Şimdi Ara

Bu nasıl bir antreman ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antremanı fb tv den izledim 1 saat voleybol yarım saatte çift kale maç antremana bakarmısınız izleyenler beni anlıcaklardır voleybolda ne koşma var sadece gelen topa vuruyorsun . Çift kale maçta durarak geriye paslarla geçti ve koca 1.5 saatlik antreman geçti gitti.

Bu arada baroni takımı öldürüyor stochla recep niyazı izledim tek ikisi oynadı sowsa sahada geziniyor

İyiki digiturku iptal ettirmişim.Yarım sezon daha dayanamazdım.

• taktik antrenmanları basına vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

taktik antrenmanları basına vermezler.

Olsun kondisyon çalışması falan yaparlar

Bakıyorum 5 e 2 top çalma voleybol çift kale maç bitti.
  • quote:

Kampın ilk dönemi kondüsyon basılır ne taktiği?

Sanki taktik antremanlar çok işe yarıyor
  • antreman yapmadığımızı bilmeyen kaldı mı?
  • quote:

Adam da taktik yok ki antrenmanını yapsın
  • adamlar voleybol ile kondisyon basıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    3 gün önce açıldı
    Bu yağ nasıl iyi mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

antreman yapmadığımızı bilmeyen kaldı mı?

Her izlediğimde aynı şeyler oyuncular antremanda bile koşmuyor valla yazık ya 1 gram ter akıtmadılar.

Adam kontra atak falan bişeyler çalıştırır hizli pas daha çok şey 2.devredende bu takımdan birşey beklemeyin umarım haksiz çıkarım. stochun hakkı yeniyor ne oynadı çift kale maçta

Aykut kocaman ne bir taktik veriyor izlerken adam uyarıda falan bulunur bir kahvesi eksik
  • Yine 5'e 2 yapıyorlarsa kusucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Yine 5'e 2 yapıyorlarsa kusucam

Tatile gelmişler Aykut kocamanın her zamanki gibi keyfi yerinde
  • Geçen dedim işte, eğer kampın ilk döneminde topa değme imkanı veriliyorsa o takımdan hayır gelmez..Bu dönemde sırf kondüsyon yükleyeceksin takıma ama işte daha ilk antremanı bile topla yaptırdı ve hep standart voleybol ve çift kale maç..Stoch hırslı olduğu için takım içinde uyumsuzluk çıkardığını anlamayan ölsün zaten..Takımda lider ruhlu herkes gidecektir Aykut varken..Alex, Emre, Stoch bu üçünün de ortak karakteristik özelliği maça son sn'sine kadar asılmaları..Böyle olana değer verilmediği için de gelen Kuyt, Sow gibi akıllı oyuncular da ekstra efor sarfetmeyi bırakıp diğerlerine ayak uyduruyorlar..Aykut'la geçinebilmenin tek yolu bu..Stoch da birşeylere itiraz etmese, salla başını al maaşını dese, Fb'den jübilesini yapar Selçuk, Semih gibi..
  • http://****. com/1298717011.swf

• Gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin kardeşim kulübe mail attım dedemin oyuncağı diye çocuk programımı olur terbiyesizlikten başka bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin kardeşim kulübe mail attım dedemin oyuncağı diye çocuk programımı olur terbiyesizlikten başka bişey değil

İmzayı bi hevesle koymuşsun ama o kadar büyük imza yasak kardeşim
  • Yıl olmuş 2013 ayak tenisine voleybol diyorlar.Sonra şu adamlarla futbol konuşuyoruz.Ayak tenisi o bilindik antrenmanlardan çok daha faydalı bir idman türüdür
  • Bu kadar da abartmayın. Her futbol takımı bu çalışmaları yapıyor. Şu an kampın başı ve kondisyon yüklemesi yapıyorlar. Sabah öğle akşam çalışıyor bu adamlar. TV'de belli bir kısım gösteriliyor. Salon çalışmaları da gözükmüyor. Daha Antalya kampından sonra bir de Samandıra ya da Topuk yaylasında çalışmalar olur. Taktik teknik çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

Yıl olmuş 2013 ayak tenisine voleybol diyorlar.Sonra şu adamlarla futbol konuşuyoruz.Ayak tenisi o bilindik antrenmanlardan çok daha faydalı bir idman türüdür

Ben ayak tenisi yapmalarını bişey demiyorum ama her antramanda yapılmaz 5 e 2 ayak tenisi başka birşey yok kebapdan antreman ohh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovely620

quote:

Orijinalden alıntı: netten^

Yıl olmuş 2013 ayak tenisine voleybol diyorlar.Sonra şu adamlarla futbol konuşuyoruz.Ayak tenisi o bilindik antrenmanlardan çok daha faydalı bir idman türüdür

Ben ayak tenisi yapmalarını bişey demiyorum ama her antramanda yapılmaz 5 e 2 ayak tenisi başka birşey yok kebapdan antreman ohh

Tamamda antrenman bundan ibaret değil.Salon çalışmaları var ve öğlen dinlendikten sonra akşam çalışmaları var.Kamp gerçekten zorlu bir süreç.p90x yapmış gibi olur adam
  • Aykut Kocaman:"Antrenmanlar gelişmek için değildir."

30. yazışım heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.