Bildirim
bu nasıl bir kamyon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cok hosuma gitti -
tonaj itibariyle kamyon sınıfına (kamyonet değil) girdiği için yıllık 850 tl gibi bi vergisi olması lazım.
ama kamyon sınıfındab olduğu için takoğraf takmak zorunluluk oluyor -
Bu nasıl bir makinedir ya. Neden hep uzaktan bakıyoruz biz böyle modellere. -
vallaha ya anca resimlerden görebiliyoruz... -
Bu araçlar TR de yaygınlaşsa günlük trafik kazası sayısı 2 katına çıkar.
Bizim kıytırık hafif ticarilerle ortalığın tozunu attıran canavarları bu araçlarla düşünemiyorum. -
-
-
modifiyeye gerek yok.. -
Ben sadece Amerika'lılardaki abartı ve gösteriş merakını vurgulamak istedim. -
@ford f650>>>>>>>> iğrenc......
kamyonlarda Ford CARGOYU TEK GECERIM -
6.7lt cummins dizel makine varmış körüklü süspansiyonlar da fena.. bu kaputun altına caterpillar C6 bile sığar
f450 kullanıcısı vardı forumda; deli gibi tork ve 10litrelerde gezinen tüketimi varmış.. tam keyf arabası -
quote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
6.7lt cummins dizel makine varmışkörüklü süspansiyonlar da fena.. bu kaputun altına caterpillar C6 bile sığar
f450 kullanıcısı vardı forumda; deli gibi tork ve 10litrelerde gezinen tüketimi varmış.. tam keyf arabası
6.7litre cummins varsa 20litrenin altına düşmeyeceği kesin.tahmini olarak 25litre yakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 29 Haziran 2011; 23:12:17 > -
Körüklü kamyonet gibi.Pek beğenmedim çok kaba. -
Kiziltoprak askın jeep de var bundan...heybetli ve rakipsiz bir duruşu var. -
FORD AYRICALIĞI -
hep söylüyorum ford =kamyon -
Bu ülkemizde yaygınlaşsa trafik ne hale gelir tahmin bile edemiyorum.Bunu alan kaldırımlardan ilerler -
ah ah işte asıl fordlar. bizim bindiklerimiz kıytırık ford
bunlar ford mustangden daha pahalı yalnız
ford mustang = 22.310 $
ford f-650 = 57.180 $
*usa fiyatlarıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 30 Haziran 2011; 1:01:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
vallaha ya anca resimlerden görebiliyoruz...
durun lan... gerçeğini gördüm Ankarada yaşamkent de gülbeng sitesinin önündeydi sanırsam... Kanıtlayabilirim... hayvan gibi bişidi...
Benzer içerikler
- saç şampuanı ile araba yıkanır mı
- 1 litre mazot kaç kg
- 4 silindir motor ateşleme sırası
- arkadan itiş mi önden çekiş mi daha iyi
- yoldaki sarı çizgiler ne anlama gelir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X