Daha ayrıntılı özellikler için bi siteye girip bakın yorum yapın fiyati 1.100 lira cok uygun geldi bana ne zamandır baktığım laptoplara göre pekte anlamam ama bi beni yönlendirirseniz sevinirim...
evet,fiyat olarak iyi ama başarılı oyun performansı beklemeyin
ya oyun olarak böle cok iyi grafiği olan savaş oyunları sevmem fifa12 pes 12 nba 2k12'yi kaldırsın yeter bu kadarını yapar dimi
tercih senin tabi ama yerinde olsam casper en son tercihim bile olmazdı sorun yaşamazsın umarım
Daha ayrıntılı özellikler için bi siteye girip bakın yorum yapın fiyati 1.100 lira cok uygun geldi bana ne zamandır baktığım laptoplara göre pekte anlamam ama bi beni yönlendirirseniz sevinirim...
Ne amaçla kullanacaksın arakdaşım? iş okul oyun ofis belirtirsen yardımcı olurum?
fiyatına göre güzel, alınır
kendime göre yorumluyorum: 1-)casper olduğu için kesinlikle demiyim ama çoook büyük ihtimalle almazdım. 2-)bu ekran kartıyla yüksak performansta yeni çıkan oyunları oynayamazsın.(gerçi oyun oynamıyom demişsin ama ben 2k12 yi de yüksek ayarlarda kaldıracağını zannetmiyorum.) 3-)ben freedos tercih ederdim.
kendime göre yorumluyorum: 1-)casper olduğu için kesinlikle demiyim ama çoook büyük ihtimalle almazdım. 2-)bu ekran kartıyla yüksak performansta yeni çıkan oyunları oynayamazsın.(gerçi oyun oynamıyom demişsin ama ben 2k12 yi de yüksek ayarlarda kaldıracağını zannetmiyorum.) 3-)ben freedos tercih ederdim.
aynı laptop dan ben aldım kardeşim güle oynaya kullanıyorum iki gündür sen kimseyi dinleme almak istiyorsan al ama kalmamıştır hiç bir yerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme