Şimdi Ara

Bu Kadınlar Neyin Kafasını Yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankaranın en elit yeri ulustayım babam mal alacaktı neyse çektim müsair bi yere bi duster geldi kadın kullanıyor yanında bi adam var bana diyo biraz geri git deli gibi kornaya falan asıldı adama aç bi camı dedim sonra park etmeyi düşündüğü yere arabanın başını nasıl sokmayı düşündüğünü sordum girmez dedi geri giderken kadın bağırıyo benim nasıl park edeceğime karışamazsında bilmem ne diye kaale almayıp he he diye geçiştirdim

ne ilginç insanlar var ya dusterin yarısını alamayacak yere sokacağını sanıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadınlarımız Rus kadınlarına benzemeye başladı bilmem başkasının dikkatini çekiyor mu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee kadin milletine siz ciceksiniz boceksiniz erkekler sizin sizin yaninizda kimmis diye iyice bkunu cikartirsaniz kendilerini herkesten ustun gormeye baslarlar iste boyle. Bu olay bi ornek. Her alanda kadinlarin simarikligi cekilmez hale gelmeye basladi artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavercanturk -- 8 Temmuz 2017; 17:9:16 >
  • bu olayı bi de kadından dinleyebilseydik keşke?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    girebileceği bi yer olsa niye çekmiyim zor bişey mi ?

göz var nizam var o arabanın kafası oraya sıgmaz kendi terbiyesizliği

• Sus lan benim eşim de araba kullanabilir

• Ankaranin en elit yeri ulus.gardaslik bosver park yerini felanda bak bakem bobrekler yerindemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu neyin kafası?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sürekli kendilerini haklı gören bir psikolojiyi yaşıyorlar. Ters yönden bile gelseler...
    Tavır ve sözleriyle de giderek trafik magandasına dönüşmeye başladılar.

• Kadınlar gerçekten garip varlıklar yahu.

İçlerinde hep bi ezilmişlik var. Sanki hep eziyet edilmiş güdülmüşler, sürekli ne yapacakları söylenmişte artık canlarına tak etmiş gibi davranıyorlar. Ama bunu sürekli yapıyorlar.

Esasınada ezildikleri olay yok, atar yaptıkları olay çok.

• Ulus'un neresi elit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yayalara yol veriyorum ankara da. Pek alisik olmadiklari bir davranis. Gecen ankamallin onunde kadoile dogru donen yerde yayaya yol verdim yine. Kadin yaya uzerime mi sureceksin arabayi diye bana kizdi. Afalladim kaldim ne diyosun sen sana yol veriyoruz sen bana kiziyorsun diyorum bende yukseldim artik yol verdigim icin azar isitiyorum. Hizli geldim durdum herhalde ondan korktu bilmiyorum. Arkamdan genc bir arkadas geldi devam et abi bosver dedi diye devam ettim... Ankaranin insani cok acayip gercekten...

Edit: Birde suna cok ayar oluyorum... Karsilastik kafa kafaya diyelim. Binbir zorlukla adama veya kadina yol veriyorum... Bir tesekkur etmiyorlar. En azindan kafa salla dimi. Okuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 8 Temmuz 2017; 15:3:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef kadınlarda yol verme kavramı yok, giderek magandalaştılar da.

• Ulus ve elitlik pek yakışmadı birbirine

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kadınlarımız Rus kadınlarına benzemeye başladı bilmem başkasının dikkatini çekiyor mu..

Rus kadınlarını gözünde nasıl canlandırıyorsun bilmiyorum ama ben her yaştan iyi tanıdığım için söyleyim; komplekssiz, eğitimli, dürüst ve iyi niyetli oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kadınlarımız Rus kadınlarına benzemeye başladı bilmem başkasının dikkatini çekiyor mu..

Rus kadınlarını gözünde nasıl canlandırıyorsun bilmiyorum ama ben her yaştan iyi tanıdığım için söyleyim; komplekssiz, eğitimli, dürüst ve iyi niyetli oluyorlar.

Haklısın.Huysuz ve kibirli olanlarıda az değil.Bizkmkiler onlara benziyor

• elit yerden sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Sürekli kendilerini haklı gören bir psikolojiyi yaşıyorlar. Ters yönden bile gelseler...
    Tavır ve sözleriyle de giderek trafik magandasına dönüşmeye başladılar.

bu saydıklarınızin kadını erkeği yok. Trafiğin yoğun olduğu her yerde görülen olaylar. Kocaman tek yön tabelasi olan yeri gidiş geliş kullanan çok insan var. Inatla arabanın girmeyeceği yere park etmeye çalışan çok insan var. Yayaya yeşil yandığı halde geçmeye çalışan çok insan var. Göbekte yol verme işini bilmeyen çok insan var. Işıklarda En sağ şeritten en sol şeride atlayan çok insan var. Bunları yapan kadında var erkekte var. Kadınlarda insan olduğu için hata yapmaları, agresif bir tavır sergilemeleri gayet normal. Ama Algı da seçicilik yapıp sadece kadınları yargılamak bence yanlış.

• Yanlizca arac kullanan kadinlar af edersiniz ancak cok edepsiz oluyorlar, erkeklerden cok daha rahat tum soyliyeceklerini soyluyor kelime ayrimida yapmiyorlar.Kufur girla gidiyor.Kadinlarda var dedigimiz o naiflik bu cinse ugramamis oluyor.Normalde kavga cikaricak kelimeler karsisinca cinsiyetten dolayi yaka s8lkip lanet okuyarak oradan ayriliyorsunuz.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    hocam saçma sapan şeyler için kadının üzerine yürüyecek halim yok sonuçta güçlüyüz diye hayvan değiliz he diyip geçtim

kadınla küfürleşecek halim yok

• Elit yer görmek isteyenleri Gültepe-Atıfbey-Yenidoğan-Server Somuncuoğlu taraflarına bekleriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.