Şimdi Ara

Bu korkunç diziyi lütfen RTÜK'e şikayet edelim (Change.org kampanyası başlatıldı) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
372
Cevap
2
Favori
31.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
412 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekleri görmekten ne kadar korkuyor bu millet bazı cocuklar bunun gercegini yaşayarak büyüyor onlara napcaz ? Onlarıda görmezden gelelim o halde

Şu dizide gördü psikopat oldu bilgisayar oyunu yuzunden cinnet gecirdi vs vs haberlerinden tiksiniyorum

Ülkede herkes psikopat oldu zaten gecim derdinden zamlardan vs dizi olsa da olur olmasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten aşırıya kaçmış bu. Acilen icabına bakmaları gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Gercekleri görmekten ne kadar korkuyor bu millet bazı cocuklar bunun gercegini yaşayarak büyüyor onlara napcaz ? Onlarıda görmezden gelelim o halde

Şu dizide gördü psikopat oldu bilgisayar oyunu yuzunden cinnet gecirdi vs vs haberlerinden tiksiniyorum

Ülkede herkes psikopat oldu zaten gecim derdinden zamlardan vs dizi olsa da olur olmasada
    Gerçekleri görmeye bu kadar meraklıysan buyur televizyonlarda gerçek cinayet görüntüleri de yayınlayalım, snuff film dedikleri bu tür görüntüleri 7/24 yayınlayalım, ne de olsa gerçek bu herkes görmeli. Ayrıca çoğu kişi depresyon halinde yaşasa da çözüm bu mu? insanlar geçim sıkıntısı çekiyor diye prime time'da aşırı şiddet görüntüleri mi izletmeliyiz?

• Kimin medyası, kimin dizisi, kimin rtük ü. Normal :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Ömrümde tek izlediğim Türk dizisi Kardeş Payı.

• Konu sahibi

Gönderdiğin şikayet formunu ilk mesaja ekle ilgili linki de ekle gönderelim hemen.

Bu iğrenç dizi ve karadenizli olup mafya olup deli olmakla övünen ne kadar geri kafalı Karadenizli varsa hem onlara cesaret vermekte hemde kadına şiddet ve cinayetin dünya birincisi olan ülkemde bunu daha da artırma potansiyeline hzimet eden bu kanlı, topluma zararlı diziyi kaldırtalım!

Reyting ugruna toplumu kadına düşmanlığa kadına şiddet uygulmaya üzerlerinde hükümdarlık kurmaya yönelten bu pislik diziyi kaldıralım arkadaslar. Bu sahneleri görünce şok oldum. Zaten izlemiyordum ama bu kadar iğrenç bir yönetmen ve senaristler tarafından böyle pis sahneler cekilmesine oha diyorum ve pes diyorum bu pis zihniyetli insanlara!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Wiggle

Konu sahibi

Gönderdiğin şikayet formunu ilk mesaja ekle ilgili linki de ekle gönderelim hemen.

Bu iğrenç dizi ve karadenizli olup mafya olup deli olmakla övünen ne kadar geri kafalı Karadenizli varsa hem onlara cesaret vermekte hemde kadına şiddet ve cinayetin dünya birincisi olan ülkemde bunu daha da artırma potansiyeline hzimet eden bu kanlı, topluma zararlı diziyi kaldırtalım!

Reyting ugruna toplumu kadına düşmanlığa kadına şiddet uygulmaya üzerlerinde hükümdarlık kurmaya yönelten bu pislik diziyi kaldıralım arkadaslar. Bu sahneleri görünce şok oldum. Zaten izlemiyordum ama bu kadar iğrenç bir yönetmen ve senaristler tarafından böyle pis sahneler cekilmesine oha diyorum ve pes diyorum bu pis zihniyetli insanlara!
    https://www.rtuk.gov.tr/gorus-ve-onerileriniz

Hocam buraya bilgileri yazıp video linkleri ile birlikte gönderdim ben, ad soyad zorunlu değil, isterseniz daha detaylı olması için linklerdeki videoların yüklenme tarihlerini tarih bölümüne yazın bölümün yayınlanma tarihi o.

• Yukarı
  • Yav arkadaş beğenmiyorsan izleme neymiş gerilmişmiş de korkmuşmuş da...

Zaten ne geliyorsa başımıza sizin gibi hiçbir şeyi objektif değerlendirme yetisine sahip olmayan ancak beğenmediği her şeyi engellemeye çalışan insanlar yüzünden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Yav arkadaş beğenmiyorsan izleme neymiş gerilmişmiş de korkmuşmuş da...

Zaten ne geliyorsa başımıza sizin gibi hiçbir şeyi objektif değerlendirme yetisine sahip olmayan ancak beğenmediği her şeyi engellemeye çalışan insanlar yüzünden geliyor.
    Yahu arkadaşım sabır testi misiniz siz?

Ben beğenmem izlemem hadi eyvallah, anlamadıysan bu dizi prime time'da yayınlanıyor çocukların izlediği bir saatte, ve çocuklara uygun ibaresi var bu dizide, şimdi anlıyor musun tepki gören tarafı? zaten sizin zihniyetinize göre her şeyi yasaklamaya çalışan biziz, o zaman her türlü vahşet yayınlansın ne olacak?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Şu ülkede atv izliyorsanız zaten artık son noktadasınızdır. Çocuklara da bir zahmet prime time'da televizyon izletmeyin.

Bir de yani içeriği sevmiyorsan çocuklarına uygun görmüyorsan izletmezsin. Sizin yüzünüzden yok içkiyi bulanıklaştırmalar, küfrü sansürlemeler, sigarayı çiçeklemeler... Ülke kendini kandırmaktan bir hal oldu.

Sen çocuğunun hangi saatte neyi izleyip neyi izlememesi gerektiğinin kararını verecek bilinçte değilsen cezasını sanatçılardan çıkaramazsın.
  • Bu kadar iğrenç bı yapım olamaz. Troll yorumlar bıraktım YouTube sayfasına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Şu ülkede atv izliyorsanız zaten artık son noktadasınızdır. Çocuklara da bir zahmet prime time'da televizyon izletmeyin.

Bir de yani içeriği sevmiyorsan çocuklarına uygun görmüyorsan izletmezsin. Sizin yüzünüzden yok içkiyi bulanıklaştırmalar, küfrü sansürlemeler, sigarayı çiçeklemeler... Ülke kendini kandırmaktan bir hal oldu.

Sen çocuğunun hangi saatte neyi izleyip neyi izlememesi gerektiğinin kararını verecek bilinçte değilsen cezasını sanatçılardan çıkaramazsın.
    Arkadaşım senin anlamadığın şu, konu hangi kanal olduğu falan değil, atv'nin yandaş kanal olmasıyla alakası yok, olay bunun ulusal bir kanalda yayınlanması. Merak etme eminim senden daha duyarlıyımdır sansüre karşı, sigara ve alkolün sansürlenmesi baştan saçmalık, çünkü sigara ve alkol insanın kendi idaresiyle kullandığı bir şeydir, ama sen aşırı şiddet içeren bir sahnenin sansürlenmemesi gerektiğini düşünüyorsan, o bahsettiğin bilinci kendinde sorgulaman gerekir önce, bu arada son olarak milletin ne zaman izleyeceğine de sen karar veremezsin, istersem gece yarısı izlerim, 7 yaş ibaresi olan bir dizide bu sahne yayınlanamaz arkadaşım, sigara mı alkol mü kötü örnek oluyor yoksa bu sahneler mi?

• Ben çok çok nadir yerli dizi izleyen biriyim.Bu dizi de nedir ne değildir bilmiyorum ama neymiş kadın dövülüyormuş bilinç altına işleniyormuş kaldırılsın.Ya arkadaş sen bu diziyi izlediğin zaman o karakterden nefret etmiyor musun?Karısını döven adam pisliğin tekidir düşüncesi beynine yerleşmiyor da kadını dövmek mi yerleşiyor sadece?

Ayrıca sinema/dizi/kitap/tiyatro bunlar kurgudur.Breakin Bad demek ki Türkiye'de çekilse neler diyeceksiniz.En sevdiğim dizilerden biridir ama onu izledim diye.Ana haber bültenin de uyuşturucu taciri yakalanınca da üzülmüyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Ben çok çok nadir yerli dizi izleyen biriyim.Bu dizi de nedir ne değildir bilmiyorum ama neymiş kadın dövülüyormuş bilinç altına işleniyormuş kaldırılsın.Ya arkadaş sen bu diziyi izlediğin zaman o karakterden nefret etmiyor musun?Karısını döven adam pisliğin tekidir düşüncesi beynine yerleşmiyor da kadını dövmek mi yerleşiyor sadece?

Ayrıca sinema/dizi/kitap/tiyatro bunlar kurgudur.Breakin Bad demek ki Türkiye'de çekilse neler diyeceksiniz.En sevdiğim dizilerden biridir ama onu izledim diye.Ana haber bültenin de uyuşturucu taciri yakalanınca da üzülmüyorum yani.
    Hocam verilen mesaja bir şey diyen yok zaten, ama mesajı verme şekli çok yanlış. Sahnelerin sadece üstünden geçseler bile yeter, ki belli ki başaramamışlar mesaj vermeyi de, bu iğrenç karakteri sevenler var ciddiyim yorumlarda görebilirsiniz.

• Oyyyy asiyem oyyy diye diye popüler oldu la dizi bu sahnelerdede bi içim acıdı

• -Sen anlat karadeniz

+haçan geçen dağa cideyruk sonra ..

-Tamam karadeniz

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Oyyyy asiyem oyyy diye diye popüler oldu la dizi bu sahnelerdede bi içim acıdı
    Hocam keşke hep o güzel sahnelerde kalsaydı dizi, aklım almıyor aynı senaristler nasıl bir yandan o şirin repliği yazıyor, bir yandan da bu vahşet sahneleri yazıyorlar.
  • hiç izlemedim, Türk dizilerini genel olarak beyin yıkama ve insanları saçma sapan şeylere adapte ettikleri için izlemiyorum. Şu ana kadar da izlediğim belli diziler oldu sadece. İmzamı bıraktım.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen diziyi izlemiyorum sosyal medya da o sahneler karşıma çıkıyor oralardan görüyorum şu vahşet işi olmasa gerçekten güzel olurdu belki bunu yazanlar bu amaçla yazmadı ama olay dediğiniz gibi kötü etkileyebilir Pikaçu yu görüp atlayan insanlar var sonuçta 😂

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.