Şimdi Ara

Bu ne lan böyle etrafımı sardılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski e-mail hesaplarımdan birine girdim. Hesabıma girmemle birlikte 2-3 kişi birden mesaj attı. Hepsi selam verdi, hepsi de seks türü şeylerden bahsetti. Link falan verdiler, buna tıkla fotoğraflarımı görmek istersen falan dediler. Baktım 15 tane falan daha davet varmış, kabul ettim hepsini. Kabul eder etmez bi 5-6 kişi daha yazdı. Birkaç kişinin yazdıkları birebir aynıydı. Omegle gibi yerlerde de oluyor bu. Kandırıyorlar milleti. Amaçları ne ki bunların? Virüslü site yayıp virüs bulaştırmak mı? Yoksa başka bir şey mi? Hesabım da bayağı eski bir hesap. Yani adult sitelere falan girmiş olabilirim adresi. Adamlara cinsiyetini falan soruyorum cevap vermiyorlar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 12 Mayıs 2012; 7:38:56 >

• Sistem otomatik atıyor o mailleri.
    ''ahmetciğimmmmm ben ecem 26 yaşında üniversite mezun ateşli bir bayanım ateşimi söndürürmüsün'' diye mail geliyor sende ''söndürmem mi ovvv'' diye siteye dalıyorsun ve karşına kredi kartı ödeme sayfası çıkıyor siteye üyelik için ama sen o heyecanla düşünmeyip üyeliği yapıyorsun tabi onlarda bu arada kartını hallediyor.
    Sonra ''nerde ecem?'' tabi ''ecem gitti'' sen üzerine bir bardak su iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 12 Mayıs 2012; 7:39:13 >
  • E cevabı biliyorsun işte "virüs" ve "üçkağıtcılık"
    İlla üye olman gerekmiyor rastgele yolluyorlar ya da bir yerlerden görüp yolluyolar milleti keklemek için
    ne yapsınlar yani ekmek parası( haram yoldan da olsa )
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Sistem otomatik atıyor o mailleri.
    ''ahmetciğimmmmm ben ecem 26 yaşında üniversite mezun ateşli bir bayanım ateşimi söndürürmüsün'' diye mail geliyor sende ''söndürmem mi ovvv'' diye siteye dalıyorsun ve karşına kredi kartı ödeme sayfası çıkıyor siteye üyelik için ama sen o heyecanla düşünmeyip üyeliği yapıyorsun tabi onlarda bu arada kartını hallediyor.
    Sonra ''nerde ecem?'' tabi ''ecem gitti'' sen üzerine bir bardak su iç.

Mail değil bu, direkt msn iletisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: santacalculus06

E cevabı biliyorsun işte "virüs" ve "üçkağıtcılık"
    İlla üye olman gerekmiyor rastgele yolluyorlar ya da bir yerlerden görüp yolluyolar milleti keklemek için
    ne yapsınlar yani ekmek parası( haram yoldan da olsa )

Ne bileyim şaşırdım.
  • onlar feyk tıklama hicbirinee
  • hep o avatarın yüzünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonnN

hep o avatarın yüzünden

+15867856546
  • sazan.avi
  • Hepsi onların bot ben alayını engelleyip şikayet ediyorum hesapları kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Hepsi onların bot ben alayını engelleyip şikayet ediyorum hesapları kapanıyor.

uzun zaman önce ben de yapmıştım bir ara bot eğlenceli oluyor aah ah eskiden buralar hep dutluktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

onlar feyk tıklama hicbirinee

Tıkladım ne var ne yok diye. Şimdi Kaspersky Internet Security ile taratıyorum. Zaten linkler açılmamıştı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 12 Mayıs 2012; 8:21:09 >
  • quote:

hep o avatarın yüzünden

Cazibeme dayanamadılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Hepsi onların bot ben alayını engelleyip şikayet ediyorum hesapları kapanıyor.

uzun zaman önce ben de yapmıştım bir ara bot eğlenceli oluyor aah ah eskiden buralar hep dutluktu

Bot oldukları aklıma gelmemişti. Neyse bakalım taratıyorum, bir şey çıkmaz umarım.

@santacalculus06
    İnsanların saflığıyla oynama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 12 Mayıs 2012; 8:40:42 >

• quote:

hep o avatarın yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Ekmek parası
  • msni her gün kullanıyorum, 4-5 günde bi davet geliyo bakıyorsun , saçma sapan bi yabancı isim ve adres, kabul ediyorsun avatarda cıbıldak bi karı resmi, ve içerik direk hi ? tarzında arkadaşcıl bir mesaj, insanları tongaya düşürmek için bot bunlar
  • Bottur onlar.
    Not : Arkadaş konuda , konuya girenlerden daha çok mesajın var
  • ayça 22 omegleye dadanmış beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Ekmek parası

Hade lan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.