Şimdi Ara

Bu memlekette alçak araba kullanılmaz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alçak arabaları seviyorum. Ama araba boyunda kaldırımlar yüzünden sokak köşelerinden dönüşlerde extra dikkat ediyorum.

Ama tersyönden gelen malın birine yol vermek için iyice yanaşınca kapı altı marşpiyeli kaldırımın köşesine sürttüm. İçeri doğru ezildi. Hiç yoktan 150 lira masraf.

Bir sonraki aracım kesinlikle jip olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 6 Şubat 2014; 12:13:41 >

• Aynen bende jip düşünüyorum aracım alçak değil genede öyle bi çukur kasis yapmışlarki jip ten başkası kurtarmaz
  • gecmis olsun

alti yere yakin araba ulkemiz sartlarina uygun deil en azindan bizim buralar icin yuksek araba iyi oluyo her zaman rahat ediosun
    cukur dan gecerken altini vururmu korkum olmuyor
    cukur evet carsinin ortasinda kocaman cukur belediye calisyoor saolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasisler bir yana, geçenlerde ön sağ tekeri bir çukura soktum , geçmiş olsun dedim kendi kendime :D öyle bir ses çıktı ki araba dağıldı galiba diye düşündüm.. maraşa gezmeye gittiğimde de belediye sağolsun tepe yapmış bildiğin tepeyi komple inip çıkıyorsun. modifiyecilere şaşıyorum araçları yolu yalıyor resmen nasıl dağıtmıyorlar aracın sağını solunu hayretteyim
  • Malesef burası Türkiye.

Akan bi caddenin ortasında bile kocaman çukur gördüm.
  • Benim araba artık yere yakın değil, dibi tümseklere vura vura yükseldi..
  • Hocam ne jipi bizim orda öyle bir yokuş yapmışlarki yokuştan düz yola geçerken Rangenin bile altı sürtüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _Lupara_ kullanıcısına yanıt
    aracınız nedir? 15 senedir ist de ve farklı şehirlerde c ve d sınıfı araçlar kullandım. Daha bir kere ne altı vurdu nede marşpiyeli.

hatta kandıra kefkende koylara girerim. toprak yollu. sıkıntı yaşamadım.
    extra alçak yay vs. kullanınca altı değer. ama normal araçlarda sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic gibi araçların altı yere bayağı yakın bizim yollarımıza göre olduğunu düşünmüyorum kendi aracım fiat linea marşpiyeli hiç sürtmedim ama arabanın altı yüksek olmasına rağmen kimi yerlerde sürttüğü oluyor.
  • seçim dönemleriibten kadar ülke genelinde alçak araba kullanılmalı kazı çalışması çok fazla oluyor
  • Hocam dert etme okadar. Sana bi tavsiyede bulunayim. Eski aracimda aynen oyle bi ezik vardi. Gittim fiberden marsbiyel yaptirdim. Hem orasi kayboldu hem araba sekil oldu

• Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

Bazı yerlerde egzoz susturucusu yere sürtüyor. En büyük tehlike kaldırımlar. Kapı açmak genelde mümkün olmuyor. Yay vs yok. zaten alçak.

Aracım aşağıdaki araç. Tabi resimdeki biraz yüksek duruyor.

Bu memlekette alçak araba kullanılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Honda civic gibi araçların altı yere bayağı yakın bizim yollarımıza göre olduğunu düşünmüyorum kendi aracım fiat linea marşpiyeli hiç sürtmedim ama arabanın altı yüksek olmasına rağmen kimi yerlerde sürttüğü oluyor.

2006 2012 lerden bahsediyorsunuz sanirim

cok begendigim o araci bu yuzden vazgectim cok alcak altı yere civiclerin

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Benim araba artık yere yakın değil, dibi tümseklere vura vura yükseldi..

• kasislerden, boylamasına kazılmış çukurlardan, eğimli yoldan düz yola inerken veya tam tersi durumlarda aracı çapraz geçirirseniz altını sürtme riski en aza iner
  • doblo kullanırken bu konuda çok rahatım
  • kesinlikle alçak kullanılmaz.
    ben aracımı yüksetmek isterdim,
    (yayları değiştirerek felan)
    güvenli olmayacağı için yapmadım.
    lastik ölçümü değiştirdim.
    0,6 cm arttı. bu bile psikolojik olarak bana iyi geldi.
    SUV lardan nefret ederim, hiç SUV almayı düşünmedim.
    ama crosoverler düşünülesi.
  • alçak araba kaliteli yollarımıza uygun değil
  • Mercedes GLA aslında tam istediğim araba altı normalden daha yüksek ve spor bi tasarıma sahip bana göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.