Şimdi Ara

Bu Nasıl Bar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • San Francisco' da gece vakti yolda yürürken bir bar dikkatimi çekti içeri girdim.

Oturacak yer ne barda nede masalarda vardı, ayaküstü kenarda bir masaya geçtim.

Tam sipariş vermeye hazırlanıyorken yandaki masada iki erkeğin samimiyeti dikkatiimi çekti.

Pek ilgilenmedim başımı başka yere çevirdim.

Sipariş almaya bir garson gelince iyice işkilendim, kadın kıyafetleri giymiş erkekti.

Bir bira söyledi gülümseyerek uzaklaştı.

Biraz daha etrafa bakınca "Neden kadın yok burads" sorusu kafamı kurcalamaya başladı, kısa bir süre sonra gay bar olduğunu anladığımda siparişi beklemeden acele ile dışarı çıktım.

Bardan uzaklaştığım esnada kaldırımda oturan zenci erkek beni görür görmez ayağa kalktı:

"Hey dostum o bardan aradığını bulamadın anlaşılan gel bende tam sana göre kızlar var" deyip adeta koluma yapıştı.

Ben istemiyorum dedikçe fukara sümüğü gibi yapışan zenci kolumu daha da sıkmaya başladı.

Artık acı vermeye başlayınca aniden durdum ve tam zencşye kafa atacakken nefes nefese uyandım...

• mutlu son

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki rüya olarak görmüşsün hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir izbandud gibim zenciler görmemiştin rüyanda, en sonunda yine seni ziyaret ettiler. Ayağında gırmızı pabuçlar, kıçında tanga olan bir bireyin, rüyasında gayleri görmesi nedense pek de şaşırtmadı...

Herüf, daha 2 ay olmasına rağmen, demek ki sürekli paso şan firanşişko sitiyi düşünüyor ki rüyalarına bilem giriyo.. Halbuse "o şehere giden abd yi görmüş olmaz, orası fakirlerin şehridir " diye uyarılmasına rağmen...

• Garsonu ve yandaki iki kişiyi yanına alıp, kiralık dört kişilik pedallı arabalara binseydin, rüya gibi bir anı olmuş olurdu.  

• kıllı forum üyesinin mavi istiridye barı rüyası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.