Şimdi Ara

Bu korkunç diziyi lütfen RTÜK'e şikayet edelim (Change.org kampanyası başlatıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
372
Cevap
2
Favori
31.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
412 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video kapağı bile korkutucu olduğu için sadece link vereceğim, dizinin adı Sen Anlat Karadeniz, her Çarşamba Atv'de yayınlanıyor 20:00'de, ve o saatte izleyen çocukları bırak yetişkinlerin bile psikolojisini bozacak kadar iğrenç sahneleri var, bir sürü korku filmi ve korku oyunu izlemiş insanım ben bile gerilip izleyemedim, bir de bu iğrenç dizi reytinglerde 1. olmuş şaka gibi, bende izliyordum beğeniyordum ama iyice abarttılar bu iğrenç sahneleri artık, isterseniz linklere bakın nasıl bir rezalet olduğunu görün
    https://www.youtube.com/watch?v=juGDm66siBo
    https://www.youtube.com/watch?v=pM9UxSkrcXM
    https://www.youtube.com/watch?v=hByn-Fd21mk

Ben sahnelerin linkleri ile birlikte RTÜK'e şikayet formu gönderdim, siz de aynısını yapın, fazla şikayet olursa önceden ilgilenilir.

Arkadaşlar Change.org sitesinde konu ile alakalı bir imza kampanyası başlattım, imzalayarak yardımcı olabilirsiniz;
    https://www.change.org/p/rt%C3%BCk-sen-anlat-karadeniz-dizisine-dur-denilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 5 Nisan 2018; 12:56:59 >

• RTÜK'ün özeti :

İki kişinin kendi isteğiyle öpüşmesi , alkol alması veyahut cinsel lişkiye girmesi : KESİNLİKLE YASAK OLMALI KESİN YASAK

Tecavüz taciz adam öldürme adam kaçırma öldürme kafa kesme şidddet cinnet : NE VAR BUNDA NE GEREK VAR YASAKLAMAYA

Ben artık bu kararları veren RTÜK üyelerinin dışardaki şort giymişler ,etek takmışlar , o saatte orada ne işi varmış , giymeseymiş o da etek falan , her türlü taciz ederim vb. diyen maganda tiplerden oluştuğunu düşünmeye başladım .Böyle bulmuşlar sokaktan boş işler müdürünü torbacısını bunları rtüke almışlar gibi sanki .
  • Bu nedir arkadaş, 21 yaşındayım ben bile aşırı rahatsız oldum, bir de çocukların izlediği saatte mi yayınlanıyor bu?

Not: Hassassanız sakın açmayın
  • Hakikaten ileri gitmiş sahneler.Nasıl izin veriyorlar buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buneylaa şunu avrupada yayınla kadın haklarından evini basarlar

• Kesin abartıyorsunuzdur diye girdim ama gerçekten şaşırdım, yabancı gerilim içerikli dizilerde bile bu kadar açık şiddet göstermiyorlar, gösterirlerse de genelde vampir, yaratık bir şey oluyor. Hiç hoş değil gerçekten.
  • ikinciye videoya tıkladım ileri seviye bdsm videosu gibi birşey çıktı bu ne böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de zaten kadına şiddet çok yüksekken böyle diziler ile iyice bilinçaltına yerleştirip, cesaretlendiriyorlar. Helal süper devam... Herkes de oturup hipnoz olmuş gibi bunları izliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

Hakikaten ileri gitmiş sahneler.Nasıl izin veriyorlar buna?

Hocam cidden rezalet, daha önce de RTÜK uyarısı almış sanırım fakat hala yayınlanıyor, umarım bir yaptırım uygulanır.
  • Acilen yayından kalkmalı,bu diziyi izleyen ilerde eşini sabah akşam döver öldürür.

• Baya piskopat işiymiş ilk attığınız link. Çok uzun sürüyo bide. Evire çevire dövüyo kadını bide normal gibi hikaye anlatıyo o ara. Kadın ne hale geldi yüzündeki korku falan fena. Oyunculuk başarılı fakat çocukların kesinlikle izlememesi lazım. Zihinsel gelişimi kötü etkiler bu sahneler. Sevişme sahnesi olmadığı için ceza vermediler heralde. Sevişme sahnesi olsa affetmezlerdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yorumları okumayın kanser

• Atv dizileri ayrı bir berbat zaten

• Cidden bundan korktunuzmu ki.Tuva ati plani diyor neyi korkuncki bunun.Gram korkmadim

• Dizi güzel ama, şu sahneler kesinlikle yayınlanmamalı.

• 1-2 bölüm öğle vakti arkadaşla boş boş otururken arkada ses olsun diye açmıştık. o zaman bile farketmiştim psikopatça bir şeydi. arkadaşımız yerden göğe kadar haklı buna bir ayar lazım.
  • Gercekten cok kotu

• oha
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Türkiyede kadına şiddet yüksek falan değil bir erkek olarak şu feministlerin propagandalarına aldanmayın lütfen

• Gayet başarılı dizi, oyunculuklar mükemmel. Survivor'un yayınlanmasına neden tepki göstermiyorsunuz o da çocukların ahlakını bozuyor ona bakarsanız. Çoğu muhafazakar aile TV8'i izlemiyor. Siz de onların yaptığı gibi kanalı değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3k3rl3k -- 4 Nisan 2018; 20:23:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Dizi güzel ama, şu sahneler kesinlikle yayınlanmamalı.

Cidden hocam ısrarla şu iğrenç sahneleri yayınlıyorlar ya, cidden ceza falan gelmesi lazım artık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.