Şimdi Ara

BU NASIL BİR KAFA ? SELEKTÖR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimşek gibi selektörü olan 200 mt öteden rahatsız etmeye başlayan kekolar hariç selektöre karşı değilim.
  • Millet eğlenecek başka bir şey bulamıyor herhalde töbe töbe. Yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol şeritte hız sınırı yok sanırım, selektörcülerin gidişlerinden bu anlaşılıyor.

Hastası varsa muhabbeti de ayrı bir olay, acil hastamız olduğunda ambulans çağırıyoruz biz.
    Ancak panik yapan olursa veyahutta ambulans geç kalırsa muhabbeti ile gidilir.Devlete güvenin ambulansı bekleyin demek istiyorum ama içim elvermiyor.Maalesef ambulans bile yol alamıyor bazen.Endişe ediyorum hastalarımız için aynı zamanda.Bilemedim.
    Çelişkiler ülkesi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 10 Mart 2015; 0:18:13 >
  • Yüzbinkere söyledim gene söylüyorum süper yetkilerle donatılmış otoyol devriye polisleri olacak yollarda sürekli seyir halinde olacak araçları normal sivil görünümli alelade rast gele seçilmiş halk tipi hatta ezik görünümlü fakat şaka makinesi makineleri olacak yolda bu tarz millete laga luga yapanın hiç gözünün yaşına bakmadan pata küte çarpıp kenara çekecekler indirip ağzını burnunu dakikalarca kırıp oracıkta online cihazla sisteme bağlanıp ehliyet iptali, aracınada el koyup kamuya hibe edecekler. 2 tanesinin icabına baksalar 10 sene namı yeter. Ondan sonra görün siz iti köpeği nasıl insan taklidi yapmaya başlıyor bir tanesi arkadan gelip selektör atıp kornalarla taciz ediyormu milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 9 Mart 2015; 23:17:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

O da bir şey mi? O gün şehirler arası yolda adam ogs'ye girmeye 200 metre kala bana arkadan selektör yapıyor. Passat.

VW sürücülerinin 90%'ı sonradan görme olduklarından bu tip görgüsüzlükleri genelde onlar yapıyor. Bu vw bizim millete tam yakışıyor

Tek ben mi böyle düşünüyordum diyordum demek ki yalnız değilmişim
  • _Emir kullanıcısına yanıt
    Aman hocam Allah korusun bir kere ambulansa işimiz düştü tam 1 bucuk saat sonra geldiler.

• maşallah ortalık colin mcrae'nin amcaoğlu, schumacher'in teyze oğulları ile dolmuş. Üstüne millete "yavaş sürüyorsan "defol git" sağdan sür" diyebilmekte beis görmeyecek kadar da küstahlaşabiliyorlar. Arabayı sürdüğün yer autobahn değil, dolayısıyla o youtube videolarında izleyip de "bah bah nassı yol veriyoğlar arabayan yavv." diye düşünmen bunu sorgusuz sualsiz Türkiye'de de yapacağın manasına gelmiyor. Arabanın içindeki dikiz aynasını boşuna koymamışlar herhalde, arkadan gelen olduğunu görüyoruz ama böyle 2 km öteden feveran halinde yana yakıla peşpeşe selektör yapanlara da anlam veremiyorum. Hele ki sol şeritte önünde araç yoğunluğu olduğunu görmesine rağmen yana yakıla selektör yapanlar var ki onlara zaten bir şey diyemiyorum, mazhar osman'lık tipler, aileleri ve yakınlarındakiler için üzülmekten başka elimden bir şey gelmiyor maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• renki cam + karartılmış dikiz aynasıyla pek umursamıyorum bu tür insanları
  • Akan trafikte hızın ne olursa olsun sol şeridi meşgul edemezsiniz bu açık ve net önce buradan başlayın trafik eğitiminize

• Trafikte en deli olduğum anlardan birisi de bu işte. Hele soldan giderken önümdeki aracın arkasına takıldığımı görmesine rağmen selektör yapanlar yok mu, iyice çileden çıkarıyorlar insanı. Böylelerine hemen yol verip arkasına geçiyorum ve bu sefer selektörü ben dayıyorum, önündeki araca takılı kalıp kendi silahıyla vuruluyor. Bir de bu tipler için özel far yaptırmayı bile düşünüyorum bir ara, hani arazi taşıtlarının tepesinde özel aydınlatmalar olur, far gibi, taktırıcam arka tarafa bunlardan 4-5 tane, arkamdaki selektöre mi başladı, ben de aynı ritimde vericem selektörü arkaya, ondan sonra sabaha kadar gidebilirim bu şekilde. Hayır, acelen varsa en kötü sağlar gidersin, zaten sağımda da araç varsa o zaman bekle de o aracı bir sollayayım sonra selektör yaparsın.
  • quote:

O da bir şey mi? O gün şehirler arası yolda adam ogs'ye girmeye 200 metre kala bana arkadan selektör yapıyor. Passat.

VW sürücülerinin 90%'ı sonradan görme olduklarından bu tip görgüsüzlükleri genelde onlar yapıyor. Bu vw bizim millete tam yakışıyor

vw ne bende binmiyorum bitane polo var bitane bora bide vw bus var ama bi yerlerini değiştiriyorum o kadar huy heralde bi alışamadım şu vwne
  • Ayrılmış bölünmüş yollarda hız sınırına uymuyorum,uymak zorunda değilim. Hızlı gidiyorsam polis ceza yazıp göndersin,başkaları hız sınırını ihlal etti diye cezasını siz kesemezsiniz.

Ancak her ne olursa olsun,hiç bir şekilde öndeki aracın dibine kadar girip selektör yapmam. Bu tacizdir,suçtur! Öndeki kişi acemi olabilir panik yapabilir,önü boş dahi olsa panikle yol vereyim diye frene basabilir.

Madem ülke olarak herkes hız sınırına uyuyor,ozaman gelen araçların hepsi 120km/h limit koyulsun,sizin mantık bu.
  • Ulan bu sol şeridi kapatamazsın mevzusunu da anlamış değilim.

şimdi orta şerit 80 le gidiyor
    sol şerit 90 la gidiyor

arkadan angutun teki 120'yle geliyor. ne yapacağız? bütün sol şeridi boşaltıp bu arkadaşa yol mu vereceğiz? bu 120'yle gelen arkadaş sol şeritten gitme hakkını kendinde nasıl görüyor?

akıcı trafikte orta şeritten daha hızlı gidiyorsanız sol şeritten gidin. ben öyle yapıyorum.
  • Sellektöre en çok bir yerde sinir oluyorum ;

Kırmızı ışığa 50 m kalmış nal gibi kırmızı yanıyor adam sürekli sellektör yapıyor. Ulan hastası var heralde diyorum bazen dayanamıyorum ama yok geçiyor duruyor.

Böyle sunroofu açıp bazukayı çıkarıp ateş edesim geliyor adama
  • Hgs hızlı geçiş sisteminde durarak geçenlere kılım ben. Diğerlerini saymıyorum bile.

Biri böyle şeridi falan saçma sapan kullanıyordu kendi dahil 3 araç kaza yapmıştı.

Bırakın kendi haline eden bulur

• quote:

Ne güzel bir genelleme yapmışşınız, tebrik ederim.

Kendini bilmez bir sürücü yüzünden, tüm ülkedeki araç sürücülerinin sayısının 15 milyon olduğunu düşünürsek yaklaşık % 15 lik bir kısmı olan Vw kullanıcısının sayısı 2 milyon civarıdır. Ve sonradan görme olmayıp çok kültürlü muhterem bir şahsiyet olan siz, bunların da % 90 ının yani 1800000 bin kişinin sonradan görme olduğunu söylüyorsunuz.

Saygı ve terbiye yoksunu olduğunuzu düşünüyorum.

• Hocam şöyle düşünün. Çok acil işi var ya da hastası var yetişmeye çalışıyor? Belki kendisi doktor ve ameliyata yetişmeli ?

Sol şeritte bana selektör yaptı diye kimseyi öyle hemen yargılamayın lütfen. Cezasını devlet verecektir bizler değil
  • Arka araç kamerası takıp görüntüyü göndereceksin EGMye. Haklı ise gitsin mahkemede ispatlasın.
  • Yolun ortasına aracını bırakıp giden trafiğin aksamasına neden olan kişiye ceza yazdırmak için fotoğrafladım olayı.

Adam beni karakola şikayet etmiş, ölümle tehdit etti beni diye. bir sürü tantana.

insanları kökten eğitmek lazım ama, eğitim bunları düzeltebilir mi ? işte onu bilemiyorum.
  • Çevreyollarında sol şerit her zaman sollamaya ayrılmıyor. Bazen tepe tabelası gidilecek yöne göre solda kal diyebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.