Şimdi Ara

Bu lag spikelar çok olmaya başladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bilgisayara geçtikten sonra yaklaşık 2 gündür latency ve lag spikelar feci... Eskiden birkaç modem resetlemeden sonra güzel bir latency alabiliyoduk, artık oda yok... 2 güdür denememe rağmen aldım bütün ip lerde bağlantı berbat geçekten. Hayır şimdi düşünüyorum acaba yeni aldığım sistemde bir ayar mı yanlış diye...

• Sisteminle alakası yok malesef bu bağlantı 2-3 haftadır berbat özellikle bugün 3-4k latency de spikelar disconnectler delirtti iyice zaten 12 ayda 6 ay bağlantının içine ediyolar resmen 6 ay faturayı haraç gibi ödüyoruz yapacak bişey yok elimiz kolumuz bağlı öyle ancak yazıp çiziyoruz burda ...
  • sırf bu laglar yüzünen boyunu boss fightlarda dc yiyiyorum T5 legs ve head kaçırdım telekom yüzünden dü aradım iyice sövdüm ve aldıgım cevap " bir sorun yok " oldu bende bastım kalayı
  • pazar günü kullanıcı sayısındaki artış yüzünden telekom iyice çöktü 4k ms ve 10 dk da 2 dc sonrası alt+f4
  • benim msim az oldugu zaman da oluyor çok oldugu zamanda ama spikelar hep var yaklaşık 1 haftadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

pazar günü kullanıcı sayısındaki artış yüzünden telekom iyice çöktü 4k ms ve 10 dk da 2 dc sonrası alt+f4

şimdi yeni girdim oyuna sadece 5dk katlanabildim 2-4k ms zaten bi de spikelar var. Böyle bağlantıya
  • Ben wowda bir günde bu kadar çok dc yediğimi hatırlamıyorum...1.5 saatte falan en az bir 10-20 dc yemişimdir.İyice içine ettiler internetinde...TurbojetmişTurbojetinin egzozuna çomak sokayım ttnet!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi küfredince uyarı veriyolar
    küfür etmek serbest olmalı tt ye :D
  • ya millet şu uydu interneti olayı nasıl peki??hiç deneyeniniz varmı bu sorunlar ortadan kalkarmı??bide fiatları nekdr??
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

ya millet şu uydu interneti olayı nasıl peki??hiç deneyeniniz varmı bu sorunlar ortadan kalkarmı??bide fiatları nekdr??
    Benim wow'dan arkadaşım kullanıyor fransadan ip yakaladıgı zaman çok iyi ama orayı yakalamak da biraz uzun sürüyormuş italyadan falan aldıgı zaman 400-450 falan ama lag spike çok aşırı yokmuş fiyatı hakkında bir bilgim yok
  • 500 dalır.
    uydu interneti diye arat bulusun
  • leechlemekten nefret ediyorum ama başka çare yok..
  • arkadaşlar bir şey sorucam farklı farklı serverda oynayanlar var. aranızda eu pvp şu server çok güzel diyen varmı hiç problem yaşamayan pm alabilirsem sevinirim.....

bu arada uydudan online oyun ne yazıkki olmaz.
  • Resmi forumlarda yabancı ülkeden arkadaşlar 9-10 hopta oynadıkları sunucuya erişiyor. Merak ediyorum bizden başka 20 küsür hopta sunucuya ulaşan ülkeler var mı...
  • Hopta server'a erişmek ne demek acaba, açar mısın biraz?
  • abi anla işte ya servera kablo çekmiş gibi :PP

ama bende pek spike yok yani bi oyun kesiliyo 10-15sn sonra dc geliyo ttnet rules!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tersagun

Hopta server'a erişmek ne demek acaba, açar mısın biraz?

Hop'u durak olarak düşünebilirsin. Biz oynadığımız sunucuya bağlanmak için 20 küsür durağa uğrarken yabancı ülkeden arkadaşlar 9-10 durakta oynadıkları sunuculara bağlanabiliyorlar. Dolayısıyla gecikme süreleri bizde yüksekken onlarda düşük oluyor.
  • hee tamam.. :-)

kop/bağlan kop/bağlan yaparak düzgün bi porta denk gelebilirsin tarzı bi şey sandım..
  • thnx TT
  • gunlerden 2 eylul pazar sbah 9am gibi.

actim wowu biraz warlockumula pvpdeki elemanlari doveyim dedim, super (turkiyeye gore) 300-400 ms latency ile pasa pasa oynadim 2,3 saat.
    lag spike yok, 1 sey yok muhtesemdi.

sonra alisverise ciktim. 3.30pm gibi geldim eve, rezalet bir lag var. oynanmiyor, 2000ms filan dusup cikiyor, 10 kere filan wow serverindan koptum.
    battlegrounda adam doverken, cok sinirim bozuldu.

sonuc: sabah millet pazar diye 12lere kadar uyuyor, kimse nete girmiyor, download etmiyor (millet sinirsiza gecip film indiriyormus diye duydum, allahin sebileri, gidin kadikoye, adam gibi dvd alinda izleyin. divx formati sucks, dvddeki kalite super, dvdler 4 milyon, kopya, muhtesem.)

en sonuc: ttnetin hatlari sinirsiz icin yetersiz, sinirlidakiler eskiden download edemiyordu, simdi ediyorlar, hemde paso, bu ne beyinsizliktir. ttnet eblehleri sanki butun fiber kablolar hazir diye hadi bakalim baslattilar, iste butur geri zekaliliklar genellike 4. dunya ulkelerinde olanlar gibi.
    su anda bile wowdaki lagden oyle manyadimki, yazarken bile acaba yazarken lagden harfler yavasmi, beklemeli basicak diye paranoya yapiyorum.
    lanet olsun ttnet, adam gibi birsey yap, kendini hazir et, test et, test etmedein direk verme. kafa olsa boyle yapilir.

ben yabanci ulkeden gecici olarak geri dondum turkiyeye orda 100-150 ms latency ile manyak ceviriyorduk oyunlari. bu turkiyenin durumu icler acisi, gulsemmi aglasammi bilemiyorum.

sokaklara fiber kablo dosendigini duydum (ttnet) herhangi birinizin bilgisi varmi? cunku eger adsl merkesinden herkesin evine kadar fiber kablo dosenirse latencyler laglar filan hepsi gider.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.