< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 5 Nisan 2018; 12:56:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 5 Nisan 2018; 12:56:59 > |
Türkiye'de zaten kadına şiddet çok yüksekken böyle diziler ile iyice bilinçaltına yerleştirip, cesaretlendiriyorlar. Helal süper devam... Herkes de oturup hipnoz olmuş gibi bunları izliyor.
|
RTÜK'ün özeti :
İki kişinin kendi isteğiyle öpüşmesi , alkol alması veyahut cinsel lişkiye girmesi : KESİNLİKLE YASAK OLMALI KESİN YASAK Tecavüz taciz adam öldürme adam kaçırma öldürme kafa kesme şidddet cinnet : NE VAR BUNDA NE GEREK VAR YASAKLAMAYA Ben artık bu kararları veren RTÜK üyelerinin dışardaki şort giymişler ,etek takmışlar , o saatte orada ne işi varmış , giymeseymiş o da etek falan , her türlü taciz ederim vb. diyen maganda tiplerden oluştuğunu düşünmeye başladım .Böyle bulmuşlar sokaktan boş işler müdürünü torbacısını bunları rtüke almışlar gibi sanki . |
Acilen yayından kalkmalı,bu diziyi izleyen ilerde eşini sabah akşam döver öldürür.
|
Türkiyede kadına şiddet yüksek falan değil bir erkek olarak şu feministlerin propagandalarına aldanmayın lütfen
|
Bu ne lan, gene neyi abarttınız diye düşünerek açtım ama dizi baya liveleak videoları tadında. Arz talep işte, halk bunu talep ediyor bu kadar basit. Rtük şekilcilikten şiddeti, silahı sansürlemeye fırsat bulamaz, masada duran rakı bardağı daha sansürlenesi onlar için.
|
Puhu tv de bile sansür varken şu dizinin hala yayında olmasi
![]() ![]() |
Bu nedir arkadaş, 21 yaşındayım ben bile aşırı rahatsız oldum, bir de çocukların izlediği saatte mi yayınlanıyor bu?
Not: Hassassanız sakın açmayın |
Kesin abartıyorsunuzdur diye girdim ama gerçekten şaşırdım, yabancı gerilim içerikli dizilerde bile bu kadar açık şiddet göstermiyorlar, gösterirlerse de genelde vampir, yaratık bir şey oluyor. Hiç hoş değil gerçekten.
|
Buneylaa şunu avrupada yayınla kadın haklarından evini basarlar
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3k3rl3k -- 4 Nisan 2018; 20:23:7 > |
|