Şimdi Ara

BU KASADAN MOD OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim dükkanda elime şöyle bir kasa geçti daha dün. Sizce bu kasaya ufak tefek bir mod olur mu ?

BU KASADAN MOD OLUR MU?

BU KASADAN MOD OLUR MU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truehawk -- 20 Ocak 2012; 13:25:44 >

• Olur neden olmasın her kasaya mod olur :) egzoz kısmına bi fan kasaya siyah boya ön panelin alt kısmına da 12 cmlik delik açıp oraya da bi fan takıldığında en basitinden bi mod olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKing#6

Olur neden olmasın her kasaya mod olur :) egzoz kısmına bi fan kasaya siyah boya ön panelin alt kısmına da 12 cmlik delik açıp oraya da bi fan takıldığında en basitinden bi mod olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin

+1
  • quote:

Olur neden olmasın her kasaya mod olur :) egzoz kısmına bi fan kasaya siyah boya ön panelin alt kısmına da 12 cmlik delik açıp oraya da bi fan takıldığında en basitinden bi mod olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin

Çok teşekkür ederim hocam..
  • Olmaz diye birşey yok fakat biraz kesilip biçilmesi lazım. Kısacası emek istiyor.
  • Büyük bi emeğe de gerek yok boş zamanlarınızda yapacağınız bir kaç basit şey eminim kasayı çok farklı boyutlara taşıyacaktır. Benim önerim kasanın içini güzelce astar attıktan sonra siyaha boyamanız. Kasanın içinin siyah olması bile kasaya başka bir boyut kazandırıyor bence
  • quote:

Büyük bi emeğe de gerek yok boş zamanlarınızda yapacağınız bir kaç basit şey eminim kasayı çok farklı boyutlara taşıyacaktır. Benim önerim kasanın içini güzelce astar attıktan sonra siyaha boyamanız. Kasanın içinin siyah olması bile kasaya başka bir boyut kazandırıyor bence

haklısın boya işi kesin lazım. haftasonu bir sprey boyaları gözatayım. casatı önerir misin ? önerirsen diekt yanı başımdaki tekzenden alırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kasanın içi müsait gideri var yani kablo toplama vs. kolaylıkla yapılabilir dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: truehawk

quote:

Büyük bi emeğe de gerek yok boş zamanlarınızda yapacağınız bir kaç basit şey eminim kasayı çok farklı boyutlara taşıyacaktır. Benim önerim kasanın içini güzelce astar attıktan sonra siyaha boyamanız. Kasanın içinin siyah olması bile kasaya başka bir boyut kazandırıyor bence

haklısın boya işi kesin lazım. haftasonu bir sprey boyaları gözatayım. casatı önerir misin ? önerirsen diekt yanı başımdaki tekzenden alırım...

Hocam ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim yani doğru bilgi sahibi değilim daha iyi bilen birilerine göre hareket etmen senin yararına olur yanlış bişey yapmanı istemem

• bu iş senin yaratıcılığına kalmış
  • Dostum bu kasaya elbette mod olur neden olmasın. Biraz uğraşmayı göze alırsan çok da ucuza halledebilirsin üstelik. Galiba kasanın ön paneli yok? Eğer durum buysa edinmen gereken malzemeleri aşağıda veriyorum:

1) 50cm x 30 cm x 4mm ebatlarında pleksi
    2) Kıl testere
    3) Aktivatör yapıştırıcı (Mad wolf ya da benzeri her marka olur. Ama aktivatör olması şart)
    4) Bir avuç kadar kalın (5 mm kadar) somun
    5) Siyah sprey boya ve siyah vernik (parlak olsun istiyorsan parlak, mat olsun istiyorsan mat)
    6) Silikon
    7) Güç anahtarı (basmalı, mandallı, anahtarlı, düğmeli pek çok çeşidi var keyfine kalmış)
    8) İstediğin renkte 1.5m kadar şerit led
    9) Şerit led için 30cm kadar kablo.
    10) Bir miktar kum zımparası

Bütün bunları edindiysen detaylara geçebilirsin. Biraz emek isteyecek ama sonunda kimsede olmayan makinaya ve süper bir tasarıma kavuşacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Dostum bu kasaya elbette mod olur neden olmasın. Biraz uğraşmayı göze alırsan çok da ucuza halledebilirsin üstelik. Galiba kasanın ön paneli yok? Eğer durum buysa edinmen gereken malzemeleri aşağıda veriyorum:

2) Kıl testere
    3) Aktivatör yapıştırıcı (Mad wolf ya da benzeri her marka olur. Ama aktivatör olması şart)
    5) Siyah sprey boya ve siyah vernik (parlak olsun istiyorsan parlak, mat olsun istiyorsan mat)
    6) Silikon
    7) Güç anahtarı (basmalı, mandallı, anahtarlı, düğmeli pek çok çeşidi var keyfine kalmış)

Bütün bunları edindiysen detaylara geçebilirsin. Biraz emek isteyecek ama sonunda kimsede olmayan makinaya ve süper bir tasarıma kavuşacaksın.

hocam çok teşekkür ederim yaptığın liste için. bunları en kısa zamanda edinmeye çalışacağım...

• hocam manyakmısın 10 numara kasa geçmiş eline bunu verecekler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: truehawk

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Dostum bu kasaya elbette mod olur neden olmasın. Biraz uğraşmayı göze alırsan çok da ucuza halledebilirsin üstelik. Galiba kasanın ön paneli yok? Eğer durum buysa edinmen gereken malzemeleri aşağıda veriyorum:

2) Kıl testere
    6) Silikon

hocam çok teşekkür ederim yaptığın liste için. bunları en kısa zamanda edinmeye çalışacağım...

Müthiş projeyi açıklıyorum:

Ön panel için ekte verdiğim resimdeki gibi bir tasarım yapacaksın. Bu parçaların her biri birer somuna yapıştırılmış olacak ve bu somunlar da kasaya (vida ya da yapıştırma yoluyla) tutturulacak. İşin güzel yanı DVD, güç düğmesi gibi noktalara denk gelen parçalar hareketli olacak. Yani örneğin parçaların hepsi gri renk ancak arada 1 tanesi kırmızı. Bu kırmızı parçaya basıyorsun ve hop bilgisayar açılıyor. Ya da en üstte yan yana 4 parça sarı renkte. DVD açıyorsun ve bu parçaları öne doğru DVD tepsisiyle birlikte çıkıyor. Bir nevi transformers kasa Parlak fikir bu, sana kısmetmiş

Kırmızı Parça: Güç düğmesi
    Sarı Parçalar: DVD açıldığında öne çıkan parçalar
    Mavi Kutu: DVD kapağının bulunduğu kısım

BU KASADAN MOD OLUR MU?

• Bence de olur neden olmasın

yan kapağa pleksi yaparsın

Vatan computer dan bir 9 cm lik bir de 12 lik ledli fan alırsın

kasanın içini parlak siyaha boya turuncu uv boya da al stok fanları turuncuya boya

arkadaşların dedği gbi şerit led al mavi veya beyaz cok iyi gider

kablo toplayıcı (sleeve) al

en son olarak ta güzel bir işlemci soğutucusu al

pişman olmazsın hocam
  • quote:

Olur Olur Her Kasaya Mod Olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.