Bildirim
BU NE ACELE (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
Ehliyeti ne zaman aldin acemisin heralde. Gerci senin yaptigini acemi bile yapmaz.
2008
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir akşamüstü gökyüzünde aniden parlayan bir ışık fark edersen ona benim adımı ver... -
quote:
Orijinalden alıntı: L&M
quote:
Orijinalden alıntı: Guest_1999
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hocam hatalisiniz ne yazık ki
birde kusur oranını yazarsanız memnun olurum
Yani ne yalan söyleyeyim , arkadan vuran olsam tutanağı tutar eline verir , yermisin yemezmisin döverdim. (Hani iddalı konuşmayayım belki dayak yerdim ama illa dalardım )
Arkadaki gariban vatandaşın senin gibi kamerası olsa 0 kusur alırdı.
Allah senin gibileri bizlerden uzak etsin , Allah senin gibileri bizlerle muhattap etmesin inşAllah.
Amin.Hislerime tercüman olmuşsun resmen.Çıkartılan yasalar da böylelerini koruyor ya en çokta ona sinir oluyorum
_____________________________ Gelecekte bilgisayarlar 1,5 tondan daha ağır olmayacaklar. -Popular Mechanics Dergisi, 1949 :)
If it runs,it's crackable...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
hocam haklı olabilir ama 8/8 kusursuz çıkması ilginç, hiç olmasa kavşağa kontrolsüz girmekten hatalı veya sarıda geçmekten
Sarının anlami dikkat kırmızı yana bilir yada sarı yanabilir sarida gecmek kusur sayılıyomu bılmıyorum :) o zaten orda servıs aracımı ne ona sınırlenmıs ollamaya baslamıs hızlanmıs o gazla sarı gorunce hızlıyım gecerım dıye basıyor sonra kurallara uymayan bır araba yuzunden hemde hıc uymayan bır arac yuzunden kaza oluyor bence adam haklı. ve bu siren takip gezenlere yolları bırılerı gececek dıye kapayanlara hakkımı helal etmıyorum._____________________________ Seat Leon fr kırmızı + fr plus pkt + 18 inc jnt 2013
Corsa d 1,3 cdti enjoy 2012 Kullanımda.
< AMD FX Kullananlar Kulübü >
< 800+ kullanıcı > -
Hata sende, sinyal yok cart diye sola giriyorsun ki 2 şeridi komple kapatmışsın.Utanmadan bir de video paylaşıyorsun burada, umarım tespit yapacak arkadaş aklı başında biri olur.
Arkadaki belli ki geliyor adam seni uyarmak için kornaya asılmış çekil diye sende zevk için frene basmışsın ve sol şerit için hızın uygun değil tın tın gidiyorsun kafana göre.
Ek olarak bana istediğiniz cevabı verebilirsiniz, size yorum yapmayacağım.Trafikte ego hayat kurtarmıyor bunu da bilesiniz.
Olayın özeti bu._____________________________ Opel-BMW-Mercedes -
Peki, ey yahudiler başka insanlar değilde dıt dıt dıt güm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hani zamandı tek çare? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: u9ur10
iğrenç bi söförsün sağdan aksana bomboş iki şeridide kapatmışsın ne yazıkki arkadan çarpan hatalı her zaman
Türkiye'de var mı böyle bir şey hukuki olarak yoksa sadece fikrinizi mi belirttiniz ?_____________________________
-
@Guest_1999 sen onu da önceden kurgulamışsındır
quote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
tık tık tık tık tık tık tık.............diye
benimkisi
çikilop çikilop çikilop ....
diyor
ama radyodan duyulmamış_____________________________ Bir akşamüstü gökyüzünde aniden parlayan bir ışık fark edersen ona benim adımı ver... -
connect şoferinin önce korna çalan başka bir şofere ana avrad saydırması ardından tutanak bile tutmadan olay yerinden ayrılması arkadan vuran asli kusurludur prensibinden dolayı olabilir _____________________________ Bir akşamüstü gökyüzünde aniden parlayan bir ışık fark edersen ona benim adımı ver... -

_____________________________ Redder than in advance
With Donanımhaber since 2005 -
Umarım alırlar ehliyetini. Bu kadar kötü araba kullanılmaz. Bi de konu açmış çok komik 
_____________________________ -
Sinyal sesi duymadım diyen benim. Sinyal kullansan nasıl bir ses çıkarıyor bilirdin. Videoyu defalarca izledim ve tık tık - tık tık diye bir sinyal sesi duyamadım. Kaza olduktan sonra sola sinyal verip inip foto çekince haklı mı oluyorsun? Hakkaten seni neden dövmediler güçleri mi yetmedi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Civic Executive+ 1.5 182 Ps (Fe1)
“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”
– Alvin Toffler -
Tuvnera naaptin öyle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Sinyal sesi duymadım diyen benim. Sinyal kullansan nasıl bir ses çıkarıyor bilirdin. Videoyu defalarca izledim ve tık tık - tık tık diye bir sinyal sesi duyamadım. Kaza olduktan sonra sola sinyal verip inip foto çekince haklı mı oluyorsun? Hakkaten seni neden dövmediler güçleri mi yetmedi?
siz bu kadar eminseniz lafa gerek yok
beyin kan şekeri düştüğünde durabiliyor
şeker alın_____________________________ Bir akşamüstü gökyüzünde aniden parlayan bir ışık fark edersen ona benim adımı ver... -
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Sinyal sesi duyuluyor hocam ama sesi baya açmanız lazım. Radyo sesi bastırıyor çünkü._____________________________ -
Cep telefonundan defalarca izledim ama duyamadım. Eğer siz duyabildiyseniz bu tuvneranın hatasını ÷80'e düşürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Civic Executive+ 1.5 182 Ps (Fe1)
“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”
– Alvin Toffler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt