Şimdi Ara

Bu mesajı yorumlarmısınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: makovad

bu arada hıc kız arkadasın olmadı mı senın be bıraz erkek ol sert ol bırak centılmenlıgı bıraz gosterıslı ol butun kızlar senın gıı davran o zaman kazanırsın loo

hiç kız arkadaşım olmadımı saçmalık çıktığım kızları sen bile sayamazsın

Edit:Böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum o yüzden size sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 17 Ağustos 2009; 17:42:24 >

Ultimate Driving Machine

BMW
  • Kız şarkıyı dinlemiş ve sana sözlerini yazmış. Neden sayfalarca bu iş çözülmeye çalışıldı anlamadım.
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Kız seni samimi bulduğu için şarkı sözü paylaşmış bence bunu aşk a yorumlama benim fikrim.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • ben yorumlamadım zaten bişey anlamadım o yüzden size soruyorum fakat herkes birbiriyle çelişen bir şey söylüyor

Ultimate Driving Machine

BMW
  • Madem aradan 1 ay geçti.Kızı ara mesaj at, msn'de falan yakala muhabbet et, bakalım tekrar böyle karışık mesajlar vercekmi.Baktın oralı olmuyor demekki atı alan üsküdarı geçmiş.Ama ilgileniyorsa ya da ne bileyim bu çeşit mesajlar vermeye çalışıyorsa bi gün bi öğle yemeği falan yiyelim dersin sende

Ultimate Driving Machine

BMW
  • Hem kız güzel diyorsun,hem de bu mesajın üstüne 1 ay bekliyorsun..

kızları anlamaya calıstıkca hepsi birer kasvetli gizemli havasına girerler. bu yüzden kendi tanrı zanneden dişi yaratıklar türedi ortalıkta. ama aslında koyun sürecek akılları yoktur. nedeni bizim onları şımartmamız, onlara elini sallasam ellisi psikolojisine itiyoruz. amann sakın düşme üstüne mors olsun kalsın.

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Hem kız güzel diyorsun,hem de bu mesajın üstüne 1 ay bekliyorsun..

+1907
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.