Şimdi Ara

bu kadar kulaklıgı kim alıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ntunelar, akgler, su beat kulaklıklar. Su an bır avmdeyım ve bır suru cesıt kulaklık var. Canı sıkılan kulaklık uretmıs ne oldu da bu kadar doldu piyasa? Talep varmı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi kulaklık modası aldı başını gidiyor hocam
  • Benimkiler maksimum 1 ay dayanıyor.

Not:Sadece bilgisayarda büyük kulaklık kullanıyorum diğer zamanlarda kulak içi kullanıyorum
  • hammaddelere yazık ya. Anladıgım kadarı ıle mıllete dayatıyorlar moda alın dıye...

Bı de tasarımları cok cekıcı. Insanın satın alası gelıyor.

• Artistlik olsun diye Beats takıp sokakta dolaşanları anlamıyorum da AKG, Sennheiser, Bose felan alıp evinde dinleyenleri anlarım.
    Ben de şahsen Sennheiser HD555 kullanıcısıyım, evde müzik dinliyorum sadece, dışarıda hiç dinlemiyorum. Verdiğim paraya da değiyor şahsen.
  • Alınan kulaklıkların sesi kaliteli olsa içim yanmayacak
    Bir sürü para veriliyor, sırf şekil için..
  • 2011'de aldığım iphone 4s in içinden çıkan kulaklıkları kullanıyorum hala.

Ayda bir kulaklık değiştirme nedir lan ? Hele birde kocaman kafaya takmıç kulaklığı sokağa çıkıyorlar ya kafasına küreklevvurasım geliyor arkadaş

Yakında 5.1 ses sistemini gezdirecekler yanlarında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    7 ay önce açıldı
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

2011'de aldığım iphone 4s in içinden çıkan kulaklıkları kullanıyorum hala.

Ayda bir kulaklık değiştirme nedir lan ? Hele birde kocaman kafaya takmıç kulaklığı sokağa çıkıyorlar ya kafasına küreklevvurasım geliyor arkadaş

Yakında 5.1 ses sistemini gezdirecekler yanlarında

bu kadar kulaklıgı kim alıyor?
  • Talep olmasa üretilmez fikrindeyim.
  • samsung telefon kulakligim bozulunca 4-5 ay once Sony aldim forumdan 45 tl ye
    mutluyuz yani iyi gidiyo

• beats ile dinledim ciddi söylüyorum berbat, o çöpe o parayı sayanın aklı yoktur.

sırf bası dayamışlar, sırasıyla emin olmak için Iron Maiden, Burzum, Darkthrone, The Doors dinledim acaba o kadar dandik mi diye,evet o kadar dandik.100tl ye aldığım sony mp3 çaların kulaklığı en az 3 kat daha iyidir.2 yıldır kullanıyorum sesi bağırttığımdan sağ hoparlör hafif cızırdamaya başladı, creative'in kulaklıklarına sıcak bakıyorum şuan.
  • Kızılay dağıtıyor bu kulaklıkları
  • Kulaklıklara 100+ para vermeyi bende saçma buluyorum. EP-630 kulaklığım vardı 1 aydır kayıp, vapurda taktığımda cool duruyordu aslında şimdi ise cx 200 almayı düşünüyorum, bir kere alayım 3-4 sene gitsin diye bir düşüncem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDC9156E7 -- 15 Haziran 2013; 23:20:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.