Şimdi Ara

Bu mesajı yorumlarmısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence direk ona sor. Kendine güvenin olsun ne demek istediğin diye sor bakalım

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

hmm peki ya şimdi güzelim fln demek abazanlığa girmesin direk öyle bi mesaj atmak yani birde eğer sandığınız gibi bir mesaj değilse ne olacak

Hayır dostum kesinlikle girmez 1 ay önce attı diyosun o 1 aydan önceside varmış demekki...Kız sana hafiften konuya gir demiş...Asıl bu kada muhabbetten sonra bu tip muhabbetleri çevirmezsen (Tabi sende bişey hissediyorsan) asıl ozaman abazanlık değil odunluk yapmış olursun
  • tamam işte selam naber falan yaz.
    konuş biraz sonra dersin böyle böyle bişeyler yazmışsın etkilendim bunların bi anlamı var mı diye soru.
    o sana o an içimden öyle geldi falan diyecek. (yani bu aralar çok yalnızmış, hayatında kimse yokmuş, kendini kötü hissediyormuş gibi.)
    daha sonra sen işte sorununu çözmek için çabalayacaksın.
    o da sorununu çözdürmeyecek çünkü seni temin ederim ki herhangi bir sorunu yok yalnızca ilgi çekmek istiyor.
    sen kıza birliktelik teklif edeceksin ya da lafını yapacaksın işte.
    o çok heyecanlanacak sanki teklif etsen kabul edecekmiş gibi gelecek sana.
    teklif edeceksin bir anda her şey değişecek ben hayatımda kimseyi istemiyorum, ne sen ne başkası diyecek.
    sen çok iyi birisin, böyle olmasını istemezdim falan diyecek, arkadaş kalalım diyecek ...

ama kabul de edebilir tabi kızın kişiliği hakkında detaya sahip değilim.

bu ve benzerlerine çok şahit oldum dene ve gör

• quote:

Orijinalden alıntı: Güren

tamam işte selam naber falan yaz.
    konuş biraz sonra dersin böyle böyle bişeyler yazmışsın etkilendim bunların bi anlamı var mı diye soru.
    o sana o an içimden öyle geldi falan diyecek. (yani bu aralar çok yalnızmış, hayatında kimse yokmuş, kendini kötü hissediyormuş gibi.)
    o da sorununu çözdürmeyecek çünkü seni temin ederim ki herhangi bir sorunu yok yalnızca ilgi çekmek istiyor.
    teklif edeceksin bir anda her şey değişecek ben hayatımda kimseyi istemiyorum, ne sen ne başkası diyecek.
    sen çok iyi birisin, böyle olmasını istemezdim falan diyecek, arkadaş kalalım diyecek ...

Süpersin hocam vallahi kızlara karşı bakış açımız aynı

• Bu Mesajdan Bi Tezek Anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

tamam işte selam naber falan yaz.

ele o zaman fikrini fln değiştircekse ben niye söyliyeyim öyle bir şey

Ultimate Driving Machine

BMW

• Kız sana yazıyo işte anlayamadın mı ?
    selamını ver ortak bi alanda bulunursan muhabbet et ama sakın ola peşinden koşayım deme.
    sallama hiç onu hatta
    böyle yaparsan muhtemelen peşinden. gelir tıpış tıpış hemde

kısacası güçlü olduğunu göster.
    kontrolün sende olduğunu göster

• felsefik konuş hoşuna gider
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • ne diyosun bacım diye mesaj at

Padişah'ın tek oğlu akılsızın biriymiş.
    Padişah babası da "Bu oğlan bir gün tahta oturursa, ülkenin başı belaya girer" diyerek hep endişe içinde yaşarmış.

Bu akılsız şehzadenin yanına ülkenin en akıllı adamını "Lala" diye vermiş. Ona "Şehzadeyi hiç yalnız bırakma" diye emretmiş.

Bir gün ülkenin uluları iç ve dış sorunları tartışıyorlarmış. Onları dinleyen akılsız şehzade lafa karışmış ve "Bir ok attım kebap oldu" demiş.,

Dinleyenler şaşkın, yüzlerini lalaya dönmüşler.
    Lala şehzadenin söylediklerini hemen yorumlamış:

- Şehzade hazretleri avlanırken bir tavşana ok attı. Ok tavşanı vurmadı ama bir taşa çarptı. Çıkan kıvılcımdan orman yandı. Tavşan da yandı, kebap oldu... Şehzade hazretleri bunu anlatmak istiyor. "Bir sorunu çözmek isterken dikkat etmezseniz daha büyük sorunlar yaratırsınız" demek istiyor.
    Bu yorumu dinleyen ülke uluları rahatlamışlar. Ülke sorunlarını konuşmaya devam etmişler.

Bu sırada şehzade yine lafa karışmış ve "Bir ok attım çorba oldu" demiş.
    Ulular yine lalaya dönüp, yorumunu beklemeye başlamışlar.

Lala bir onlara bir de aptal şehzadeye bakmış,
    - Bu kadar büyük zırvaya ben de kılıf bulamam, demiş.

I Love it, When a Plan Comes Together!.

• quote:

Orijinalden alıntı: HilFul

quote:

ne alakaya ya çıkmıyorum ki kızla aynı okulda okumuştuk tanışmak istedi fln tanışdık öyle konuşuyorduk telefon numaramı aldı 2-3 gün sonra bu mesajı attı

Şimdi iki seçenek arasında kalmıştım, üsttekini yazdım. Bu kız seni seviyor ama söylesem kabul etmez diye söyleyemiyor, diye düşünüyorum. Ama onun söylemesi abes kaçacağı için senin söylemeni bekliyor.

kesinlikle doğru..
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • kız seni aldatıyo ama ibreyi sana çeviriyo.. sen onu aldatıyormuşsun gibi olacak ayrılacaksınız ve kız istediği beyaz atlı prensle kaççk..

Edit:Kızla çıkmıyorum diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 17 Ağustos 2009; 16:08:18 >

Ultimate Driving Machine

BMW
  • quote:

sen beni salak şehzademi yapıyon arkadaşım şimdi

Edit:Kızla çıkmıyorum diyorum

hayır
    kız o kadar çok zırvalamış ki
    buradan herhangi biri ne dese yalan.

gibi bir şey diyor.

Orijinalden alıntı: aly2400

Hacı sende şöyle bi mesaj at

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

Abi yoruma koş yaaaaaaa

• quote:

beyler bi kız arkadaşım böyle bir mesaj attı fakat anlayamadım yani iyiyiz bu aralar böyle durduk yere bir mesaj attı bir türlü çözemedim sizden yardım istiyorum:
    Rüyalarda Yaşarmış..Sevmekten kaybetmekten korkarmıs..aşk olmazsa belki mutluluk olurmuş yada yokmuş..sadece bi rüyaymış aşk ateşmiş bir yanlış anlamaymış sevmekten kaybetmekten korkarmıs.gün batiminda bu mutsuzluklar nerden kondu kalbime bulamadımda romantiktir.ya hiç gelmez aklina ya gerçek değilse hep inandığı dünya ...

mesaj bu beyler bir kaç kız arkadaşıma da sordum fakat onlarda anlayamadıduygusallaşmış işte fln dediler sizden yorum bekliyorum şimdide

Edit:Kızla çıkmıyorum arkadaşlar son yorumlarımı okursanız anlattım orda

Rüyalarda Yaşarmış..Sevmekten kaybetmekten korkarmıs.. Burda seni hayallerinde gördüğünü seni başkasına kaptırmaktan korktuğunu anlatmaya çalışmış.
    aşk olmazsa belki mutluluk olurmuş yada yokmuş anlamadım
    sadece bi rüyaymış aşk ateşmiş bir yanlış anlamaymış sevmekten kaybetmekten korkarmısilk baştakini tekrarlamış hemen hemen
    gün batiminda bu mutsuzluklar nerden kondu kalbime bulamadımda romantiktir mutsuzmuş senin onu mutlu etmeni istediğini belirtmiş.
    ya hiç gelmez aklina ya gerçek değilse hep inandığı dünya senin onu yanlış tanıdığını, senin aklına onun seni sevdiği gelmez diye tırsmış biraz.Hiç birşey göründüğü gibi değildir.Odun odun bakma anla işte seni seviyorum gibi bişey demeye çalışmış.

• Yapacağın en anlamlı hareket;bu mesajı atan kıza "Ne demek istedin,anlamadım?" demek.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • sen bir rüyadasın hayal kurma beni elde emezsin uyan o ateşli rüyadan diyor. beni severek beni rahatsız ediyorsun senin yüzünden moralim bozuluyor. miğdem bulanıyor diyor. beni ancak rüyanda sevebilirsin yok orda da sevmeni istemiyorum diyor. senin sevgin tek taraflı bir mutluluk haz alma gibi bir şey diyor. seni salak yerine koyuyor.

kızla çıktığına göre sen harbi saf kaliteli Türk Patent Enstitüsü DEN patenti alınmamış ama bir an önce alınması gerek az bulunan saflardan sın.

kız senin kafanın basmayacağını bildiği için açık açık tek taraflı sevgi diyor. ve senin paranı yemeye devam ediyor. eminim kız arkadaşlar ile sana nasıl gülüyolardır.

seni sevdiğini anlamanın tek yolu. onu öp. ve elin ile temas kur. eğer izin verir ise ( BENCE TOKATI BASACAK ) bu mesajın hiç bir anlamı yok öylesine at demektir. ben bu işlerin profesörüyüm inan bana...

dedeiklerimi yap burda cevabınıo şiddet ile bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.