Şimdi Ara

Bu kız ne yapmaya çalışıyor? :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kız kesin organ mafyasından,seni pesinden sürükleyerek kendine bağlıyor.Yok sinema yok bowling filan...Bak sinemadan sonra da mirali bozulucak kesin.

En son bi gün der ki"ya moralim cok bozuk offf" falan filan.Sonra bulusursun ve kız seni evine cagirir.Sonra işin aslı ortaya çıkar.

Tavsiye

Şimdi telefonunu al ve kıza whatsapp tan "Hangi böbregi bırakıyoruz" yaz.

Bir dh li bu sekilde davranmalı.Madem yeni üyesin,ögren böyle şeyleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu konuyu açmak için üye oldumdan sonrasını okumadım.

• Mars'ta hayat var mı?

• Hocam kızı takılmalık olarak görün yani sevmeyin değer vermeyin, en azından benim gibi değilsin bir girişimde bulunmuşsun bu bile iyiye işarettir, bununla olmazsa başka birinle olur, olmazsa üzmeyin kendinizi o kadar kız var, benim de okulda beğendiğim 2 tane kız var ama gidip konuşamıyorum bile. Ve bulabiliyorsanız başka bir kız daha bulun kendinize cebinizde dursun. Dediğim gibi en azından girişimde bulunabiliyorsun bu olmazsa başka birine teklif edebilirsin. Bol şans :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtemnacr

Gerçek bir dhli asla bunu okumaz

Ben gercek bl dh lı imisim ya okumadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inan ki aram herkesle iyi olsun diye bi düşüncem hiç olmadı. ben de istiyorum bazen bunu bırakayım bana kız mı yok diyorum ama kendimi büyük görmek gibi bi hataya düşüyorum. etrafıma bakıyorum da çoğu yaşıtım hep çocuk gibi davranıyo. bunda başka bişey vardı. o da olmadı.
    o triplere de kendimi tam olarak anlatamadığım zamanlarda giriyorum. neyse sağlık olsun yine herşey olacağına varacak @GameMonster1

Kardeşim ben o kafada bir insan değilim malesef. insanları kullanmak hiç bana göre bi hareket değil. ben kendime yapılmasını istemediğim birşeyi neden karşıya yapayım ki o zaman ne farkım kalır ondan? @Sensei İtachi
  • Olum o da unutamamış yazmış zaten sana. O kız enkaz kardeşim ben sana söyliyeyim çok uğraşma oluruna bırak bu işi. Sakın acı macı çekme vallahi söverim ban yerim. Benim 5 yıllık sevdiğim kız bana seni 8 aydır sevmiyorum seni dedi gelip ki 8 ay önce deli divane affedeyim diye yalvarıp yakarmıştı(3. Şahıslar ile alakalı değil ayrılık). Sevmiyorum dedikten sonra o kadar uğraştığıma pişmanım dedi bide. Sonuç : Yaşıyorum.

• Vur geç bari içinde kalmasın. Not: Troll değil ciddiyim.

• suxen S kullanıcısına yanıt
    Kullanın diye bir şey nerde söyledim ki, sadece eğer onla yolunda gitmezse öbürüyle arayı yapabileceğiniz bir kız edinin dedim tabi yine de sen bilirsin

• abi böyle şeyler ilk defa insanın başına gelince bir miktar acı çekilmiyor değil. şuan çok güzel içimi rahatlatıyosunuz peşini bırakmam konusunda ama yarın olunca sıfırlanıyorum tekrar baştan başlıyorum. bi de yaşıyorum demişsin ama o yaşamak çok da yaşamak gibi gelmiyo bana be. insan sevilmek ilgi görmek merak edilmek istiyor. onun dışında hayatım gayet iyi çok şükür. ama insanoğlu hep kendinde olmayanı ister ya. işte o durum.
    @deli_yek
  • ben yanlış anlamışım kusura bakmayın ama öyle biri de olamadım ki hiç. teşekkür ediyorum yine de cevapların için
  • Kardeşim kusura bakma ama muhtemelen 1 yılda geçse seni bırakacak. Bazı kızlar birini sevdiği zaman onları unutamiyor. Hepsinde demeyelim yani. Bu aldatılma dahi olsa. Kaç tane kız gördüm sevgilileri onları aldattı ama hala onlarla çıkıyorlar..

Eski sevgililerini unuturacam diye ne eriyen yiğitler gördü bu bünye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mushi-Shi

Mars'ta hayat var mı?

mars yahudi masonların kuruduğu palavra gezegendir knk
  • Valla kardeş yarıya kadar okudum şimdi kapatıyorum :)

Hikayenin yarısından çıkardığım bence kız seni stepne lastiği gibi yedeğe almak istiyor

• Okumadım ama haklısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önnot: Yazıyı sindire sindire okuyun. Hızlı hızlı geçip duyguyu kaybetmeyin. Dediklerimi yakalamaya çalışın.

Hocam şöyle düşünün. 6 yıllık bi sevgilin var. Deli gibi bağlanmışsın. Sen hani 10 günde bağlanmışsın ya bu kıza onun 6 yıllığından düşün nerdeyse ben kesin sevgilimle evlenicem modundasın. Ve bir haber geliyor ya da kendin yakalıyorsun sevgilin seni aldatmış. Naparsın? Çıldırırsın, kafayı yersin. Emin ol yapamayacağın şey yoktur o an. Arkadaşlarına bile anlatamazsın kolay kolay aldatmış beni diye. Kızgınlığın geçer mi geçer. Ama geçmeyecek birşey varsa o da yarım kalan sevgin. Bi süre geçiyor, hafif hafif kendine gelmeye başlıyorsun.

Bir gün bir mesaj geliyor. Biri sana talip olmuş. İnstagramdan yazmaya başlıyor. Ne güzel arkadaşınla yazışırsın ya onun daha da güzeli. Daha eğlencelisi. Arada eski sevgilini hatırlıyorsun. Hatta geceleri ağlıyorsun bile belki kimseye çaktırmadan. Ama asla belli etmemeye çalışıyorsun yeni talibine. Ne olur belli edersen? Durduk yerde soğur senden. Hadi diyo talibin görüşelim. Olur diyorsun gidiyorsunuz bir mekana. Mekan belki daha önce sevgilinle geldiğiniz bir mekan. 6 yıl takılmışsın 6 yıl gitmediğin yer kalmaz İstanbul'da. O an eski sevgilini hatırlamaya başlıyorsun. O olsaydı sandalyemi tutmazdı. O olsaydı hesabı bölüşürdük. O olsaydı gözlerime iltifat ederdi.... yüz çeşit bundan çıkartırım. Ama illa ki o olsaydı şöyle yapardı gibisinden birşey gelicek aklına. Ve her zaman (insanlar genelde eski zamanlarda sadece iyiyi hatırlar) eski sevgilinin daha iyi olduğu konular gelicek aklına. Yeni talibin daha mı kötü hayır belki daha iyi ama aklındaki bu sorular görmeni engeller.

Yani kızın durup dururken senle buluşunca eskiyi hatırlama sebebi de bu.

Sen ne yapacaksın?

Yapabileceğin bir şey var olsa da bu tecrübenle zar zor kırabileceğin şeyler. O ilk buluşmalarda kızın nasıl erkek sevdiğini bilmen gerekiyor. Ve ayrıyetten nasıl davranman gerektiğini bilmen gerekiyor. İlk kez sevgilisi olan sevgilim de oldu bir kaç sevgilisi olmuş sevgilim de oldu. Hiç sevgilis olmamış kişiyi anlıyorsun. Sen şimdi bir tecrübe kazandın. Hayatın bi tokadını yedin. Ben de yedim zamanında öyle akıllandım. Sen belki bir tokat daha yiyeceksin veya bir anda daha güzel birşeyle karşılaşacaksın. Ama emin ol bugün yediğin tokatların karşılığını meyvesini ilerde alıyorsun.

Sana tavsiyem şu an bu olayı burda kapat bu kız bu moddan kolay kolay kurtulamaz. Zaten kurtulduğu zaman birini bulmadıysa emin ol ilk sana yazar. Sen sakın onu bekleme başka denizlere yelken aç.

• Bugünü ulusal yas günü ilan edelim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtemnacr

Gerçek bir dhli asla bunu okumaz

• Olmadı.

Yapamadım.

Çabaladım.

Gerçekten çabaladım.

Ama

Sonuna kadar

Okuyamadım.

• Bak kardeşim bu klasik hikayedir. Kız ilgiyi kesince yanında ol istiyo,ilgi gelince seni soğutmaya çalışıyo. Klasik yedek hikayesi. Sende yedek olmuşsun hayırlı olsun. Artık önüne bak rahat ol,kızı salla gitsin. Bende senin gibiydim yalan değil,ama kafana takma böyle konuları. Olan sana oluyo,kıza değil ;)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.