Şimdi Ara

Bu Lag Nedir ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler 2 gundur acayip lag var hele biraz once oyuna girdim mecburen çıkmak zorumda kaldım acaba sizdede aynı sekildemi yoksa bendemi bi sorun var herkezde lag varsa bu lag niye

• Bende de çok lag var son 1-2 gündür.
  • KabLosuz Modem mi kuLLanıyorsunuz ?
  • Bence de lag var.

SAnırım KO sunucularında bir sorun oldu daha öncede lag olurdu ama bu kadar sık olmazdı.Arkadaş iki kere dun lag yuzunden yattı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbull__

ya beyler 2 gundur acayip lag var hele biraz once oyuna girdim mecburen çıkmak zorumda kaldım acaba sizdede aynı sekildemi yoksa bendemi bi sorun var herkezde lag varsa bu lag niye

2 günde üç kere yatımm lagdan
  • ya ben 2 gundur party girmeye korkuyorum yatacam diye ki sen yatmısın ama suanda acayip bi lag var acaba dedim sorun benim baglantıda filanmı diye
  • ttnet te bi sorun var internette çok yavaş. kim bilir gene ne yapıyor sevgili ttnet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Nedir Bu GB Olayı ne işe yarar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

ttnet te bi sorun var internette çok yavaş. kim bilir gene ne yapıyor sevgili ttnet.

orasını biLemem ama 2 gündür aşırı lag varbu lag yüzünden LVL (62den 61 e)düştüm ve cz de lagda öle öle 50 np ile K harfini düşürdüm
  • simdi hız testi yaptım 480 filan çıktı aslında fena degil demekki baglantı degilde oyundan dolayı bi sıkıntı var valla napacaz boyle anlamdım
  • oyundandır oyundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbull__

simdi hız testi yaptım 480 filan çıktı aslında fena degil demekki baglantı degilde oyundan dolayı bi sıkıntı var valla napacaz boyle anlamdım

oyundanmı bilmiyom ama dün hız testi yaptırmak için telekomun sayfasına girdim sürekli çok yoğun sonra tekrar deneyin diyordu demekki tüm türkiyede bu sorun var ve herkes kontrol ediyo heralde.
  • bu 2 gündür lag yüzünden oyuna dahi girmek istemiyorum
    çok manyak lag var
  • bide üstüne elektrik kesintileri tabii
  • sorun telekomdan, download hızında sorun yok, pinglerde sorun var.
  • evet sorun telekomdan download hızıda düştü benim
  • oyunda olduu kesin download felan düşmesine bakmaın bu oyun sanie 50 kb oynanmıoki 5kb bile anca çeker oyunda bozukluk war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 7 Şubat 2006 15:27:20 >
  • bence türktelekomdan internet hızı çok yavaşladıgavurlara soruyom onlarda lag yokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

oyunda olduu kesin download felan düşmesine bakmaın bu oyun sanie 50 kb oynanmıoki 5kb bile anca çeker oyunda bozukluk war

oyunda deıl aga sorun turktelekomda
  • sorun oyunda değil beyler türkiye adsl şebekesi çökmüş durumda bu arada redbull beeramusta mı oynuyosun warior musun?
  • hayır arkadaşım xıgenonda mageyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.