Şimdi Ara

Bu Levi's Kot Sahte Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.n11.com/spor-pantolon/levis-501-regular-erkek-pantolonu-P73134844

Ürünü bu siteden aldım ve sahte gibi geldi. Yorumlarda orijinal diyor. Bir de size sorayım dedim.

• Hocam kardesim levis fabrikasinda calisiyordu corluda o tum kotlar fabrika da 25 liraya satiliyordu.Yani zaten turkiyede urutulen bir urun.Ama yurticinde satimi yasakta misal kardesim tasarlayip yapinca direk yurtdisina yollanirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal sitesinde bile (yurtdışı) en ucuz modeli 43 dolar. Türkiye'de 200 TL'den aşağı Levi's yok. Çakma olma ihtimali %100. Türkiye fabrikasında halka doğrudan satış yok. Zamanında gidip gezmişliğim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Hocam kardesim levis fabrikasinda calisiyordu corluda o tum kotlar fabrika da 25 liraya satiliyordu.Yani zaten turkiyede urutulen bir urun.Ama yurticinde satimi yasakta misal kardesim tasarlayip yapinca direk yurtdisina yollanirdi.

Yani sizce sahte mi orijinal mi hocam?
  • zamanında merter'de bi kot almistim. 10 yıl kadar giydim. ama markalı aldıgım bir diger kot iki yılda yırtıldı gitti.. yani marka hastası olmayın. az para verdin.. kot saglamsa kullan git.. cakma orjinal karistirma..
  • O değilde bu Levis diye mi livays diye mi okunuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

O değilde bu Levis diye mi livays diye mi okunuyo

Livays
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

zamanında merter'de bi kot almistim. 10 yıl kadar giydim. ama markalı aldıgım bir diger kot iki yılda yırtıldı gitti.. yani marka hastası olmayın. az para verdin.. kot saglamsa kullan git.. cakma orjinal karistirma..

Kumaşı sert. Pek rahat ettirmiyor.
  • n11 e güven olmaz önüne gelen mağaza açıyor.
  • YUKARI
  • 75 liraya orjinal levis mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.