Bildirim
BU NE YA!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
muahaha...eksen bilgisayarın forumunu aşıklar mı basmış ne:))) _____________________________ 
-
forum işte
nekadar guzel. pembe bembe

okadar dedim bende yoneticilere donanimhaberde boyle olsun die
_____________________________ AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT -
hacklenmiş mi ne olmuş lem böle
ama çok ormantik olmuş
_____________________________ -
fazla pembe midemi bulandırdı.
büyük bir aşkla hacklemişler galiba :) _____________________________ -
Burayla ne alakası var
sanki hacklenmiş gibi bir olay var yada değişiklik felan yapsalar bu seferde bunlar ne iş oluyor heralde bir hatadan dolayı geçicidir ama koptum 

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: Mehmet Ali
Burayla ne alakası var
katılıyorum ne alakası var Konu Dısı bolumune acın baslıgı
_____________________________ KARGO - YILDIZLARIN ALTINDA
MÜZİK MARKETLERDE -
ne bu yaw
_____________________________ hayatta her şeyin yansıması vardır... -
enteresan. _____________________________ "3,14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510 58209 74944 5923" -
İlginÇ
_____________________________ sKL !! -
herşey normal ama

_____________________________ I LoVe my 6681
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı