Şimdi Ara

Bu kadar fiyat farkı neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iki kart arasinda asus un fiyati ucuzken asus tercih edilmeli. zotac ta malzeme kalitesi kotu ve teknik servis ilgenmiyor diyenler cok. asus gtx650ti boost alin. fiyat konusunda vatan in oyunlari bunlar satilsin diye yapmislardir buyuk ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyfetop

İkisininde özellikleri aynı neden zotac bu kadar pahalı ? Ben asusu düşünüyüyorum ama kafam karıştı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/zotac-zt-61201-10m-gtx650-ti-boost-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65667
    540 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605
    419 TL

hani türklerde bir hastalık vardır ya bu niye pahalı :)

Ben ne bileyim git genel müdüre sor :D:D:D:D::D şaka şaka zotac daha pahalı olsada asus daha kalitelidir

• bencede asus alın asus daha kaliteli
  • azda değil yani 120 tl fark var :)
  • Git genel müdüre sor biz nerden bilelim
    Küfürlü daha iyi oluyor ya

Bencede asus alın kalitelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorman hata, ASUS.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyfetop E kullanıcısına yanıt
    Zotac indirimsiz fiyatı o
    dikkat edersen %8 indirim ASUS %25 indirimli
    Zotac 440 tl ye geliyor Ama asus tercih etmelisin hem 1yıl fazla garantisi var
    Genelede Asus daha pahallı olur Zotac'a nispeten,ama bu kartta nedense daha ucuz iyikide ucuz olma sakın uyuz
  • Sorulmaz, asus alınır.

• gtx 650ti boost kullanicisi olarak, aynı modelse ucuz olani alinir herzaman yorumculara katiliyorum

• Arkadaş gittim genel müdüre fırça attım yanlış yapmışız dedi ve zotac fiyatını 440 tl ye çekti
    Bir de özür amaçlı kartı hediye etseydi iyi olurdu

Asus daha sağlam bir marka.
    evet bi saçmalama durumu söz konusu...

eğer bu 650ti boost serisi almak son kararınız ise Asus'u bu fiyata kaçırmayın.
  • Arkadaşlar şaka bir yana zaten dün gece asusu sipariş ettim bakalım inşallah hayal kırıklığına uğramayız.
    O.c potansiyeli yok onu söyliyeyim başlı başına satandart değerleriyle 7850 ile kafa kafaya performans gösterir.bazı oyunlarda geçer ,ortalama 1kaç fps dışında aynı seviyedeler
    http://www.pclabs.com.tr/2013/05/12/asus-geforce-gtx-650-ti-boost-directcu-ii-incelemesi/
    bu inceleme sitesini sonuna kadar okumanı tavsiye ederim

Artısı şukki Kartta 2 adet fan olmasına rağmen neredyse sıfır sessiz yüktede anlayamzsın sesini
    Soğutması ise şahane yükte 65 derece üstünü kolay kolay göremezsin+çizgi elektronik 3yıl garantili ve servisi çok iyi

• Bu kartlardan 2 adet alıp sli yapsak güç tüketimi ve performansı hangi kartlara eşdeğer olur?
    değer mi?
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    O.C performansı neden yok kendinden hız aşırtılmış mı geliyor acaba ?
    7850 le kafa kafaya olması güzel birşey o kartta aklımdaydı fiyatlarıda aynı hemen hemen zaten. Benim eski kartım 5870 di ama bozuldu birde nvidia yı denemek istedim çevremdekiler nvidia nın oyun performansının daha iyi olduğunu ve kartın bozulması halinde daha kolay onarıldığını söylediler. Çünkü ben 5870 i 3 kere onardım ve en fazla 3 ay sonra gene bozuldu :)
    evet zaten oc li kart sana linkini verdiğim incelemeyede bakarsan Artı olarak Oc yapılamamış yapılsada stabilite sorunları var diye not düşülmüş tek başına performansta 7850 yi geçiyor ama saphirre 7850 ise oc ile bu karttan daha fazla performans verir Oc ile uğraşmıcaksanız bu kart işinizi rahat görecektir yüksek çekişrdek hızı + bellek hızları zaten gayet iyi durumda
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_650_Ti_Boost_SLI/1.html
    incelersen eğer 7970 -gtx 680 gtx 590 gibi kartları bir çok oyunda rahat geçmiş
    %20 titandan az performansı var gibi
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Ya benim sistemim bu şekilde 3 sene önce toplamıştım mesela crysis 3 herşey en yüksekte 650 ti ile beraber kaç fps alırım tahminen ?
    bu arada cvplar için teşekkür ederim
    incelemeyi akşam okuyacam sonuna kadar şu an işteyim müsait değilim
    amd phenom ii x4 965 black edition am3 8mb 3.4ghz
    Corsair 4gb KIT dominatör ddr3 1600 mhz ram
    500 gb seagate sata harddisk
    gigabyte ga-770ta-ud3 motherboard
    Cooler Master RC-690-KKP3-GP 600 Watt Siyah K NVIDIA SLI UYUMLU MidT ATX SİYAH KASA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.