Şimdi Ara

Bu kadar önde oynarsan bu sonuçlar kaçınılmaz olur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar önde oynarsan bu sonuçlar kaçınılmaz olur... Geçen sene bizim başımıza gelenden hiç bir farkı yok Konya maçının. Futbol bu kadar kopuk oynanmaz, defansla forvet arasında hiç bir bağlantı yok. Geçen sene topu tutan, rakibine pozisyon vermeyen FB 10 dk. da ne hale geldi... Kadro aynı, 11 neredeyse aynı ama bir oyun anlayışı takımı ne hale getiriyor. Sonuç olarak biz geçen seneki kadro ile bile topu koşturacak değil de topa hükmedecek bir anlayışla oynarsak maç kaybetmeyiz, o kadar açık söylüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks
  • Türkiye'de futbol , futbolun 30-40 metrede oynandığını öğrendiği zaman çağ atlar.son 5 yılda bunu yapan sadece 2 takım oldu 1-fatih terimin iç saha galatasarayı 2-schuster'in beşiktaşı.düz kafalı anadolu takımlarının teknik direktörleri buna müsaade ettirmiyo ne yazıkki , ama ne hikmetse her tv programında büyük takımlarda şans bulamıyoruz diye ağlıyorlar.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Yalnız biz kaç maç, kaç puan kaybetmiştik böyle ya. 2-0 öndeyiz, 1-0 öndeyiz bir bakıyoruz adamlar önde. En kötü 1 puan koparıyordu adamlar önde olduğumuz maçta. Bir maç rakip on kişi kalmıştı yine 2 gol yemiştik hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: sycthe2112

Yalnız biz kaç maç, kaç puan kaybetmiştik böyle ya. 2-0 öndeyiz, 1-0 öndeyiz bir bakıyoruz adamlar önde. En kötü 1 puan koparıyordu adamlar önde olduğumuz maçta. Bir maç rakip on kişi kalmıştı yine 2 gol yemiştik hatırlıyorum.

geçen sezon hilbertle gökhan süzen sağolsunlar rakip takıma hiç zorluk çıkarmadılar önüne gelen bunları geçti kaç maç izledim gerek canlı gerek tvde hilbertin bi maç açık vermediğini görmedim sırf bu yüzden gol yiyorduk

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Türkiye'de futbol , futbolun 30-40 metrede oynandığını öğrendiği zaman çağ atlar.son 5 yılda bunu yapan sadece 2 takım oldu 1-fatih terimin iç saha galatasarayı 2-schuster'in beşiktaşı.düz kafalı anadolu takımlarının teknik direktörleri buna müsaade ettirmiyo ne yazıkki , ama ne hikmetse her tv programında büyük takımlarda şans bulamıyoruz diye ağlıyorlar.

Ona bloklar arası mesafe 50 metre diyelim. Terim'in orta sahası motor düzeneğinde çalışıyordu. 3 Pres yapan, top çalan ve topu oyuna iyi sokan oyuncu vardı
    Schuster'in futbolu , Yanalın'ki gibi bildiğin kamikaze. Elinizdeki malzeme buna uygun değilse, oynayamazsınız. Bu oyunu oynamak öyle kolay değil. Binde bin olur onda'da uefa kupasını alırsın.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Türkiye'de futbol , futbolun 30-40 metrede oynandığını öğrendiği zaman çağ atlar.son 5 yılda bunu yapan sadece 2 takım oldu 1-fatih terimin iç saha galatasarayı 2-schuster'in beşiktaşı.düz kafalı anadolu takımlarının teknik direktörleri buna müsaade ettirmiyo ne yazıkki , ama ne hikmetse her tv programında büyük takımlarda şans bulamıyoruz diye ağlıyorlar.

Ona bloklar arası mesafe 50 metre diyelim. Terim'in orta sahası motor düzeneğinde çalışıyordu. 3 Pres yapan, top çalan ve topu oyuna iyi sokan oyuncu vardı
    Schuster'in futbolu , Yanalın'ki gibi bildiğin kamikaze. Elinizdeki malzeme buna uygun değilse, oynayamazsınız. Bu oyunu oynamak öyle kolay değil. Binde bin olur onda'da uefa kupasını alırsın.

Hocam haklı olabilirsin ama schuster yavaş yavaş bu düzeni , guti'yi rakip yarı alanda pas istasyonu rolüne bürüyüp çevresine nobre,tabata,ernst ve necip'i kaptırılan toplarda şok pres uygulatıp defans çizgisininin gömülmesine izin vermeyerek yavaş yavaş oturtmaya başlamıştı.o takımda sisteme uymayan oyuncular sizin söylediğinizin aksine orta saha oyuncuları değil toraman ve ferrari gibi yavaş defans oyuncularıydı.hatta artık o kadar çaresiz bi durumdaydık ki bi kaç maç ofsayt taktiği denemiştik.

kim ne derse desin ben o adamın oynattığı futbolun en büyük hayranıydım.schuster'in başını yakan maç başına 8-9 net pozisyona girmemize rağmen pozisyon bitirmesini bilmeyen nobre,ali kuçik,almeida gibi forvetler,ernst,guti,quaresma,bobo,sivok gibi temel taşların zırt pırt sakatlanması,medya ve beceriksiz türk hakemleri olmuştur.

ayrıca samet aybaba gibi beşiktaşın çocuklarının(!) aksine tazminatına bakmamış kendi isteğiyle istifa ederek adamlığıyla takdirimi kazanmıştır.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.