Bildirim
Bu kondansatör şişmiş mi? [Acil]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kondansatör şişmiş degismesi gerekir.Elektronik parça satan yerlerden Blok kondansatör adı altında temin ediblirsiniz ama ilk önce üstündeki değere iyice bakın ona göre Blok Kondansatör alın kolay gelsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LT-35
Kondansatör şişmiş degismesi gerekir.Elektronik parça satan yerlerden Blok kondansatör adı altında temin ediblirsiniz ama ilk önce üstündeki değere iyice bakın ona göre Blok Kondansatör alın kolay gelsin..
teşekkürler bende şişmiş diye düşünmüştüm. -
Biraz daha kullanırsanız iyice şişer değişim gerekli -
Önemli degil diger kondansatörleride gözden gecirin isterseniz. Hazır cihazın içini açmısken gözünüze sakat gelen diger kondansatörleride değiştirmenizde fayda var tekrardan kolay gelsin -
Değiştirmen gerekiyor şişmiş ve alt kısmında akmıştır değiştirirken birebir değerleri aynı kullanmaya özen gösterin ve imkanın varsa Koshin marka kullanmanı tavsiye ederim -
kondansatörün akıntısı nasıl oluyor bilgi verirmisiniz.ups'in kondansatörünün altında sarımsı bir sıvı oluşmuştu.buna benzer birşeymi acaba ? -
Eğer kondansatör büyükse o sarı sey yapıştırıcıda olabilir. -
uc384x li devrelerde genelde kullanılan 400 v luk kondansatör. kurur şişer yada yüksek volt yer şişer. 450v luk aynı uf degerinde tak. -
değiştirdim kontrol kalemi ile baktığımda elektrik geliyor fakat cihaz çalışmıyor. -
Cihazın display leyinde herhangi bi deger okunuyomu kanal numarası falan yada herhangi bi durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TaKKoZ
değiştirdim kontrol kalemi ile baktığımda elektrik geliyor fakat cihaz çalışmıyor.
diyotlara baktın mı ? ya da 1000 uf 16-25 v 470 uf 16-25 v olan kondansaterlerde yukarıda yazdığım gibi kurumuş da olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X