Arkadaşlar eğer benim gibi 4.sınıf olup 2.sınıftan sadece 1 tane FF dersi var diye 4.sınıf güz dönemin hiç bir dersinden sınava giremeyecek olanlar varsa aşağıdaki dilekçeyi kendi email hesapları üzerinden doldurup aşağıda yazan iki adrese göndersinler , ne kadar çok dilekçe gönderirsek o kadar bizimde şansımız olacaktır
Merhaba , ben okulunuzun [TC Nonu yaz] numaralı öğrencisi [İsmini Soyismini Yaz] , bu yıl 4.sınıf olup tek dersten mezun olamayan öğrencilere kesin olmakla birlikte bütünleme sınavları yapacağınızı öğrenmiş bulunmaktayım . 2013 Güz döneminde girdiğim sınavda , [2.sınıftan kaldığınız o tek dersi yazın] dersinden FF aldığım için (bu arada 2.sınıfta kalma başka hiç bir dersim yoktur) 4.sınıf güz dönem derslerini bu sene alamıyorum , bu bende çok büyük huzursuzluk ve strese yol açmış ve aynı yıl beraber kaydolduğum arkadaşlarımdan 1 sene geç mezun olmama sebebiyet vermiştir . Sizin 4.sınıf olup tek dersten mezun olamayan öğrencilere bu bütünleme hakkını tanımanız , bana ise o [2.sınıftan kaldığınız o tek dersi yazın] dersi için hiç bir telafi hakkı vermemeniz arasında mantıklı hiç bir neden görememekteyim .
Üzülerek belirtmek istiyorum ki AÖF'ün yaptığı bu ayrımcılık ve uyguladığı çifte standart bu okuduğum okula hiç yakışmamaktadır . Sonuçta onlar tek dersten mezun olamazken bende tek ders için 1 yılımı uzatmış oluyorum .
Sizden en büyük ricam ve arzum tek dersten mezun olamayan öğrencilere yapacağınız bu sınavın aynısını ben ve benim gibi 4.sınıfa geçip tek ders yüzünden üstten ders alamayacak öğrencilerede yapmanızdır