Şimdi Ara

Bu kıza ne oluyor (Kız Konusu)(CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet forumdaşlar öncellikle şunu söyliyeyim geçen sene bu kızla çıkıyordum . 1 sene sonra tekrar konuşup çıkmaya başladık .

Geçen sene de çok seviyordum , bu sene de seviyorum .

Neyse işte düne kadar her şey çok güzel gidiyordu . Dün akşam aradım bana kusura bakma Berkay şimdi yalnız kalmak istiyorum sonra konuşalım moralim bozuk dedi . Konuşursak belki geçer dedim , geçmez dedi kapattı . Neyse dayanamadım merak ettim gece bidaha aradım açmadı .

Bu sabah bidaha aradım , napıyosun falan derken iyi misin falan dedim . Niye moralin bozuk falan dedim ama bu gene soğuk davranıyordu . Kapattı telefonu .

Bugün akşama doğru birdaha aradım . Dışardaydı , yine soğuk davranıyordu . Israr ettim moralinin bozukluğu nedenini söylesin diye . Söylemedi falan . Akşam anlat ama dedim. Akşam ben erken yatarım olmaz dedi. Yanında da eski sevgilisinin sesi geliyordu . Dur bi X ya diyip güldü . ( X = eski sevgilisi ). Sonra yine anlatmayınca ben kapattım telefonu .

Bilgisayarı açtığımda Facebook'da fotoğrafımızın olmadığını gördüm , silmiş . Ne oluyor bu kıza abilerim kardeşlerim

Edit :
    Arkadaşlar , kıza ne olduğunu öğrendim .

Biz geçen sene çıkarken küsmüştük . Ben de bunların evinin önüne gittim . Duyar da konuşur diye taş attım camlarına . Hızlı atmışım biraz . Annesi falan çıktı ( O gün de akrabları vardı benim yaşlarım da ) onlar yaptı zannetmiş . O günden beri beni annesi sevmiyor .

Dün de kız arkadaşım annesine benle çıktığını söylemiş . Ciddi düşünüyorduk ( Nasıl oluyorsa ) .

Annesi de eğer o çocukla konuşursan ölümü öp demiş . Bu yüzden böyle yapıyormuş

Ne yapmalıyım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B1EB62A8 -- 3 Mayıs 2014; 20:52:55 >

• Vermeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız seni silmiş kardeş.. aynısı başıma geldi çocuğu dövdüm üstüne kızla bi dahada konuşmadım..
  • ilk başa regl olmuştur diyecekim ama galiba eski sevgilisini onu tatmin etmeyi başarmış Sende onu aldat
  • Kız eski sevgilisiyle tekrar birlikte olacak. Sana bunu söylemiyor, eğer eski sevgilisi istemezse yedek olarak sen bulunuyosun. Üzgünüm ama gerçek böyle.
  • kardes hic yuz verme 1 hafta kadar geri doner sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğini de alacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte böyle konuları görünce kızlara güvenim azalıyor.
  • kız benden uzak dur demek istemiş yani aldatılıyorsun hemde göz göre göre
  • Neden surekli israr ettin ki

• Boynuzlanmışsın kardeş.
  • kardeş her şey ortada. şimdi eğer ciddi bi ilişkiniz varsa uzun zamandır çıkıyo ve birbirinizi gerçekten seviyosanız git çocuğu uyar ondan sonrada kızla otur konuş derdi neymiş niye sana bunu yapmış falan dök içini sorunu halletmeye bakın. ama ciddi ve uzun süreli değil bence ilişkiniz kızın yaptıkları bunu gösteriyo. kendimi senin yerine koyuyorum, bu durumda giderdim çocuğu adam akıllı uyarırdım ağır konuşurdum. baktım damarıma basıyo ozaman döverdim. kızada sen nebiçim bi o. sun derdim başlardım saydırmaya. Yani bu ilişki yürümez hem kıza karşı hemde o çocuğa içini dök ki rahatla yoksa hep aklını kurcalıcak bu durum, kız benim arkamdan ne işler çevirmişte ruhum duymamış bana tekmeyi bastı gitti falan diceğine git dök içini ömür boyu rahatla oh miss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 3 Mayıs 2014; 20:29:02 >
  • ben olsam kızla tüm ilişkimi keser yüzüne bile bakmazdım

ayıptır kardeşim.
  • hala ne oluyor diyor. arkadaş bebe misiniz ergen misiniz aklınız mı yok nedir ben çözemedim. 15 yaşında da olsan şu durumu kavrarsın yani. hiç mi kişiliğiniz yok hayret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epıl

Kız eski sevgilisiyle tekrar birlikte olacak. Sana bunu söylemiyor, eğer eski sevgilisi istemezse yedek olarak sen bulunuyosun. Üzgünüm ama gerçek böyle.

GEçen sene benden önce de bunla çıkıyordu benden ayrıldı geri döndü buna bidaha ayrıldılar bidaa çıktı benle zaten . Çok teşekkür ederim .
  • Arkadaşlar hepiniz dediğini yapıcam , Kızı hiç aramıcam sormuyacam , yüz vermeyecem
  • yaş MAX 14
  • Hocam benzerini çok sevdiğim bir arkadaşım yapmıştı takma kafana en iyisi olmadı çoçuğu dövversin
  • Bide ne oluyor diyorsun. Olan olmus.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.