Şimdi Ara

Bu nasıl oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakınız adam tarıyor fakat crosshairde titreme vs yok.

http://www.sk-gaming.com/video/158747-furydh

:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 28 Ağustos 2009; 1:06:12 >

• Video ile oynamışlar. Galiba o yüzden.

Yürürken felan oynamamasını diyorsan galiba:

cl_dynamiccroshair 0
  • dynamici biliyorum ya.

Kastım şu.
    Mesela adam merden t leri arkadan basıyor. İyi izle tararken crosshairi o kadar rahat çeviriyor ki şaşıyorum. Normalde crosshair tararken titret vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kwzscA.

dynamici biliyorum ya.

Kastım şu.
    Mesela adam merden t leri arkadan basıyor. İyi izle tararken crosshairi o kadar rahat çeviriyor ki şaşıyorum. Normalde crosshair tararken titret vs.

Titrer derken sekmesinden mi bassediyorsun ?
  • Hayır hocam sekmesini bende biliyorum.

Ama dediğim şu genelde karşında 2 den fazla rakip varsa 1 ini tarayıp durursun ve öbürüne geçersin. Bu ve bunun gibi pekçok videoda fark ettim. Adam birini tarayarak öldürüyor ve hiç durmadan öbürüne geçiyor. Fakat son hızda tararken crosshairi o kadar rahat ve titremeden sabit bi şekilde geçirmek imkansız. Nasıl oluyor bu? :S
  • Yoo hiçde degil
  • videodan videodan ayarı falan yok bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HLTV demolarında tararken sanki sekmiyor gibi görünür. Ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • Demek istediğini anladım cross büyüyor ama titremiyor,HLTV den izlendiği için olabilir mi HLTV de maçlar izlerkende colt ile tarıyorlar aynı videodaki gibi oluyor.Eğer oynayan oyuncu çekseydi veya HLTV den çekilmeseydi video normal bizim oynadığımız gibi görünür zannediyorum.

Eleman felaket oynuyor yanlız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öksürük Şurubu -- 28 Ağustos 2009; 1:39:33 >
  • HLTV olduğu için...
    Ama ekipman ve bilek yeteneğinin de etkisi var.Bu video için konuşmuyorum ama düzgün taramak önemli ve öğrenilmesi tecrübe isteyen birşey.
  • hltv+lan
  • harbiden ne biçim vurdu adamı
  • Video HLTV ile çekilmiş sanırım
    Birde Videoyu çekerken çekim hızını 1 kare yavaşlatmışlar yada hızlandırmışlar ben pek anlamam ama o yüzden sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.