Şimdi Ara

Bu ne zor işmiş arkadaş çıldıracam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadaş bankadan araba almak için26000 kredi çektim.taksitini ödemeye başladım ama alacağım arabaya karar veremedim.balatayı sıyıracam.Kafamda 3 model vardı Focus 1.6 tdci-Citroen C4-Astra 1.3 cdti.Astrayla uzunyol yapma imkanım oldu pek beğenmedim vazgeçtim.Vectra B 2.0'dan sonra araba bana çok yavaş geldi.100.000 KM civarı C4 ve Focus bakıyordum adamın biri geldi bu kmdeki dizel karpuza benzer içinden ne çıkacağı belli olmaz.Turbosu enjektörleri nane olabilir dedi.Sen en iyisi benzinli bir araç al LPG taktır dedi.Ulan biz ne araba alıcaz.Herkes bişi söylüyor.Kafamdaki en güçlü aday C4.

• http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3216778

Cillop gibi araba. Hayırlı olsun.
  • Ben de çekmecede oturuyorum yanıbaşımda araba.Bu Kmde bir Hondanın problem çıkarma olasılıgı nedir.Sıkıntı yaratır mı ?
  • basligi okurken ne zor ismis ten sonra kisaltma kufur geliyor direk aklima
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

basligi okurken ne zor ismis ten sonra kisaltma kufur geliyor direk aklima

Ben başlığı yazarken öyle telaffuz ettim ama bu şekilde yazdım.Hatta bir ara 2 nokta koysam mı dedim.O kadar bunalttı beni bu araba işi
  • tum butceniz 26 bin tl mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuks

Ben de çekmecede oturuyorum yanıbaşımda araba.Bu Kmde bir Hondanın problem çıkarma olasılıgı nedir.Sıkıntı yaratır mı ?

Arabamı 2. el aldım. Honda 2004 model. Aldıktan sonra öğrendim ki ön taraf komple gitmiş. Motor tezgaha alınmış yapılmış ve geri konmuş. Arabama çok iyi bakıyorum. Dünyada kimse böyle bakmıyordur. Akşamları gidiyorum içine oturuyorum "Sıkıldın mı bensiz?" falan diyorum, konuşuyorum, o derece. Arabamda en ufak sorun yok. 190 bin km de. Ama tavsiyem şudur. Almadan önce gidin bir Honda plazaya (Bende Beykentte oturuyorum ve hep Torium a gelmeden Marmara Honda var, hep oraya götürürüm.). Baksınlar aracın geçmişine kazası var mıdır? Varsa ne kadar hasar almış, hangi parçaları değişmiş falan. Ha dediğim gibi arabamın önü tamamen gitmiş ve yenilenmiş şuan hiçbir sorunu yok. Ben bardağın dolu tarafına bakıyorum ve "daha iyi yenilenmiş işte" diyorum. Bilseydim kazayı fiyatı daha da çekerdim aşşağıya ama kısmet değilmiş. Yani kısaca eğer iyi bakıldıysa araba hiçbir problemi olmaz. İyi bakılıp bakılmadığını da plaza bilir. Honda kalitesine güvenin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Ben de çekmecede oturuyorum yanıbaşımda araba.Bu Kmde bir Hondanın problem çıkarma olasılıgı nedir.Sıkıntı yaratır mı ?

Arabamı 2. el aldım. Honda 2004 model. Aldıktan sonra öğrendim ki ön taraf komple gitmiş. Motor tezgaha alınmış yapılmış ve geri konmuş. Arabama çok iyi bakıyorum. Dünyada kimse böyle bakmıyordur. Akşamları gidiyorum içine oturuyorum "Sıkıldın mı bensiz?" falan diyorum, konuşuyorum, o derece. Arabamda en ufak sorun yok. 190 bin km de. Ama tavsiyem şudur. Almadan önce gidin bir Honda plazaya (Bende Beykentte oturuyorum ve hep Torium a gelmeden Marmara Honda var, hep oraya götürürüm.). Baksınlar aracın geçmişine kazası var mıdır? Varsa ne kadar hasar almış, hangi parçaları değişmiş falan. Ha dediğim gibi arabamın önü tamamen gitmiş ve yenilenmiş şuan hiçbir sorunu yok. Ben bardağın dolu tarafına bakıyorum ve "daha iyi yenilenmiş işte" diyorum. Bilseydim kazayı fiyatı daha da çekerdim aşşağıya ama kısmet değilmiş. Yani kısaca eğer iyi bakıldıysa araba hiçbir problemi olmaz. İyi bakılıp bakılmadığını da plaza bilir. Honda kalitesine güvenin.

hocam size imrendim vallahi aldırtacaksınız şu zamanda pahalı bir araç bana 30bin tl param bir köşede hırçın hırçın bana bakıyor git şu aveoyu al diye kıyamıyorum.bende araçlara aşık biriyim yanlış anlamayın :) araçlara a noktasından b noktasına götüren bir taşıt gözüyle bakanları kınıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

quote:

quote:

hocam size imrendim vallahi aldırtacaksınız şu zamanda pahalı bir araç bana 30bin tl param bir köşede hırçın hırçın bana bakıyor git şu aveoyu al diye kıyamıyorum.bende araçlara aşık biriyim yanlış anlamayın :) araçlara a noktasından b noktasına götüren bir taşıt gözüyle bakanları kınıyorum.

Bazen abarttığımı düşünüyordum ama benim gibi araba aşıklarını görmek çok güzel. Şuan bence araba almayı düşünmeyin. Fiyatlar uçmuş durumda. Biraz ortam dinsin. Yeni kasa araçlar çıksın. 2012 2013 yeni kasaların gelme zamanı. Eski kasaların fiyatı kırpılsın. Sonra alırsınız.

• Mazda 3 bakabilirsiniz. 100bin km sonrası birçok dizel hoşaf oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

tum butceniz 26 bin tl mi ?

Evet
  • Kardeşim önce arabayı seçip sonra kredi çekseydin keşke.Her neyse dediğin c4 benimde hoşuma gitti güzel bir pazarlıkla alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Kardeşim önce arabayı seçip sonra kredi çekseydin keşke.Her neyse dediğin c4 benimde hoşuma gitti güzel bir pazarlıkla alınabilir.

Ne bilelim buluruz herhalde bi araba dedik ama öyle olmuyormuş.Sence bu kmde bu dizel araca güvenilir mi?
  • yeni kasa c3 lere bakın isterseniz 2.el'lerine makûl fiyatta bulabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Kardeşim önce arabayı seçip sonra kredi çekseydin keşke.Her neyse dediğin c4 benimde hoşuma gitti güzel bir pazarlıkla alınabilir.

Ne bilelim buluruz herhalde bi araba dedik ama öyle olmuyormuş.Sence bu kmde bu dizel araca güvenilir mi?

Güvenirlik konusunda birşey diyemem ancak aracın nasıl kullanıldığına bağlı olarak ve servis bakımlı mı bunlar çok önemli..
  • quote:

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3216778

Cillop gibi araba. Hayırlı olsun.

Bu araçların kapıları falan teneke gibi.

Eski Honda almanızı önermem. İç tasarımı ve direksiyonuda iyi değil.
  • Insanin arabasinin icine sinmesi cok onemli cidden, Aracim cok sesli calisiyodu, eksantrik zincirle dislileri degisti, simdi resmen silent mpi motor oldu Suan aracima asigim

Aracimin orjinalinde (2001 fabia) kasetcalar var, O teypi cikarip yeni bi teyp alicam, hatta girecek yeni teypten kaynaklanan boslugu giderecek citayi falanda aldim, ama teyp olayi muamma butcede 100 lira onerisi olan varmi Tercihen aydinlatmasi yesil olmali

• aracimi satiyordum yinevazgectim amailani koyunca bir cok tepki geldi cok istiyorsun diye,
    simdi sizin yukarida verdiginiz 150bin km deki hondayı gorunce bir kez daha aslinda aracima istedigim para mantıklı geldi,

arac c4 dizel 2005 83bin de esp hız sabitleyici vs full

110hp hem guclu hem dizel

benim icin tek eksisi bagaji,
    bize hele cocuk olduktan sonra biraz kucuk geliyor

24e bile satsam aracimi bakiyorum uzerine bi 15tl daha eklesem yine aradigim ozelliklerde arac bulamiyorum
    hem 1.6 olsun mtvsi dusuk olsun hem az yaksın mumkunse otomatik bagaji buyuk olsun
    jetta falan mantikli gibi ama az kmlisini bulmak zor bulsamda 35 civari paralara zaten dizel almam mumkun degil,
    tsi bile zor eski motorlarda hem hantal hem cok yakıyo
    zor iş vesselam karar vermek

Bu ne zor işmiş arkadaş çıldıracam

• quote:

Yaw arkadaş bankadan araba almak için26000 kredi çektim.taksitini ödemeye başladım ama alacağım arabaya karar veremedim.balatayı sıyıracam.Kafamda 3 model vardı Focus 1.6 tdci-Citroen C4-Astra 1.3 cdti.Astrayla uzunyol yapma imkanım oldu pek beğenmedim vazgeçtim.Vectra B 2.0'dan sonra araba bana çok yavaş geldi.100.000 KM civarı C4 ve Focus bakıyordum adamın biri geldi bu kmdeki dizel karpuza benzer içinden ne çıkacağı belli olmaz.Turbosu enjektörleri nane olabilir dedi.Sen en iyisi benzinli bir araç al LPG taktır dedi.Ulan biz ne araba alıcaz.Herkes bişi söylüyor.Kafamdaki en güçlü aday C4.

bende de aynı durum mevcut, çektik krediyi kuzu kuzu yatıyor köşede. bıktım gibi, yakın zamanda alamayacağız sanırım. elbet bu rüzgar dönecek. TL. likit kalıp 3-4 ay sonra kriz çıktıktan sonra alırız artık.
    araba alacağız diye almayı ertelediğim saatin siparişini verdim 10 dk. önce. bu saatten sonra (bkz.kelime oyunu) yemişim arabasını. :))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.