Şimdi Ara

Bu kız beni seviyor mudur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar ben bi kızla tanıştım.ilkte facede konustuk sonra görüştük 1 akşam üstü 1-2 saat kadar. sonra ben bundn telini istemiştim vermedi basta erken dedi. sonra konustuk 1 hafta sonra bu kendi verdi telini. biraz daha konustuktan sonra bu bana başkasını sevdiğini ama o kişinin onu sevmediğini söyledi ve bundn dolayı sevgili düşünmediğini bana şimdi sevgisini veremiyeceğini söyledi ve arkdaş kalalım dedi bende olur demiştim. benm bunda flash diskim vardı arkdşına vermiştim oda buna vermiş ban versin diye sonra bi gün buluştuk gezdik fln sinemaya gittik sonra baraja fln gezemeye gittik arabyla gezdik ve evine kadar bıraktım. Sonra ben buna bugün eğlendin mi diye sordum evet dedi.Dedim bir daha yaparmıyız. yaparız :) dedi

Şimdi sizce bu kız beni seviyomudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 11 Temmuz 2013; 19:40:18 >

• Çok net hayır
  • hayır dostum biraz daha seni tanımasına müsade et
  • Kızın her dediğine evet dersen anca senle gönül eğlendirir.
  • hayır
  • hayır, kendini kullandırmışsın resmen, sinir oldum burada.

reddedildikten sonra postayı koymalıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

hayır

quote:

Orijinalden alıntı: Reveal

Kızın her dediğine evet dersen anca senle gönül eğlendirir.

quote:

Orijinalden alıntı: westcoast41

hayır dostum biraz daha seni tanımasına müsade et

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Çok net hayır

Ne yani sadece arkadaş mıyız ? Bitireyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 11 Temmuz 2013; 19:44:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acele etme, şuan yolunda gidiyor biraz daha arabayla felan takılın sinema vs. gezdir
  • Dua et, durumun benimki kadar vahim değil;http://forum.donanimhaber.com/m_77513320/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Dua et, durumun benimki kadar vahim değil;http://forum.donanimhaber.com/m_77513320/tm.htm

Okudum doğru seninki daha vahim..
  • bitir gitsin. Uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak dur ondan.kiz seni kullanmis yemis icmis ustune ustluk eve biraktirmis.boyle devam eder.sonra sen cikma teklif ettiginde arkadas kalalim aramiz bozulmasin demogoji yani...sonra baskasiyla cikar.hayallerin zamanin paran su gibi akip gitmis oldugunu farkedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi süre sevgili olaylarına girme, lafını bile açma. Çok sıkboğaz etme. Arkadaşça yaklaş. Her dediğine he deme. Zamanla değişebilir belki duyguları.
  • yok kız seni kullanmış vs. diyenlere inanma bunu en iyi kendin anlarsın.

biz burda senin söylediklerine göre konusuyoruz. daha yorum yapmak için çok erken ikinizinde bir birinizi tanımaya ihtiyacı var.
  • Ama ben artık bişeyler olsun istiyom böyle oldukça bosuna para yediriyom gibi nasıl acılmayalım ne söylemeliyim..
  • arabyla gezdik..

bundan dolayı kafası karşıyor yoksa senle işi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Acele etme, şuan yolunda gidiyor biraz daha arabayla felan takılın sinema vs. gezdir

Bu kız beni seviyor mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

arabyla gezdik..

bundan dolayı kafası karşıyor yoksa senle işi olmaz.

Yapma be hacı
    Vllahi napçam bilmiyrm söyleyim diyrm ya birlikte olalım ya bitirelim ama ne diyeceğim nasıl bilmiyrum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim292

Ama ben artık bişeyler olsun istiyom böyle oldukça bosuna para yediriyom gibi nasıl acılmayalım ne söylemeliyim..

Ya para harcama o kız için o zaman. Çıkalım derse işim var de. Buluşma bi süre.. Dediğim gibi arkadaşça ona yakın olmaya çalış. Ya da boşver hiç uğraşma.
  • Hayır sevmiyordur,seni arkadaş olarak görüyordur.Ama bence bitirme öyle sende aşık olma durumu yoksa.O da bir arkadaş sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.