1 MBPS internet kullanıcısıyım.Torrent den dosya cekerken bi anlık bu hıza ulaştı Tabiki kısa sürdü.2-3 saniye kadar
Hız limitini 10 kb/sn - 20 kb/sn ye ayarlarsanız sonra birden Unlimated yaparsanız hızınız 1 mb/sn bile ulaşabilir
Abi sabah sabah başlıgı gördüm bu ne KIZ anladım merakla ve sevinçle konuyu açtıgımda abuk subuk bi resim
bilmiyorum halen oluyormu ama rapidde dosya indirirken gerisayımdan sonra download a basıp biraz bekleyin sonra kaydet diyin. hız fazla görünecektir
quote:Orjinalden alıntı: Neonight Abi sabah sabah başlıgı gördüm bu ne KIZ anladım merakla ve sevinçle konuyu açtıgımda abuk subuk bi resim YEMİN EDERİM BENDE KIZ DİYE OKUDUM
quote:Orjinalden alıntı: Am İ Evil? Hız limitini 10 kb/sn - 20 kb/sn ye ayarlarsanız sonra birden Unlimated yaparsanız hızınız 1 mb/sn bile ulaşabilir Evet bende öyle yapıyodum anlık mutluluk veriyo
quote:Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde BitTorrent kullanıyorum ben şuan oyun indiriyorum ama hız 2.7kbs lerde dolasıyor normalmi sizce ? seeder azdır birde modeme port aç
İnternet Downloand Manager Kullanıyorum Eskiden 5 ile indiriken o programla 100'den Aşağısı O Bile Yetiyo Bana
quote:Orjinalden alıntı: neczer quote:Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde BitTorrent kullanıyorum ben şuan oyun indiriyorum ama hız 2.7kbs lerde dolasıyor normalmi sizce ? seeder azdır birde modeme port aç Cevap için teşekkürler. Modeme port nasıl acıyoruz acaba ?