Şimdi Ara

Bu Lisede Kalma-Geçme Sistemini Anlamadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birisi açıklık getirebilir mi şu anda 2 tane 1im var ama ortalamam 55in üstünde olunca yazın sınavlara gelmem gerekiyor mu yoksa ortalama ile direkt mi geçiyorum? anadolu lisesinde okuyorum

• düz ve meslek liselerinde ortalamanın 2,5 üstünde olması lazım.Anadolu lisesiysen ortalaman 3ün üstünde olmalı.Fen liselerinde 3,5 olması lazım.(Yanlış hatırlıyor da olabilirim.Örneğin: iki tane 1in var ama ortalaman 3ün üstünde.Sınıfı geçersin.(Anadolu lisesine göre örnek verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blkbs -- 3 Haziran 2012; 23:57:32 >

Orijinalden alıntı: DarkTemptation

arkadaşlar birisi açıklık getirebilir mi şu anda 2 tane 1im var ama ortalamam 55in üstünde olunca yazın sınavlara gelmem gerekiyor mu yoksa ortalama ile direkt mi geçiyorum? anadolu lisesinde okuyorum

İlk donem hic zayifim yoktu hep 3-4-5 di 2. Donem 5 tane birim var ama direk geciyorum ortalamayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: senninmod

quote:

arkadaşlar birisi açıklık getirebilir mi şu anda 2 tane 1im var ama ortalamam 55in üstünde olunca yazın sınavlara gelmem gerekiyor mu yoksa ortalama ile direkt mi geçiyorum? anadolu lisesinde okuyorum

İlk donem hic zayifim yoktu hep 3-4-5 di 2. Donem 5 tane birim var ama direk geciyorum ortalamayla

nasıl geçiyorsun mubarek en fazla 3 zayıfın olması lazım

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

quote:

Orijinalden alıntı: senninmod

quote:

nasıl geçiyorsun mubarek en fazla 3 zayıfın olması lazım

Yil sonu ortalamam 60 baraj dersdende gectim isterse 10 zayif olsun ortalama ile gecti yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.