Şimdi Ara

Bu linki mutlak tıklayın ve görün...:-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu eskiden -son 3 yıldır- beri forumları -özellikle pclabs'ı- takip edenler bilebilirler ama pek çok arkadaşımız bilmiyordur... Bir tıklayın indirin dosyayı -ziplidir açınız- ve eğer tnt ve üzeri bir ekran kartınız varsa bir seyredin göreceklerinizi...[:P] Bayağı uzun bir demo, acele etmeyin ha... Yaklaşık 10 dk ya yakın sürüyor sanırım...Sadece müzikler bile sizi deli edecek...Ve şimdi asıl olay dosyanın ve demonun boyutu...[?]

link:http://www.owned.ru/site/index

• 64kb'lık introlardan mı buda yoksa? :)
  • yess intro tabe ki:) ama güzel. adamlar kasmış yapmış. ben seslerin o kadar da kaliteli olduğunu düşünmüyorum. MOD olduğunu zannediyorum. MIDI'nın bir üstü sayılır..
  • OHAA afedersiniz...:)))))
    sesler harika midiye benzemiyo yada mod a yani dahacok synt olmus ingilizcem pek vaar denemez ama anladigim kadariyla sikistirmadan bahsediyolar bu sikistirma 64kbps lik bir mp3 u birazdaha kötüleştirmiş olabilir..ama midi tarzi bi sound yok müzikle ugraştigim için biliyorum..
  • keratakit, sana şu linki öneriyorum: bu tür demoların müziklerinin çoğu var..
    http://www.farb-rausch.com/fr-028.zip
    sesini iyice açıp TRACK 2'yi dinle. Kalite bozulmalarını rahatlıkla fark edeceksin.
    bence MOD kullanıyorlar. bunun bir benzerini indirdiğimde yanında dll dosyası olarak MOD çözücü vardı. bunların taktik öyle herhalda. ama kesinlikle çook kaliteli değil. MOD sesleri MIDI'den daha iyidir bunu bilirsin keratakit:)
  • ohooo fr08 cok eski onun uzerine bi suru fr geldi beee
  • bende o demo scene lerden 7mb lık arşiv var isteyene maille atabilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski ama güzel bi demoydu bu
    Sesler MOD ya da MIDI diil, adamlar kasıp kendi software synth'lerini yapmışlar :)
    Oha diyorum, başka bişey demiyorum.
  • Seni anladim Dogukan.hakli olabilirsin kalite süper degil tabiki de eger orda yazan dogruysa müzik aslinda 190mb lik bir wave dosyasi.tahmini 19mb lik bir mp3 eder oda ama yinedene yaptilarsa bilmiyorum 64kb a onca goruntu yanında 20mb mp3 yinede çüş:)midi aslinda cok kaliteli bi sestir ama
    ses rengini iyi biliorum oyüzden benzetemedim midi ye.kimbilir?Anormal derecede tebrik ediyorum bunu hazırlayan grubu.
  • adamlar kasıp kendi synth'lerini yapmış. düşüncesine katılıyorum artık.. çünkü ne MOD ne de MIDI bu kalitede ses çıkartamaz. Ayrıca ben de az biraz müzik ile ilgiliyim. kulak var yani. aslında müzik kulağının olması o kadar da iyi bişi değil çoğu arkadaşım 64kb/s mp3 ile 128kb/s arası farkı anlayamıyor, ben "ıyy kalitesizz!" diyorum:))[Cowboy]ama yine de insanın bazı yönlerden iyi olması daha iyi.. allah allah nerden geldik buraya yaa. yalnız fr-028'i tavsiye ederim çok very good muzikler var içinde şu an dinliyom:==))
  • Abi ben sony müzik setime bağlı dinliyorum müziği bayağı iyi yaw... Ne bilemem ama en azından midi falan değil bas tiz vs. oldukça iyi...
  • Güzel bir demo sesi begendim yapan ekip güzel çalışma yapmış
  • hehehe millet onca görüntüyü sıkıştırmış biz sesten bahsediyoruz:)))))beyler benimde bestelerim var bu arada bikaçtane yakında bi sişteye koyarım:) dinler gülersiniz:)belkide beyenirsiniz hiphop filan dinleyeniniz varmı?ahh bi kendime bilgisayar toplasamda yapsam bestelerimi dier hdd te hersey bu bilgisayarda olsa bisiler yollardım yada yapardım beste ama sistem almadan yapamıom işte bilg benim degil:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.