Şimdi Ara

Bu kabloları nereye bağlıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu teknik yardıma da atmiştim yazan olmadı maalesef.
    Aerocool p7-c1 aldım. Bu iki kablo nereye bağlanıyo anlamadim. Biri rgb led 4 pinli bi kablo bunu fan yerlerinden birine mi takiyoruz.
    ikincisi bu molex kablo tam olarak ne işe yarıyo kasada. hdd power ışığı felan mı? Psu ın molex aparatları şuan yanımda yok takılmasa sorun olur mu
     Bu kabloları nereye bağlıyoruz

• Bu arkadaşın elindeki gibi birşeydenmi geliyor kablolar? Fan çoğaltıcısına gidiyor o zaman kablolar, anakartta işlemci fanı hariç 1 fan çıkışı varsa bunu bağlıyorsun, üstündeki kadar çıkış alıyorsun fanlarına. Molexide bağlaman lazım kullanabilmen için.

edit: video linkhttps://youtu.be/PFsCNaexK4Y?t=9m49s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 3 Ocak 2017; 19:34:54 >

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. galiba ikinci led şeridi oraya bağlıyoruz şimdi baktim o erkek 4 pinli. bu molex de muhtemelen ledlere güç sağlıyor. o gösterdiği kontrolcü içinde bi molex lazım :) şimdilik fanlari direk anakarta bağlayayim en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 3 Ocak 2017; 21:42:6 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.