|
Merhaba arkadaşlar. Oyundan 8 aydır tanışıp konuştuğum bi kız var. Oyundan sesli olarak da konuştuk, numaralaştık ama hiç buluşmadık, aynı şehirde olmamıza rağmen. İkimiz de birbirimize buluşma teklifi etmedik. Bu kıza ben Antalya'daki işimden ayrıldığımı ve kendi şehrime döndüğümü, iş bulmam gerektiğini söyledim. O da; "tamam, ben denk gelirsem sana atarım" dedi. Ondan sonra benim için iki farklı semte gidip iş bakmış, ilânları bana attı. Neyse, ben yeni başladığım işte otelde mutfakta aşçı olduğumu söyledim. Bunun yerine polis olmak istediğimi söyledim. Ama polislik için POMEM'de (lisans ve önlisans mezunları için) 30, PMYO'da (lise mezunları için) 26 yaş sınırı varmış. Benim yaşım da 24. Ben kıza 2 yıllık bi bölüm okuduğumu ama buradan mezun olamadığımı, azami süremi doldurmak üzere olduğumu söyledim. O da eğer son ek bi sınava girersem mezun olacağımı söyledi. Bunun için öğrenci işlerini aramam gerektiğini söyledi. Ben de aradan 1 ay geçmesine rağmen aramadım ve kıza "aklımdan çıktı bile aramak" dedim. O da benim yerime kendisinin arayabileceğini söyledi. Aradı okulun öğrenci işlerini ve öğrendi benim o sınava girip giremeyeceğimi ve sınavla ilgili diğer bilgileri. Bana diyor ki: "ben sen polisliğe hazırlanırken üniversite sınavındaki sorulara da, KPSS sorularına da, hangisine gireceksen yardım ederim. Ben senin her zaman yanındayım." diyor. Kız iyi bi üniversitede 4 yıllık bi bölüm okumuş, o yüzden o soruları yapabiliyor ve bana anlatmak istediğini söylüyor. Beraber çalışmak istediğini söylüyor. Ben de ona: "ben sana mahcup oluyorum, benim de karşılığında bir şey yapmam lâzım" diyorum. O da bana; "senden beklediğim tek karşılık mutlu olman ve hayallerine kavuşman" diyor. Fakat kız sürekli mesaj atıp beni rahatsız etmiyor. Ayda bir mesaj atıyor. Ben de ona ayda bir mesaj atıyorum. Zaten mesaj attığımızda da konu hep benim polis olma hayalime geliyor. "Benim gözümde hep komiser beysin" diyor. Beni destekliyor. Oyunu bıraktı ama şunu dedi: "Ben sen arkadaşlarınla oynuyorsundur diye seni rahatsız etmek istemediğim için oyuna çağırmıyorum seni." diyor. Zaten oyunda tek arkadaşı benim. Ne düşünüyorsunuz? Bu kız bana âşık mı sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt