şahsi fikrim, en alınmayası araçlardan birisi. o direksiyon nedir öyle.
B MPV yazacakmış sanırsam :p
aracın fiyatına bak allahım yarabbim manyadı mı bu insanlar, bu fiyat nedir böle ? 33 bin e dizel dolu sıfır bir punto evo almak varken neden bunu alır insan
aracın fiyatına bak allahım yarabbim manyadı mı bu insanlar, bu fiyat nedir böle ? 33 bin e dizel dolu sıfır bir punto evo almak varken neden bunu alır insan
çoluk çoçuk sahibi 185 boyunda 100kg olan, iki günlük tatile bile iki valizle cıkmayı başarı sayan çocuk koltugu,arabası bilmem nesini taşıyan biri dolu dizel punto yerine herhangibir boş benzinli mvp'yi tercih eder
gördüğüm en saçma fiyatlı araba... bu arabaya bu parayı veren kaç kişi çıkar çok merak ediyorum.
1-2 ay sonra bu fiyatlar olmayacak ama.
Kia Venga ve Hyundai ix20; Hyundai i20 platformu üzerine kurulu B segment MPV'lerdir ve ben bu araçların fiyatının bu kadar yüksek olmasına hiçbir mana veremiyorum,hele ki ix20 iyice uçmuş durumda,1.4 dizel motorla 48 bin tl isteniyor üst versiyonuna.
Jazz almak en mantıklısı.
Hem daha dolu hem de daha ucuz.
Yakıt tüketimi de oldukça iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: banchi_doğan
şahsi fikrim, en alınmayası araçlardan birisi. o direksiyon nedir öyle.
Bide bunun kuzeni Hyundai Matrix var... o nasıl bi araba , nasıl bir tiptir
geçen hafta sanırım araba sevdası adlı programda kia venga ile hyundai ix20 test edilmişti çıkan sonuç kia'nın motorunu daha çok begenselerde hyundai iç mekan kalitesinden dolayı ix20yi ön plana cıkarmışlardı.. bir diğer söylenen de iki aracın da ortak alt yapıyı kullanmalrı idi. sınıf meselesine gelince b sınıfından hallice..