Arkdaşlar bir sistem toplayayım dedim ama aylardır başaramadım her gün başka bir kararsızlık çıkıyor karşıma kafamdaki sistem
İşlemci : E6420 Anakart : Ds3(rev3.3) Harddisk : Samsung250gb Ram : Kingston 1gb 667mhz Kasa : Asus ta-9a1 Ekran kartı : 1600pro şuanda kullanıyorum bu şimdilik duracak bir kaç ay sonra dx10lar ucuzlarsa alacağım 900ytl yapıyor kafamda anakart,ram ve kasaya ait bazı soru işaretleri var yani anakartı biraz bekleyip p35 mi alsam rami 800mhz mi alsam kasayı dahi iyi bir psu olanınımı alsam falan gibi bu arada max 1000ytl verebilirim
Merhaba,
Anakartının geleceğe yönelik olmasını istiyorsan Gigabyte'ın üst modellerine bakabilirsin. Ram olarak Veritech 1 GB DDRII-800 tercih et, yazdığın ram ile aynı fiyat.
şu an kullandığın sistemin özellikleri nedir acaba ?
Kardeş İlerde Yine Kararsız Olmak İstemiyorsan Gigabyte P35 DS3 Al. Hem Bir Daha İşlemciyi Değiştireceğin Zaman Yeni Bir Anakart Almak Zorunda Kalacaksın. Bu Seferde Anakart Kararsızlığına Düşeceksin. İşlemcin İyi. fatiharikan arkadaşımızın Dediği Gibi Veritech DD2 800 Alırsan Performas Olarak Yararını Görürsün. Ekran Kartı Konusunda Söylediğin Gibi Beklemek En İyisi Olur. Fiyatlar Aşağıya Çekildiğinde 8800GTS Alabilirsin.
arkadasım ne yaparsan yap kesınlıkle teknolojiyi takıp edemezsın sureklı yenı bırseyler cıkıyor tabı maddıyatın ıyıyse baska.xmostwantedx arkadısın dedıklerı cok doğru bekle bıraz illa ki dusecek
Arkadaşım öncelikle
Anakart olarak MSI P35 Neo-F olarak düşünmeye başla. (137$+KDV 135$ a da vardır.)
İşlemci iyi (tabi dediğin gibi kran kartı öyle kalmayacaksa)
Ram leri veritech 1GB yap 36-37$ falanlar.
HDD iyi olmuş
Bu arada şu anki kasan nedir söylersen güzel bir önerim olacak.
şuan kullandığım sistem amd sempron 2800 1.6 512mb ram 80gb hardisk kasanın markasını bilmiyorum golddan almıştım kendi getirdikleri bir kasa dandik birşey 300watt psu var üstünde ama bu makineye dokunmayacağım bu duracak ibaşka amaçla kullancam ileriye dönük bir sistem olsun isterim tabikii herkes gibi ama galiba artık böle birşey hayal oldu anakart olarak şuan kullandığım anakart msi ve baya canım yandı beni soğuttu msi dan(ms7145) modeli bu onun için sıcak bakamıyorum bir türlü lafı çok uzattım sanırım herkese teşekkürler
arkadaşlar ben özellikle oyunlardaki loading sürelerinden şikayetçiyim şuanki sistemimle oyunlarda bölüm atlamak eziyet commador 64 edasıyla oynuyorum yeni sistemde bu süreler azalacakmı yoksa artık oyunlarda hep böle bekleniyormu
loading sorununu bence yeterince hızlı orta seviye bir işlemci ve 2 adet sata2 16MB cache harddiski raid0 yaparak çozebilirsin.
saygılar....
Herkese çok teşşekürler sistemi dediklerinize göre tekrer oluşturdum İşlemci : e6420 Anakart : ds3(rev3.3)anakart için buna karar verdim çünkü şu anda p35lerin ne olacağı belli değil bence bu anakart ta beni en az 3 sene götürür 3 sene sonra da kim bilir neler gelişir Hardisk : 320gb sata2 16mb şimdilik bir tane alıp raid işini bir iki ay sonraya bırakacam Ram : 1gb veritech 800mhz Kasa : asus ta-9a1 kdv dahil toplam 870 ytl yapıyor
quote:
Orjinalden alıntı: bertan09
Herkese çok teşşekürler sistemi dediklerinize göre tekrer oluşturdum İşlemci : e6420 Anakart : ds3(rev3.3)anakart için buna karar verdim çünkü şu anda p35lerin ne olacağı belli değil bence bu anakart ta beni en az 3 sene götürür 3 sene sonra da kim bilir neler gelişir Hardisk : 320gb sata2 16mb şimdilik bir tane alıp raid işini bir iki ay sonraya bırakacam Ram : 1gb veritech 800mhz Kasa : asus ta-9a1 kdv dahil toplam 870 ytl yapıyor
Aynen Kardeşim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme