konuşma penceresi çevresinde nereye tıklarsan tıkla ekranı kaplar bu kare şekli bir işe yaramıyor ama insan neden çıktığını da merak ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok ilginç ya sabahtan beri uğraşıyorum ama çözemedim bende
  • Ama Surekli Kapatip Acmiyor Baska Bisi Var Ama Ne
  • Bende bugün yeni birini ekledim ondan sonra oldu. Virüs habercisimidir nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Haziran 2008; 21:03:37 >
  • aynene beni de deli etti yanlız büyüüp küçültmeyle alaksı yok bunun bi yenilik geliyoda önceden böylemi yaptılar ne acaba
  • arkadaşlar birincisi pencere büyümesi zaten yıllardır var. pencerede o alanda boş yerlere tıklayın büyütüyor.
    ikincisi bu kutu wlm 9 da office 2007 logosu var.

fakat bende çözemedim henüz nedir burdaki esprisi (:
  • valla ya bende anlamadım öle boş bi kutu bi araştıralım bakalım
  • çok ilginç diğer msn hesabımda konuşma pencerelerinde görünmüyor bu kutucuk anlayamadım aynı anda 2 msnim de açık şu an birinde var birinde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: özH@N

çok ilginç diğer msn hesabımda konuşma pencerelerinde görünmüyor bu kutucuk anlayamadım aynı anda 2 msnim de açık şu an birinde var birinde yok

aynen bendede bugun cıktı tam konu acıyordum fırca yemıyelım bı bakayım dedım daha once acılmısmı konusu dıye sızlerle karsılastım
  • konuyu açtığımdan beri hala bi yere ulaşamadık; arkadaşlar acaba izleniyormuyuz :)
  • bendede var enteresan kısmı bir arkadaş bir kutucuk çıkıyor dedi sende de oluyor mu tam o sırada bendede çıkmaya başladı onunla konuşmadna önce yoktu.
  • konusma penceresi actım biras sora cıktı, arkadasa sordum sendede warmı die ondada cıktı o an :S
  • Kisiden Kisiye Farkedio İste Herkesle Konusurken Cikmio Bence Bu Buyultme Kucultme İle Alakasi Yok
  • Sorun kesinleşti bu bir bug (:
    hatta wlm9 da görünlen office logosu da ister inanın ister inanmayın aynı bug kaynaklı diye bir ekleme yapılmış (:

ayrıntılar içinhttp://messengersays.spaces.live.com/blog/cns!5B410F7FD930829E!37203.entry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybata -- 14 Haziran 2008; 11:37:19 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.