BUNU DİYO VE ŞAP DİYE kapanıyo neden olur acaba bu babacanlar
BIos sıfırla yeniden update yapmayı denedin mi?
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
bilgisayırm artık acılmıyo su hatayı veiryo
p4 testing vs ok
ide lere gelmden bu kod cıkıyo
SİNGLE MEMORY RUNS CHANEL
BUNU DİYO VE ŞAP DİYE kapanıyo neden olur acaba bu babacanlar
Ahaa tahmin ettiğim şey mi acaba
Sistemi yazarmısın
o P4 tsting ok salla olagan bişeydir de..
Ramin tek kanal çalışıyor diyo.. kaç ram var ve modellerini yazarsan iyi olur.. mesela pc3200 veya pc2700 veya pc133 ve pc100 gibi.. Ramların uyum sağlamıyor olabilir..
p4 lga 775 3.40 1mb l2 cache gigabyte 8ıpe775g 256 mb pc3200 gaiba 400 mhz olması lazım kingston bu arada tek rem var makinede 20 gb hdd maxtor lg cd rw /cd rom agp 8x fly 128 mb fx5200 ekran kartı bu arada bios a giremiyorum şap diye kapnıyo ne edecem şimdi ben bios a girmiyo ide yazmadan hata veriyo işte single memory runs chanell diyo pc kapanıyo
Bios bilini çıkartayı dene.
quote:
Orjinalden alıntı: ihsan1987
Bios bilini çıkartayı dene.
olmadı yaaa onuda denedim bios la alaksız bişey galiba ..
Aklıma gelen ilk şey rami başka slota takıp deneyebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: kmp16
Aklıma gelen ilk şey rami başka slota takıp deneyebilirsin
onuda denedim olmuyo en iyisi su rami başka bir makinede denmek neden böyle olduki acaba o/c de yapamdığım halde ee sakınan göza göz batar mış ondandır herhalde
başka bir fikri olan varmı yada bunun gibi bişey başına gelen varmı ??
Ramde sorun var gibi gözüküyor en iyisi başka bir ram takın makinaya öyle deneyin.
quote:
Orjinalden alıntı: NOREMORSE
Ramde sorun var gibi gözüküyor en iyisi başka bir ram takın makinaya öyle deneyin.
ewet dostum haklısn galiba bir öyle deniyelim sonucu yazarım olmasa zaten teknik servise vericem olmasa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme